Probleme Ph2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by chi79 View Post
    catalinux, dar se poate elimina luftul asta? Arata aiurea, vreau sa scap de el.
    Personal nu am incercat, sincer nu m-a deranjat prea tare. La revizie poti vorbi cu mecanicul sau te duci si faci o programare pe garantie. Din discutiile avute cu diferite persoane nu sunt foarte convins ca se poate elimina luftul doar prin strangerea unui surub de exemplu. Am inteles ca s-ar fi schimbat reperele barii si modificat putin prinderea. In toamna am revizia si o sa pun si aceasta problema.
    sigpic

Comment

• La ce modele sunt aceste probleme.....cu luftul.....la primele sau si cele de la sfarsitul anului 2008?
      Intalniri Logan Club Constanta:
      In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
      Ptr detalii : 0723.955.045

Comment

• laureate ph 2 fabricat sept 2008 si am un luft destul de urat la portbagaj, nu la bara... dar am inteles k se rezolva la garantie, cum zicea si catalinux

Comment

• am si eu un laureate 1.4mpi din mai ..si deja a aparut prima problema...nu se mai deschide usa dreapta spate..(nu merge deschisa decat de afara)

Comment

• poate sa jucat cineva cu siguranta din usa
            sigpic Alexandria

Comment

• Originally posted by claudyubz View Post
              am si eu un laureate 1.4mpi din mai ..si deja a aparut prima problema...nu se mai deschide usa dreapta spate..(nu merge deschisa decat de afara)
              Vezi ca scrie in cartea de utilizare., in rama usii exista o "pidica" care se actioneaza ca sa zic asa anti-copii"", adica sa nu deschida usa din mers din interior, ci doar de afara. poate din greseala s-a actionat..
              AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

• Mi s-a intamplat si mie. Usile din spate au o piedica, daca cineva a miscat-o din greseala nu se mai descjide din interior
                sigpic

Comment

• Originally posted by claudyubz View Post
                  am si eu un laureate 1.4mpi din mai ..si deja a aparut prima problema...nu se mai deschide usa dreapta spate..(nu merge deschisa decat de afara)
                  Offff....ne-a dat D-zeu masini noi
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• si performante
                    sigpic

Comment

• Salutare la toata lumea.Sint nou pe aici si as dori niste sfaturi daca se poate.Peste o saptamina imi vine masina laureate cu motor 1,6 in 16v si as dori sa stiu inainte de as semna de primire la ce sa ma uit sa nu am surprize dupa aceea.Apelez mai mult la cei care au avut probleme la receptie. Va multumesc anticipat.

Comment

• la mine face un zgomot aerul un timp dupa care dispare.

Comment

• Salutare! Am si eu un Prestige 1.6 16v Ph2 luat in decembrie 2008, am 8500 km pana acum, si problema cu blocarea la deschidere usii din interior de la sofer o am si eu, dar a inceput sa se intample de cand cu caldurile , deci cand sta mult la soare se intampla treaba asta, repet numai cand sta la soare mult. Cred ca se dilata ceva prin usa, daca o las la umbra nu se intampla, si manerul de deschidere actioneaza cand este aproape tras la maxim... o sa le zic la garantie cand schimb si uleiul la prima revizie la 9000-10000 km...

Comment

• am o miniproblema :d dar nu stiu cum sa ma exprim ) Chestia aia de pe usi (cred ca foloseste ca si protectie) a inceput sa se dezlipeasca de usa... adica se vede un mic spatiu intre ea si usa... sper ca ati inteles ceea ce vreau sa zic si sa imi spuneti daca exista vreo rezolvare (care sa nu implice drumuri la service etc) mentionez ca am un logan de vreo luna

Comment

• bandourile exterioare sunt prinse cu braduti..deci..e normal sa mai vezi cate un spatiu pe acolo..
                              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• bandouri se numesc? :d nu stiam.. pai si cu timpul nu incep sa se distanteze tot mai tare...ma gandesc ca daca intra iarna apa acolo si ingheata.....

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google