Cel putin mie, si se vede ca sunt destui ca mine, imi place cum arata Ph2-ul. Dar stiti cum e, nici o masina nu e mai frumoasa ca a ta. Adica masina proprie este cea mai frumoasa. Am dreptate?
Lucruri Care Nu Va Plac La Dacia Logan Facelift
Collapse
X
-
Originally posted by bogdan_1984 View PostCel putin mie, si se vede ca sunt destui ca mine, imi place cum arata Ph2-ul. Dar stiti cum e, nici o masina nu e mai frumoasa ca a ta. Adica masina proprie este cea mai frumoasa. Am dreptate?
Ce-mi displace mie, este banda cromata de pe portbagaj. Cel putin pe o culoare inchisa arata putin aiurea.
Daca s-ar acorda o atentie mai mare finisajelor, atunci cu siguranta ar arata mai bine. Dar sa nu uitam totusi ca este o masina de buget.
Comment
-
Originally posted by FLORYN View PostDomnilor cred ca am fost inteles gresit. In primul rand nu criticam ca Dacia la bani aia nu ne da Mercedes . Dar priviti in jurul vostru si veti vedea ca firmele constructoare de masini in general incearca sa creeze modele cat mai sofisticate si se gandesc in general la siguranta noastra, a potentialilor clienti. Si dupa cum zice si titlul topicului , am zis ce nu-mi place la Logan Ph2 . Daca le avea si pe alea, as fi platit bineanteles la valoarea lor. Dar asa cum au facut ei, nu prea ai ce sa alegi , nu au schimbat nimic decat ca au adaugat niste elemente cromate , care trag in jos de aspectul cat de cat comercial am masini. Dar asa se intelege la noi in RO , evolutia unui model , schimbi o semnalizare, mai pui un crom, mai prelungesti un pic un far , si cam atat. La mecanica ..... Nimic frate .
D.P.M.D.V. Prestige, sau care o mai fi cel mai dotat model de Logan, ar trebuii sa fie intradevar cat mai dotat posibil . Si fata de cel mai prost dotat Logan, sa fie o diferenta insemnata, in felul asta te adresai tuturor tipurilor de cerinte , si clienti.
Referitor la alte dotari: Renault are in ograda sa astfel de modele ( cu ESP, climatronic etc) . Si anume: Megane.
Comment
-
Originally posted by Cezar View PostSi daca tabla e mai groasa ce castigi?
Eu credeam ca am depasit Evul Mediu, timp in care siguranta se cuantifica prin grosimea elementelor de caroserie.
Cum suntem prin sec XXI, o masina trebuie sa absoarba socul, si sa fie usoara, asadar tabla va fi subtire.
Vrei tabla groasa? Orienteaza-te spre moskvici
Comment
-
Singura mea dezamagire la ph2 este ,cel putin la varianta preferance ,este faptul k si akum in ultimul ceas cand au zis baietii sa punem si noi radio cd pe dacia ,l-au pus fara mp3,nush cum e la celelalte versiuni dar asta m-a enervat la culme.
Comment
-
Originally posted by Cezar View PostFace-lift asta inseamna: imbunatatiri de ordin vizual, fara nimic la partea de mecanica.
Dar aia am vrut eu sa punctez, faptul ca suntem obisniuti sa facem lucruri marunte , gen face-lift , nu ne aruncam la chesti mai serioase. Face-lift face oricine, chiar si pustiul meu care este la gradinita , sa vezi ce tunning face la masinutele lui,, sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
@tTrust: E si normal, doar e una dintrele cele mai slabe echipari.
Comment
-
Acum serios, cutia de viteze e aceeasi ca la Ph1, deci ti se pare ca intra prea usor.
Comment
-
Offtopic:Asta inseamna facelift : imbunatatiri minore ale gamei de modele . Deja daca imbunatatesc forma , marimi , motorizari , interior poti vorbi de un alt model .
ontopic: o sa apara si noi motorizari pe facelift (F2) 1.2 16v 75 si 1.6 16v RSi 1331.6 MPi Icy White
Comment
-
Puteau sa puna grila asta e mai misto dupa parerea mea
NU stiu a voastra?Attached Filessigpic
!
Comment
Comment