Probleme Ph2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am si eu o intrebare pentru posesorii de Ph2.La voi nu troncane toate plasticile pe ea la un drum mai cu gropi?Eu sunt posesor de Ph1 am aproape 26 de mii de km,dar deja troncane de numa.

Comment

• Si mie-mi joaca agatatoare aia..dar se inchide portbagajul perfect indiferent in ce pozitie se afla.

@Red_Alin eu am 60 000 dar nu suna nimic.Am avut o problema cu usile pe la vreo 10 000km dar am pus putina vaselina si nu mai suna nimic.Ce plastice iti suna prin ea?Bordul?
      Cumpar volan de Duster

Comment

• @smaci: la 1.4 cu a cincea merge si atat - nu prea mai poti avea alte pretentii. La 16v cu a cincea trage si urca frumos chiar.

Comment

• Originally posted by soboBN View Post
          Si mie-mi joaca agatatoare aia..dar se inchide portbagajul perfect indiferent in ce pozitie se afla.

@Red_Alin eu am 60 000 dar nu suna nimic.Am avut o problema cu usile pe la vreo 10 000km dar am pus putina vaselina si nu mai suna nimic.Ce plastice iti suna prin ea?Bordul?
          In primul rand bordul si tot ce e pe ea de plastic in interior.

Comment

• @ParuLuScorilo:Cu 1,4 remapat al meu,daca ii dau a 5 a,chiar si la 80,cand are cam 2000 de ture si o calc,urca ff usor pana la 100,deci nu numai 16 v stie in a 5 a

Comment

• eu merg maine dimineata la service sa vad ce rezolv cu troncanitu'( am incercat sa filmez dar nu se aude troncanitul) . Voi stiti de la ce ar putea fi? este un troncanit de zici ca se rup rotile din fata...apare cand merg pe piatra cubica si cand virez dreapta sau stanga. ce ar putea sa fie...oricum ceva bun nu este sigur.
              Every story has an end, but in life...every ending is just a new begining.

Comment

• eu am mai patit-o sa uit anumite chestii sub capota.(surubelnite, lanterne,)
                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Bre eu incerc sa aflu din thread-ul asta ce probleme mai apar la PH2-uri, nu ce minune face remap-ul din 1.4 sau ce zgomot scot coarnele de cerb lipite de capota. Eu am PH2 de 1 an si 2 luni, 8000 km si nu am avut probleme decat cu softul (primele modele) si atat!
                  @soboBN: "agatatoarea" de la portbagaj "joaca" la absolut toate modelele.

Comment

• Al meu are 8200 km,deocamdata nu troncane nimic.
                    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Al meu are 7500 km,deocamdata nu troncane nimic.

Comment

• Originally posted by Simon View Post
                        eu merg maine dimineata la service sa vad ce rezolv cu troncanitu'( am incercat sa filmez dar nu se aude troncanitul) . Voi stiti de la ce ar putea fi? este un troncanit de zici ca se rup rotile din fata...apare cand merg pe piatra cubica si cand virez dreapta sau stanga. ce ar putea sa fie...oricum ceva bun nu este sigur.
                        Si la mine troncane.Am 12000 de km.Se aude ca si cum ar bate in capul amortizorului stanga fata pe drum pietruit si mai ales in viraje la stanga.Cei de la service au zis ca trebuie schimbata caseta de directie(o problema intalnita de ei la ph2) chiar daca, dupa spusele lor, dupa un anumit timp va troncani si ceaseta noua. Sunt curios ce iti zice si tie la service.

Comment

• mi-au facut programare pentru marti dimineata la 08:00 , sa faca un control mai amanuntit. Apoi sa completeze nu stiu ce fisa si sa o trimita la uzina (sau nu am inteles eu bine) ca cei de acolo sa-si dea acordul si sa schimbe piesa/piesele cu problema.
                          Every story has an end, but in life...every ending is just a new begining.

Comment

• La mine trepideaza usa de la torpedou sau banuiesc ca usa aceea e de vina pt ca daca pun mana pe ea nu se mai aude, saptamana viitoare merg cu ea la revizie si le sa spun sa incerce sa remedieze problema.

Comment

• Astazi am reusit sa prin pe Autostrada 170 km/h si turatia era la 4900 rot/min..Am facut si fotografie dar nu stiu cum trebuie atasat.

@tzeegunoo "trebuie schimbata caseta de directie(o problema intalnita de ei la ph2) chiar daca, dupa spusele lor, dupa un anumit timp va troncani si ceaseta noua."

ASTA NU ESTE O EXPLICATIE LA UN AUTOTURISM NOU!!! CASETA DE DIRECTIE AS FACE DIN EL CARE A ZIS ASTA.:-)
                              Last edited by smaci; 12 September 2009, 21:22. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Pt colegul de mai sus care intreba ce se poate face cu acel luft dintre bara fata si aripa, eu am rezolvat-o in service. Bara are niste "tamburuce" de ghidaj in ambele colturi. Se taie alea (se largeste putin cu un "cutit" si gaura de prindere a surubului) si apoi se trage un pic de bara pana dispare luftul; apoi se prinde surubul si gata. Recomand totusi sa faci operatiunea in service la un ciubuc.
                                Last edited by Cezar; 14 September 2009, 10:20.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google