Originally posted by Hellbera
View Post
Lucruri Care Nu Va Plac La Dacia Logan Facelift
Collapse
X
-
"In cazul unei situatii de urgenta numerosi soferi nu exercita instantaneu o presiune suficienta pe pedala de frana. Sistemul de asistare de urgenta accentueaza franarea in functei de viteza de apasare a pedalei de frana. AFU permite atingerea aproape instantanee a presiunii de franare maxime."
Luat de pe un site citroen.
Comment
-
Referitor la faza cu apa....Este adevarat, adica cand deschizi portbagajul apa curge in interior de pe ornament, am observat azi cand am spalat masina si baiatul de la spalatorie mi-a deschis capota portbagajului ca sa imi aspire in interior..Ce la vieAG-73-BAR garib1973@yahoo.com
Comment
-
Cred ca toti am patit asta. Pana acum cateva zile imi scartia scaunul sofer, care momentan nu mai face, insa zgomotul s-a mutat la pasager ). Din cate mi-am dat seama scartie pt va buretele sezutului freaca de sarmele cu care e prins.sigpic
Comment
-
Eu zic ca e de la imbinarea dintre spatar si sezut, nicidecum de la prinderi.
Comment
-
Draga Cezar credema ca si eu a-si vrea ca motorul de 1.4 de pe Logan sa fie mai bun decat cel de 1.2 de pe Fabia dar nu este asa, si ma refer la performante ,credema ,am amandoua masinile si nu am de ce sa exagerez, referitor la refularea mioriticului , masina poarta numele DACIA asa ca nu vad cu ce am gresit.
Comment
-
Cel putin la usi, da. In rest, au ramas aceleasi locuri cu zgomote.
Comment
Comment