Lucruri Care Nu Va Plac La Dacia Logan Facelift

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai tocmai pentru asta a fost pus ala acolo ))...
    Mie singurul lucru care nu-mi place la PH2 e ca nu am si eu una ).
    sigpic

Comment

• Mie singurul lucru care nu imi placea era volanul, dar dupa ce l-am vazut in realitate mi-am schimbat parerea chiar arata foarte bine !

Comment

• Originally posted by Pacco View Post
        Pai tocmai pentru asta a fost pus ala acolo ))...
        Mie singurul lucru care nu-mi place la PH2 e ca nu am si eu una ).
        Uite unu care recunoaste....nu ca altii Apropo cromul ala in spate nu il au toate modelele, depinde de versiune!!
        Intalniri Logan Club Constanta:
        In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
        Ptr detalii : 0723.955.045

Comment

• stim ca cromu ala nu e acolo la toate...
          mai e un lucru ce nu imi place...nu imi place bordul...

ar fi mult mai usor sa zic ce imi place la el..: ecranul acela care e pe negativ,barile fata si spate,farurile si fetele de usi. Atat.
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Per ansambul, interiorul la Ph2 mi se pare substantial mai ok
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• imi place la ph 2 indicatorul digital care e pe unele variante(ala dintre ceasuri) pe fond inchis la culoare.arata bestial si as vrea si eu la tigaia mea.probleme cred ca sunt legate de calitatea asamblarii.plasticele zdrongane,geamuri care scartaie..ce vreti la banii astia pana la urma.alte firme nici rotile nu ti le dau la banii astia.
              Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Da confirm nu am cromul ala in spate pe ambiance:p Plasticele nu sunt cine stie ce calitate am avut senzatia ca trebuie sa tin de bord pe un drum de tara

Comment

• buna seara... nu imi place tabla automobilului este subtire si se indoaie usor,probabilitatea este mare si da un aspect urat.
                  Last edited by darksid3; 4 August 2009, 10:23.

Comment

• nu-i nevoie sa scrii bold.
                    asa-i la tot neamul LOGAN, nu numai la pH acid , chiar si la alte marci straineze este la fel de moale.
                    Last edited by bogdan_1984; 3 August 2009, 21:21.
                    sigpic

Comment

• Originally posted by Genove View Post
                      Si eu am un Laureate PH2 si am reglaj lombar...
                      Nesimtiti atunci astia de la Dacia. Ph2 laureate fara suport lombar, luat de o saptamana.

Comment

• Urca-te intr-o masina cu reglaj lombar,tot Logan,si vezi daca te ajuta cu ceva.Eu am masina de 3 ani,dar nu l-am folosit niciodata.Am invartit de rotita si am simtit cum vine o parte din spatar spre mine,iti tine spatele mai drept,dar l-am lasat to la minim,ca si la scaunul din dreapta.Am mai zis-o de cateva ori pe thread-ul asta :Am stat intr-un Audi a4,1.9 tdi,clima bi-zonica,navigatie etc si nu avea reglaj lombar.
                        Cred ca reglajul asta-i mai mult un moft,dar treaba cu bara antiruliu,pe care au scos-o chiar ca nu-s de acord.
                        Cumpar volan de Duster

Comment

• de la 1 ianuarie nu au mai bagat reglaj lombar pe nici o echipare....oricum e un mare fas reglajul ala.... am condus si cu si fara.... sincer ma lasa rece...... asa ca nu fi dezamagit....
                          Intalniri Logan Club Constanta:
                          In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
                          Ptr detalii : 0723.955.045

Comment

• Mie mi se pare destul de bun reglajul lombar,stai cu spatele mai drept.Pacat ca l-au scos.
                            sigpic

Comment

• Pentru cei care nu au probleme cu spatele probabil il considera un mare fas, pentru ceilalti e chiar binevenit.

Comment

• la fel, am reglaj lombar si nu-l folosesc.

probabil cei care nu aveti, daca ati avea totusi, l-ati folosi la inceput ca pe ceva nou, de curiozitate, apoi ati renunta la fel ca ceilalti.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google