Dragi prieteni.
Incep acest topic pentru ca am o mica problema.
De exact o saptamana am un F2 bmarine preference(850km) facuti pana acum.
De curand am inceput sa am "probleme" si anume :
1. Arcurile spate scartie de le ia mama naibii.E enervant la un momentdat.
2. Frana are cursa lunga(cand am luat-o prima data abia atingeam frana si totul era ok)
3.Cand sunt in viteza aud un mic zgomot la acceleratie (un carait ca de greier) ...Daca o las pe liber si o turez putin nu se mai aude.La fel destul de enervant si prostesc acest lucru.
4.Aerisitoarele ----de la arcuri cred au inceput sa tremure si sa faca un zgomot ciudat ca si cum s-ar dezlipi tot bordul...O scartiala dintr-aia magareasca.
Ma puteti ajuta cu niste sfaturi?
cel mai mult ma intereseaza nr 3.....Daca m-as duce la astia la service ar trebui sa platesc ceva?
Incep acest topic pentru ca am o mica problema.
De exact o saptamana am un F2 bmarine preference(850km) facuti pana acum.
De curand am inceput sa am "probleme" si anume :
1. Arcurile spate scartie de le ia mama naibii.E enervant la un momentdat.
2. Frana are cursa lunga(cand am luat-o prima data abia atingeam frana si totul era ok)
3.Cand sunt in viteza aud un mic zgomot la acceleratie (un carait ca de greier) ...Daca o las pe liber si o turez putin nu se mai aude.La fel destul de enervant si prostesc acest lucru.
4.Aerisitoarele ----de la arcuri cred au inceput sa tremure si sa faca un zgomot ciudat ca si cum s-ar dezlipi tot bordul...O scartiala dintr-aia magareasca.
Ma puteti ajuta cu niste sfaturi?
cel mai mult ma intereseaza nr 3.....Daca m-as duce la astia la service ar trebui sa platesc ceva?
Comment