Buna remarca ca este prea feminina!
Lucruri Care Nu Va Plac La Dacia Logan Facelift
Collapse
X
-
Originally posted by BeciAcustic View PostSupercar tin sa te contrazic fara suparare si iti demonstrez la intalnire.....
1. de acum se pune filtru idn fabrica, la modelele noi (iunie) spunea un coleg de forum care a cumparat masina....
Chiar zilele trecute am vorbit la reprezentanta si nici pomemeala de filtru "din fabrica". Mi-au zis doar ca daca vreau sa monteze asa ceva - sa fac o programare pe la ei si se rezolva ... dar asta e alt subiect.
Poate o fi primit colegu' (care afirma faza cu filtru inclus) un bonus de la dealer si i la montat gratuit la livrare ...Last edited by raduroane; 27 July 2009, 22:20.
Comment
-
Am trimis eu un mail la ei ieri .. am primit raspunsu azi ..
Buna ziua,
Stimate domnule XXX,
Va multumim pentru increderea pe care ne-ati acordat-o apeland la serviciile noastre.
Referitor la solicitarea dumneavoastra privind echiparea gamei Logan, va comunicam faptul ca in gradul de echipare pentru Dacia Logan nu este prevazut filtru de polen.Explicatia pentru inexistenta filtrului de polen este ca produsul Dacia Logan este construit pe baza unor cerinte esentiale: sa fie un automobil fiabil, durabil, dar cu costuri minime, pentru a oferi cel mai bun raport prestatii/ pret de cumparare.
Ca atare, pentru montarea pe autoturismul Dacia Logan pe care-l detineti a reperului filtru polen, va recomandam sa contactati o unitate service autorizata Dacia in vederea efectuarii, contra cost, a montajului piesei de schimb respective.
Atasat, va transmitem lista de unitati service autorizate Dacia.
Comment
-
La Ph2 (Prestige ma refer), nu-mi place ca nu ai cotiera de fabrica si filtru de polen. In rest, Ph2-ul imi place la nebunie pentru banii lui si in general numi place ca nu se strica.
Comment
-
Hai ca e de porc!!
Fratilor, am un Preference de 1,5 65 cp (40 mii km)si drept s ava spun are multe bube:
- in primu rand ar fi filtru de particule- tre sa stai toata ziua cu carpa in mana
- plasticul a inceput sa faca figuri dupa 10 mii km-asta nu e treaba, niste suruburi, niste cleme de plastic mai gandite, deja zici ca esti in caruta.
- geamurila deja scartie si trepideaza
- instalatia electrica e facuta slab- existau sisteme de prindere mult mai fiabile.
- niste manere la usi mai ergonomice.
Dar ce sai facem? Astia sunt proiectantii din Romania! Vorba aia:" Dupa 1 milion de masini fabricate poate facem si noi ceva de calitate"!
Comment
-
nu imi place 'cromul' ala de pe portbagaj..cand stau in spatele unui ph2 la un semafor noaptea...am patit-o deseori sa se reflecte din cromul acela farurile mele ...drept in ochii mei.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment