Lucruri Care Nu Va Plac La Dacia Logan Facelift

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Korect! Totusi topicul era "Lucruri Care Nu Va Plac La Dacia Logan Facelift", nu daca va place sau nu toata masina.
    Sunt multe lucruri care nu-mi plac, dar per total imi place masina mea si sunt mandru de ea.
    Cu ajutorul vostru, cu critici si sfaturi o sa incerc sa o fac sa-mi placa si mai mult.
    Bafta tuturor!

Comment

• Originally posted by bogdan_1984 View Post
      am vazut in trafic un pH acid fara bagheta de inox de pe portbagaj. deci se poate extirpa
      dar bagheta aia este la moda. si pe noul clio este si pe C4 am vazut.
      Cand vad Logan PH2 fara ornamentul de inox la portbagaj parca e neterminat.Ce sa fac?M-am obisnuit cu asa ceva.La inceput eram in dubiu,dar acum imi place!
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Bara aia de inox este pusa doar pe 2 modele, cele mai doatate adica Laureate si Prestige.... Versiunile mai slab dotate adica LOGAN, Ambiance, Preferance nu au acea bara .... lamuriti? Banuiesc ca se poate pune ulterior bara aia dar nu s-a straduit nimeni....
        Intalniri Logan Club Constanta:
        In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
        Ptr detalii : 0723.955.045

Comment

• Pentru cei care invocau lipsa filtrului de praf polen ca motiv, nu-l mai pot invoca, mai nou la ph2 se monteaza filtrul acesta din fabrica.
          Multa lume, putini oameni...

Comment

• Salutare !
            Mie nu-mi place faptul ca nu are chestiile aslea de directionat aerul rece sau cald la picioarele din spate cum au MCV-urile .
            Daca stie cineva daca se potrivesc tuburile acelea distribuitoare de are de la primul model la ph2.

Salutare !
            Mie nu-mi place faptul ca nu are chestiile alea de directionat aerul rece sau cald la picioarele din spate cum au MCV-urile .
            Daca stie cineva daca se potrivesc tuburile acelea distribuitoare de are de la primul model la ph2.
            Last edited by dragos10; 23 September 2009, 21:23. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Tu ai picioare si in fata si in spate? Sau un picior in fata si doua in spate? Sau masina(MCV-ul) are picioare in spate ? Glumeam!

Comment

• Cand am vazut prima data bara cromata de la portbagaj am zis ca e un minoritarism (ca sa nu spun tiganie) cu dedicatie pentru manelisti. Acum, cand am si eu una, nu ma deranjeaza deloc, mi se pare chiar frumoasa. Ceea ce ma face sa ma sperii un pic...

Comment

• poti oricand sa o acoperi cu un colant negru de ex.
                  Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Originally posted by vasile78 View Post
                    Da' ce are Ph1, par la "subsuori" la interior de pare asa de barbatesc? Inseamna ca interiorul vechii 1310 era pentru maimute in evolutie? Am avut impresia ca scrii post-uri inteligente, dar se pare ca inca nu ai intrat intr-un PH2!
                    Sunt de acord cu tine Ph2 este mult mai aratos(frumos) atat pe interior cat si pe exterior iar MUMUS se oftica ca nu are si el Ph2

Comment

• Da,intr-adevar,o fi si vreo opera de arta ca design Ph2 asta)

Comment

• Nu-i opera de arta,are si asta multe defecte,dar este peste PH1...recunoaste.
                        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• eu unu am avut si ph1 acum am ph2 si amandoua au parti care nu plac unora dar in general este aceias masina si parerea mea personala cui nu ii place sa nu isi ia

Comment

• Amandoua sunt bune si cel mai important lucru este sa nu ai probleme cu masina, PH 1 ori PH2....CE CONTEAZA !!!!...eu unul sunt f. multumit de a mea, deci sunt foarte bune....Traiasca Loganurile .....
                            sigpic
                            Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• si inca un amanunt cine vrea ph1 tre sa isi ia la mana a doua pentru ca nu se mai fabrica

Comment

• Corect,o adevarata lovitura sub centura cu treaba asta

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google