Originally posted by DFTurmac
View Post
Lucruri Care Nu Va Plac La Dacia Logan Facelift
Collapse
X
-
1 - treaba cu oprirea fazei scurte cand semanlizezi este problema de sofer clar....am rams blocat cand am citit....nici daca ma chinui nu as putea sa fac chestia asta .... trebuie sa apuci altfel maneta.....
2 - Cauciucurile barum sunt foarte bune. Sunt multumit de eleIntalniri Logan Club Constanta:
In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
Ptr detalii : 0723.955.045
Comment
-
Nu ai de ce sa ramai blocat la faza aia... Se intampla si la case mari ... Iar despre cauciucurile Barum pot sa va spun ca am pe cineva care are un ph2 , 1.4(are barum) . Are cu el cam 9000 km in aproximativ 1 an si 4 luni , a mers cu el si iarna trecuta , pe gheata etc.. si nu a avut nici un fel de problema , ba chiar facea misto de mine ca mi-am luat cauciucuri de iarnaLast edited by Nimeni; 1 December 2009, 12:12.
Comment
-
ce nu-mi place mie la ph2 este ca pierd atigel in prostie si am fost de 4 ori pana acum la service si nu am rezolvat nimic, mi-au strans colierele mi-au pus si altele si tot lafel face . Maine ma duc inca odata si daca nici acum nu se rezolva voi apela la vocea clientului.
Comment
-
Originally posted by vallio View Postce nu-mi place mie la ph2 este ca pierd atigel in prostie si am fost de 4 ori pana acum la service si nu am rezolvat nimicMulta lume, putini oameni...
Comment
-
foarte ok
inainte am avut un cielo din 2006 si as fi vrut ca si pe logan sa am claxon pe volan, indicator al nivelului lichidului de parbriz si eventual deschiderea clapetei de carburant din interior. in rest totul e ok atat la interior cat si la exterior.
PS: inca ma felicit pentru alegerea facuta. motorul 1,6 16v este incredibil de fasnet iar interiorul este peste ce a fost logan ph1 si cielo.
Comment
-
Volanul este singurul element care numi place. Cel de pe FZ1 e mai OK. Volanul aretrebui sa aiba si sigla dacia, in schimb a primit acel semn de neidentificat. Bara cromata pe portbagaj da bine mai les daca luam in considerare ca cromul este prezent din inceput pe fata masini. Era timpul sa ajunga si pe spate....
Comment
-
si mie imi place ph2...mi se pare ok...din toate punctele de vedere...la banii care ii dai pe el...mai sunt si -....dar astea din cauza banilor...care ii dai pe ea.....daca dadea 20 de mii de euro cu siguranta aveai alta masina....dar la 10 mii ce-a mai scumpa nu prea ai ce zice....bafta
Comment
-
Mai fratilor....mie nu-mi placa ca am un troncanit....cand dau in gropite mici sau cand trec peste sinele de tranvai.....suna de parca s-ar rupe....sa fie din caseta de directie cum am mai auzit pe aici ?
Vreau un raspuns de la o persoana care stie despre ce vorbeste...
In rest e ok.. interior ok, ...mai e o problema la etanseitatea chederelor dar am inteles ca toate sunt la fel....de asemeni si pf 1....are aceeasi problema cu chederele...
Mai fratilor....mie nu-mi place ca am un troncanit....cand dau in gropite mici, sau cand trec peste sinele de tranvai.....suna de parca s-ar rupe....sa fie din caseta de directie cum am mai auzit pe aici ?
Vreau un raspuns de la o persoana care stie despre ce vorbeste...
In rest e ok.. interior ok, ...mai e o problema la etanseitatea chederelor dar am inteles ca toate sunt la fel....de asemeni si ph 1....are aceeasi problema cu chederele...
Comment
-
Originally posted by bobo77 View PostCauciucurile barum mie unul nu mi se par asa proaste si nu intra ABS-ul cum spui tu ca a spus prietenul tau, eu chiar sunt multumit de ele si nu sunt singurul.Un sfat pentru tine, nu mai vorbi din auzite...
Nu zic ca Barumul a fost un cauciuc rau, dar ca si aderenta nu se poate pune cu Continental.Logan 1.6mpi-2004 septembrie si Skoda Octavia 1.4TSI-122CP-Business-2010 iulie
Comment
Comment