Problema PH2...of Doar 850km Si Deja...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema PH2...of Doar 850km Si Deja...

Dragi prieteni.
    Incep acest topic pentru ca am o mica problema.
    De exact o saptamana am un F2 bmarine preference(850km) facuti pana acum.
    De curand am inceput sa am "probleme" si anume :

1. Arcurile spate scartie de le ia mama naibii.E enervant la un momentdat.
    2. Frana are cursa lunga(cand am luat-o prima data abia atingeam frana si totul era ok)
    3.Cand sunt in viteza aud un mic zgomot la acceleratie (un carait ca de greier) ...Daca o las pe liber si o turez putin nu se mai aude.La fel destul de enervant si prostesc acest lucru.
    4.Aerisitoarele ----de la arcuri cred au inceput sa tremure si sa faca un zgomot ciudat ca si cum s-ar dezlipi tot bordul...O scartiala dintr-aia magareasca.

Ma puteti ajuta cu niste sfaturi?
    cel mai mult ma intereseaza nr 3.....Daca m-as duce la astia la service ar trebui sa platesc ceva?
    Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

Trebuie sa ti rezolve toate probleme pe care le ai enumerat tu. OBLIGATORIU !

Masina este in garantie..cum sa ti ia bani la service?...dute la service peste ei..offf, masina noua..numai la logan se poate intampla.

Comment

Stiu pe cineva care ii scartia amortizorul si s-a dus sa il schimbe. Din cate stia el, cand se schimba unul si celalalt trebuie ca sa fie pereche. Ca si cum ai pune 2 anvelope de marca diferita pe 2 roti :|

dar le-a schimbat pe garantie si nu a platit nimic. asa ca nu mai sta pe ganduri si du-te la service
      Last edited by bogdan_1984; 23 October 2008, 10:28.
      sigpic

Comment

Si daca baga vrajeala cu utilizarea masinii..In conditii improprii? Ce fac?

Comment

Le zici asa: este dacie, nu e 4x4 sa o bag in teren accidentat. Am mers in conditii normale.

dar, poate nu o sa zica.
          sigpic

Comment

Ma gandesc ca na ...E noua si arcurile isi vor mai da drumul......Mai dureaza...Inca sunt tari acum.......
            dar sincer chestia de la CV(cutia de viteze) ma ingrijoreaza......

Comment

Aceleasi probleme le am si eu cred ca ma duc si eu sa vad ce zic astia
              dar eu am facut cateva modificari cred ca nu zic nimica astia
              (am desfacut scoica am pus computer de bord ,spit stergatoare , am bagat cabluri subwoofer pe sub mocheta schimbat casetofonul boxele ) sau zic ceva
              drive with speed than you die fast

Comment

Eu unul inca nu am facut nici o modificare...Astept sa ies din rodaj...Si sa mai fac cam 2000km..Pana atunci o tin cum este...
                atata timp cat nu s-a umblat la motor si alte tampenii nu vad de ce ar comenta ceva.
                Ca sa ne gandim asa..Cand iei un apartament nou si iti da garantie 3 ani sa zicem....Ce faci? 3 ani nu il mobilezi sau nu ii pui ce vrei in el...De frica sa nu pierzi garantia?

Comment

Mergeti peste ei la service ca de aia aveti garantie !

si daca au de gind sa comenteze spuneti-le de OPC direct ! Reclamatiile se fac direct pe site!

cum e posibil ca o masina la 850 km sa fie praf ? A mea la 11.000 km nu are nimic, nici greierasi, nici pb cu CV, nici cu frina !

daca DACIA scade calitatea nu trebuie sa suporti tu din buzunar greselile lor !

la 850 km e incredibil..... Am ramas masca.... Cum e posibil DACIA asa ceva?

ar trebui sa te cheme, sa faca ei o analiza, sa verifice cine e de vina.... Daca au auzit de customer service adevarat ! Sa repare, sa isi ceara scuze....

bafta !

Comment

haideti sa va mai zic inca 2 mici detalii...Atasez poze doar la 1 din detalii la celalalt diseara cand se va observa.

1.Acel fir de ata....Un detaliu nesimtit...Nu tu finsaj exterior.....Nimic.....Cum sa prinzi surubul cu ata??

2. Pe luneta seara se observa siliconul sau ce au pus aia cand au fixat-o...Si i-am facut de 2 ori interior-exterior intr-o saptamana in speranta ca se va duce.
                    Attached Files

Comment

Originally posted by JmEk View Post
                      Eu unul inca nu am facut nici o modificare...Astept sa ies din rodaj...Si sa mai fac cam 2000km..Pana atunci o tin cum este...
                      atata timp cat nu s-a umblat la motor si alte tampenii nu vad de ce ar comenta ceva.
                      Ca sa ne gandim asa..Cand iei un apartament nou si iti da garantie 3 ani sa zicem....Ce faci? 3 ani nu il mobilezi sau nu ii pui ce vrei in el...De frica sa nu pierzi garantia?
                      ai stricat-o la faza cu aparatmentul...Poti sa bagi cata mobila vrei in el, atat, cat nu umbli la ziduri, tencuiala, instalatia sanitara si instalatia electrica.

cand masina este in garantie (nu conteaza ce marca) nu se umbla la fire (montat subwooofer, statie-mpr3) pe ea decat la SERVICE AUTORIZAT DACIA.

Comment

Scuzele mele ...Da ai dreptate...Dar sa revenim la subiect.....Nu vreti si voi surub prin cu ata.....Vopsit in culoarea caroseriei...Sa nu dea prost nu de alta...

Comment

Corectie: nu surubul e prins cu ata, ci ata de surub ( asadar, taie ata).
                          Posibil sa nu ai probleme. Exista sdr posesorului de autovehicul nou, cand orice zgomot aparut il interpreteaza ca o problema ( toti am avut asta, inclusiv eu).
                          Evalueaza mai atent situatia.
                          Arcurile spate nu au cum sa scartaie, acel scartait poate aparea datorita bucsilor amortizoarelor.
                          "Frana are cursa lunga" - adica tine jos? cursa nu are cum sa se modifice.
                          Zgomotul CV: putin probabil, doar ambreiajul poate scoate un zgomot la relantii, zgomot ce dispare odata cu debreierea sa.

Toate cele bune.
                          Last edited by Cezar; 23 October 2008, 12:25.

Comment

Nu...La relanti totul e bun si frumos...Cand apas acceleratia si sunt in viteza se aude ca un greier.....

Comment

Nasol cand se intampla asa,insa mai intervine o chestie.Acum ca e noua orice scartait si troncanit o sa ti se para o neregula,faza e ca acum se rodeaza si se ,,muleaza" si ea pe drmurile patriei.Asa ca sa sti ca de multe ori o sa fi ochi si urechi sa vezi nu cumva scartaie aia sau aia.Pana la urma e cea mai ieftina masina din lume.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google