Lucruri Care Nu Va Plac La Dacia Logan Facelift

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu-mi place ca nu au montat minere pe panourile spate, la fel ca pe panourile fata (Laureate, Prestige) si, de asemenea comenzile de la climatizare.

Comment

• Ce nu-mi place este bandoul cromat de la portbgaj,dar m-am obisnuit cu el.
      Multa lume, putini oameni...

Comment

• De la un timp scartaitul, cel pe care eu il puneam pe seama scaunelor, s-a intetit, atat de tare incat imi vine sa cobor din masina. Insa dupa indelungi cercetari cred ca nu scaunele sunt de vina ci suportul acela unde se prinde centura de siguranta (intre scaune, nu stiu cum se numeste). Cred ca 90% de acolo vine scârţ-ul si nu stiu cum sa-l anihilez ...!? Daca aveti idei, va rog!
        sigpic

Comment

• Se poate scapa de acel scartait injectand cu o seringa ulei in cuplele centurilor de siguranta dupa care se actioneaza de mai multe ori clapeta de eliberare a acestora. Sper ca da rezultate si in cazul tau cgcx.

Comment

• De zgomotul ala se scapa prin actionarea cu WD-40 in interiorul cuplei.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• La mine la ph2 este lipit un material ca s-a nu mai scirtie suportul de centura(pe fata interna a suportului de centura) la frecarea cu scaunul.

Comment

• Bobo77 am si eu acel material lipit. De scatait cred ca scartie arcul din interiorul cuplei si o sa fac cum au zis su baietii mai sus (mersi!), o sa incerc sa lubrifiez zona. Este posibil sa ii pun pe cei de la service sa faca treaba asta pt ca am marti programare ca sa-mi repare display-ul care nu functioneaza corect la frig (banuiesc un contact incorect izolat)
                sigpic

Comment

• Nu-mi place cum se inchid usile spate. Exista vreo metoda de a imbunatati acest aspect?

Comment

• Ce anume nu iti place?
                    Se inchid incorect, sau ti se par a fi prea usoare?

Comment

• Cred ca se inchid prea greu, sau mai putin bine, trebuie sa trintesti mai tare, sunt noi si isi vor da drumul.

Comment

• Grila Dintre Faruri ,aia Din Plasticu Ala Negru ,e Urata Cu Spume !!!si Ar Mai Fi Trbuit Sa-i Coboare Garda Un Pic,pana La Urma Nu E Facuta Sa Mearga Numai Prin Cratere !!!

Comment

• Dar nici masina sport nu e!
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Pai nu dar se putea pune la optionale :P (cum e la Skoda de ex. Cu pachetul de drumuri grele)

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
                              Ce anume nu iti place?
                              Se inchid incorect, sau ti se par a fi prea usoare?
                              -sunt prea usoare...

Comment

• Asa face toate
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google