si eu cred ca super nova a fost mai frumoasa decat solentza, iar 1310 a fost parfum ...pe langa super nova....nu credeti?
Problema PH2...of Doar 850km Si Deja...
Collapse
X
-
-
Originally posted by JmEk View PostMa gandesc ca na ...E noua si arcurile isi vor mai da drumul......Mai dureaza...Inca sunt tari acum.......
dar sincer chestia de la CV(cutia de viteze) ma ingrijoreaza......
o sa de baietii cu un fas-fas cu vaselina si nu o sa se mai aud animic.
acum scartaie pentru ca aia in fabrica au uitat sa dea sau au dat insuficient.
Comment
-
Salut baieti!
Sunt nou pe forum.Am avutvun logan din 2006 cu 81000 km facuti(n-a fost pe taximetrie) pe care l-am dat de 1 sapt sa-mi iau logan ph2.Totusi ce zice JmEk ma sperie... Am avut si eu 10000 de zgomote dar nimic de la cutia de viteze,frana,acceleratie..... Totul tinea de plastice.Bineinteles si binecunoscutii "tacheti" cand eram la relanti cu motorul cald. In rest nimic. Incepe sa-mi para rau ca am dat-o...
Comment
-
Bogdane, daca reseteaza CB o sa-i arate si mai mare consumul, in plus nu stim ce stil de condus are omul, daca ii da talpa, nu e mare consumul!
@CamCretin incearca sa ne convingi ca inteligenta ta nu are nici o legatura cu ID-ul pus pe forumul asta si nu compara o masina cu 81000 km in bord cu una noua, pana la urma care era mai buna?
Comment
-
A mea d-abia s-a rodat bine masina , a trecut lejer de 7000 si nu-mi mai ia mai mult de 10% de GPL in Bucuresti , mers "nemenajat" si 8.5 / benzina , deci nu`sh ce sa zic. Ai un stil ba brutal / ba subturat probabil d-aia ai consum "normal" 11-121.6 MPi Icy White
Comment
-
salutere. Am fost ieri la service cu a mea daciuta luata in martie, m-am dus cu ia pentru ca troncane pe fata dreapta mai ales dimineata cind masina este mai rigida, pe drum pietruit si pe drum intins dar mai denivelat, au ridicat-o sau uitat au tras de roti, au batut cu ciocanul, nimic oare ce sa fie, ultima varianta ar fi telescopul, voi ce credeti
Comment
-
Mai voi ma speriati pe mine cu fazele astea...doi.
Ziceam sa trec la un laureat ph2 1.6 16v, dar la ce citesc p'aici, no way !!! Vad ca Dacia inca nu s-a dat jos din corcodus si e pe drumul "cel bun".
Raman la babuta mea clasica din 2005, care desi e unsa cu toate alifiile si e 'tiganita' si abuzata saracuta nu m-a lasat niciodata si e credincioasa. Singurele probleme la ea sunt de fapt din cauza mea, cand mai bag surubelnita in ea de damblagiu ce sunt...Keyboard error or no keyboard present.
Press F1 to continue or DEL to enter setup...
Comment
-
Fratilor.....deci....
Zgomote au fost si vor fi...de la tacheti la relanti...
Consumul in momentul de fata - 7,5-8% mers normal,10-11% daca ii dau talpa...dar...de cand am avut accidentul nu mai sunt zmeu.
La consum extern 90-100 constant 5,5%-6% !Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!
Comment
Comment