Da intr-adevar este mai misto grila aceea vdmihai, a fost folosita deja si pe loganurile fabricate in Brazilia si India din cate stiu eu dar au fost vandute binenteles sub marca Renault Logan.
Lucruri Care Nu Va Plac La Dacia Logan Facelift
Collapse
X
-
Reglajul lombar va ramane in dotare standard pentru modelele peste Laureate, inclusiv, nu mai credeti toate zvonurile.
Comment
-
Tabla este mai subtire pt a evita infundaturile acesteia in cazul unor contacte usoare.. Are loc o deformare elastica.. Aceasta inovatie a aparut pe renault clio II.. Mai nou, euroncap ia in considerare si protectia masinii oferita pietonilor in cazul unui impact.. O tabla mai groasa nu ar fi de niciun ajutor in acest sens... Nu are de ce sa rugineasca mai repede!
Comment
-
Tabla e aceeasi ca la Ph1, la aceeaasi grosime.
Comment
-
-
Ce nu-mi place:
1. Pentru dechiderea portbagajului, lipseste acea "urechiusa" de care se putea ridica;
2. Mocheta din portbagaj este prea moale, nu are niciun soi de intarituri, si este doarte probabil sa capete forma rotii de rezerva;
3. Bandoul de pe portbagaj nu ma prea atrage, dar... Masina mea este gri platina, si s-a rezolvat;
4. Acele clapete pentru deschiderea portierei (imi scapa acum denumirea), par cam fragile.
Comment
-
Ma baieti am vazut si eu ce se discuta pe forum....Sincer sa fiu mie nu-mi place nici fata nici spatele(fata imi displace mai putin),stopurile mi se par prea mari in partea superioara,dar ce e bine ca si farurile si stopurile au geam clar. O nota buna din partea mea primeste interiorul unde se vede sau cel putin asa ai impresia ca materialele au facut un progres considerabil. Alt punct bun e reglajul pe inaltime al volanului, ceea ce face ca mainile sa nu-ti mai oboseasca in "halatul" in care iti oboseau la logan faza I cand faceai drumuri de peste 3-4 sute de km.
P.S.:Si manerele de pe faza I mi se par mai frumoase. Designul vechi mi se pare ca da o impresie de masina solida (aduce mai mult a masina germana) pe cand la faza 2 masina per total pare mai fragila. Tin sa spun ca cele de mai sus reprezinta o parere personal pur subiectiva.Last edited by comiflor; 23 October 2008, 09:09.To be or not to be....???
Comment
Comment