Lucruri Care Nu Va Plac La Dacia Logan Facelift

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema legata de antigel este un lucru urat pentru ca inca nu s-a rezolvat nici pentru mine . Am apelat la VC si astept raspuns . Tre` sa ii presam ca sa rezolve . Am inteles ca in special la cele pe GPL sunt aceste pierderi de antigel . Au strans si coliere au inlocuit si T-urile si furtune si coliere si tot pierde cam 200ml / luna - FACETI SI VOI PLANGERE ca sa putem rezolva ceva ... altfel nu
    1.6 MPi Icy White

Comment

• Mie nu-mi place c=a ramas claxonul pe bat. In rest n-am ce sa-i reprosez. A fost o investitie excelenta.

Comment

• ingerulol: cum draq iti pierde antigel....!?nu ai fost la ei?? .....nasoala treaba...nici la dacia mea 1310....din 89 nu pierde antigel....dar la logan......cam nasol....

Comment

• la 10 luni dupa ce mi-am luat golanel ph2 vin si eu cu nemultumirile:
          1. stergatoarele...fac un zgomot de nedescris...imi vine sa le dau foc!
          2. si la ph1 si la ph2 de ce nu au facut grila pe unde iese aeru in interior la perbriz pe toata lungimea lui!? cand e mai frig afara colturile...in special cel din dreapta imi ramane aburit un timp mai lung.
          3. chestiile alea cand tragi sa deschizi usa mi se par fragile.
          4. faptul ca portbagajul este golas...puteau sa puna si ei o mocheta sa mascheze ca doar nu ii costa cine stie cat.

Comment

• Schimba stergatoarele, nene, ca sunt consumabile. Cat vrei sa tina? Eu am pus din supermarket din alea de 9 lei gen aeroflat si merg foarte bine.
            Cand ti se rupe vreun maner la usa, spune-ne si noua, ca eu sunt tare curios, n-am auzit pe nimeni pana acum.

Comment

• Originally posted by andreiutzu View Post
              la 10 luni dupa ce mi-am luat golanel ph2 vin si eu cu nemultumirile:
              1. stergatoarele...fac un zgomot de nedescris...imi vine sa le dau foc!
              2. si la ph1 si la ph2 de ce nu au facut grila pe unde iese aeru in interior la perbriz pe toata lungimea lui!? cand e mai frig afara colturile...in special cel din dreapta imi ramane aburit un timp mai lung.
              3. chestiile alea cand tragi sa deschizi usa mi se par fragile.
              4. faptul ca portbagajul este golas...puteau sa puna si ei o mocheta sa mascheze ca doar nu ii costa cine stie cat.
              pct.4 depinde de varianta..la mine la laureate am portbagajul imbracat complet in mocheta
              AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

• @Garib nu exista asa ceva din fabrica la Logan , cel putin nu am vazut eu ( si am vazut multe)...Ce vrea @andreiutzu, inca nu am vazut o masina care sa fie conform cererilor lui!

Comment

• @ingerulol cat ai garantia la sistemul gpl? ca la mine in cartea de garantie si service scrie 18 luni apoia taiat cu pixu si scrie 36...

Comment

• Si Laureatul meu a venit tot cu portbagajul complet imbracat in mocheta

Comment

• toate loganurile vin cu portbagaju complet cu mocheta .... doar partea acea de sus unde se afla difuzoarele audio nu este acoperita ... aa si mai este traversa aceea...

Comment

• pun o intrebare , merge capota spate si topurile de la ph2 la ph1 se potrivesc sau au dimensiuni diferite , mie-mi plac stopurile sunt misto si capota la fel si as vrea si eu pe golanu meu care este din primele modele 2005

stopuri am vrut nu topuri
                        Last edited by tirum76; 30 January 2010, 21:10. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• referitor la mocheta din portbagaj m-am exprimat gresit...am vrut sa spun capota de la porbagaj ar fi putut sa o capitoneze. dar deh e low cost si merge si asa!
                          @ParuLuScorilo referitor la acele manaere de care tragi sa se deschida usa am spus doar ca par fragile si de rupt nu cred ca o sa se rupa!

Comment

• @ tataie ... da se potrivesc toate elementele...dar sa iti si iei si bara spate ph2...

Comment

• Eu zic ca merg.Cel putin capota spate are acelasi schelet,dar au adaugat ceva tabla in plus.
                              MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

• Singurul lucru care nu-mi place la masinuta mea e claxonul asta ascutit! TIT! Si daca vreau sa-l schimb trebuie data bara fata jos! In rest nimic de reprosat.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google