Probleme Ph2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• problema o puteti rezolva mai usor si mai ieftin.eu am cumparat un filtru hota carbon,am decupat o bucata si l-am pus pe gaura prin care intra aerul (sub stergatoare).

Comment

• problema 1:la mine cu 2 zile inainte de revizia de 40 mii, a inceput sa mi bazaie ceva la motor destul de tare... ex: ca si cum ai bagata la spite la bicicleta un plastic...
      motorul practic nu l mai auzeam, decat bazaitul acela enervant...

problema 2: scartie pedela de la ambreaj de se auze din afara masinii, si culiseaza si greu:
      -problema le-am zis-o lui ala de la service si a zis ca o remediaza...
      fix 2 ore a stat sa frece si sa unga ambreajul de pomana.....nici bine nu am iesit din curte ca a inceput sa faca la fel....in fine trebuie sa ma duc peste iei.
      la prob. cu bazaitul la motor nu a stiu nici unul din ce-i 10 mecanici din service si a zis sa revin peste o saptamana ca cel de la garantie....care sa vada si el nu este....EU TREBUIA SA PLEC LA ARAD peste 4 zile !
      i am intrebat daca are ceva daca plec asa cu ia, si au zis ca nu are ce sa pateasca...

am plecat de la service dupa splai si m am dus la cobalcescu....unde la fel se uitat ca prostii si au zis ca cheama pe cineva la MIOVENI...am plecat de la cobalcescu si m am dus la alt service pe centura in chitila....erau 15 oameni pe masina si au zis ca nu stiu ce are....sa vine unu la DACIA...

in fine...eu am plecat in tara cu masina unde pe drum a inceput sa faca si mai rau ...dar sub 120 nu am mers...
      dupa 1600 km zgomotul a disparut subit ! acum nici nu stiu ce sa fac...sa ma mai duc la service sau nu,....

Comment

• sa fi avut ceva la ambreiaj si pentru moment sa isi fi revenit?nu stiu ce sa zic...au pus-o pe teste?,la motor presupun ca nu are nimic...ma gandesc ca de la ambreiaj a fost...freca pe undeva si trimitea vibratii si sunete mai peste tot!

Comment

• si la mine a inceput sa scartie pedala de ambreaj(32000 km),dar numai cateva zile apoi a disparut,mai stiu un prieten care a patit lafel

Comment

• mie imi scartaie pedala de frana...

Comment

• Aveti idee daca se mai rezolva vreodata problema cu troncanitul de la ph2?
              eu am 25000 de km, imi troncane de cand am luat masina mai precis dupa 500 de km rulati!
              nu stiu ce sa mai fac, mi-au schimbat caseta de directie de doua ori si nimic!zgomotul persista si mi se pare ca se aude din ce in ce mai tare!

Comment

• LCM , asa face toate )) . Dute in germania la un service dacia , poate ii dau aia de cap . Update la aeroterma , face tzac tzac cand si cand(cand are ea pitici ).... PS: Am uitat sa mentionez ca am filtru de polen din fabrica...

Comment

• acum vin de la service!
                  m-au sunat sa faca iar probe cu ea! m-au trimis acasa si mi-au zis ca imi schimba pe rand bielete si celelalte bucsi ca sa vada nu stiu ce:| sunt niste idioti:|
                  dar serios chiar nu se rezolva problema asta deloc?

Comment

• Problema cu troncaneala o am si eu(mi-au schimbat caseta si arcurile). Tanti de la VC zice ca injinerii lucreaza la rezolvarea problemei , dar inca nu stiu ce sa ii faca.Cineva aici pe forum zicea ca montarea barii antiruliu ar aduce imbunatatiri . Sunt curios ce efect are la tine schimbarea bieletelor si buscilor.

Comment

• @tzegunoo, dupa cum stii si eu am problema cu zgomotul si jocurile in caseta pe sandero. eu am montat bara dar in afara de faptul ca iti "leaga" mai bine puntea fata si tine arcurile presate pe cupele nu ai alta imbunatatire. adica zgomotele in caseta sunt la fel.
                      din alt punct de vedere, dupa montarea barii e o imbunatatire la feelingul la condus pe drumuri proaste , macadam etc, unde simti directia mai bine legata. eu zic ca merita pusa bara. la drum inntins, aplecat in curbe diferenta e minima, chiar insesizabila, in conditii normale de exploatare a masinii. eu am montat una second.
                      @ LCM, problema legata de casete si troncaneli, nu are intra-adevar la Dacia rezolvare; e de toata jena situatia; eu astept de 1 an. nustu cit mai am rabdare. e drept ca ma suna VC, amabili si imi spun ca tot studiaza si ca nu au solutii; lipsa de interes total si bataie de joc. asta e tratamentul fata de client si asa suntem priviti. nici o mediatizare a problemei nu cred ca ii mai urneste pe astia si ma tem ca o sa intre si asta la capitoul "zgomot tehnologic", ca altele in istoria \Dacia de fapt.
                      nu mi-am schimbat caseta (am refuzat-o chiar in service, dupa ce mi-a venit) pentru ca am vazut ca si cele care se monteaza la schimb sunt de toata cacaua. Trebuie sa cautam in alta parte. Nustiu firme care reconditioneaza casete, alte piese, stie mama zmeilor.

drumuri bune!
                      Last edited by ciomp; 30 June 2010, 16:00.

Comment

• Originally posted by Alex21 View Post
                        problema 1:la mine cu 2 zile inainte de revizia de 40 mii, a inceput sa mi bazaie ceva la motor destul de tare... ex: ca si cum ai bagata la spite la bicicleta un plastic...
                        motorul practic nu l mai auzeam, decat bazaitul acela enervant...

problema 2: scartie pedela de la ambreaj de se auze din afara masinii, si culiseaza si greu:
                        -problema le-am zis-o lui ala de la service si a zis ca o remediaza...
                        fix 2 ore a stat sa frece si sa unga ambreajul de pomana.....nici bine nu am iesit din curte ca a inceput sa faca la fel....in fine trebuie sa ma duc peste iei.
                        la prob. cu bazaitul la motor nu a stiu nici unul din ce-i 10 mecanici din service si a zis sa revin peste o saptamana ca cel de la garantie....care sa vada si el nu este....EU TREBUIA SA PLEC LA ARAD peste 4 zile !
                        i am intrebat daca are ceva daca plec asa cu ia, si au zis ca nu are ce sa pateasca...

am plecat de la service dupa splai si m am dus la cobalcescu....unde la fel se uitat ca prostii si au zis ca cheama pe cineva la MIOVENI...am plecat de la cobalcescu si m am dus la alt service pe centura in chitila....erau 15 oameni pe masina si au zis ca nu stiu ce are....sa vine unu la DACIA...

in fine...eu am plecat in tara cu masina unde pe drum a inceput sa faca si mai rau ...dar sub 120 nu am mers...
                        dupa 1600 km zgomotul a disparut subit ! acum nici nu stiu ce sa fac...sa ma mai duc la service sau nu,....
                        recomand cu multa caldura service-ul dacia autorizat.noroc ca nu sunt singurul care injura caruta pe patru roti care se numeste dacie

Comment

• eu am un an de zile de cand merg la service cu masina! nu mi-au rezolvat nimic in plus masina nici numai sta cum trebuie pe sosea joaca parca e balena:|
                          sincer numai stiu ce sa fac sunt plin de nervi si imi vine sa ma dau cu capul de pereti!
                          isi bat joc de oameni fara sa le pese de nimic! mi-au consumat si vreo 6 litri de benzina azi !
                          am sunat la vocea clientului si ca de fiecare data mi-a spus ca a notat si o sa ma contacteze! sincer cred ca am sa o vand pentru ca numai stiu ce sa mai fac, nu credeam ca pot fi atat de nesimtiti!
                          oare daca merg cu ea la mioveni? sincer ma bate gandul sa merg cu ea si sa o las acolo!!!

Comment

• Nu iti statea mai bine daca iti luai un cotet sh de la grmanica, gen bmw mercedes si alte bazaconii gen alfa romeo la care daca nu ai bani de rampa nici pana acasa nu ajungi cu ele .... ? hai sa fim seriosi, toti va plangeti ca troncane, ca se aud greerasi si alte alea, ai garantie minim 3 ani, ai preturi bune la piese, nu le cauti mult caci inca se produc ... Mie unu mi se pare normal sa aibe si parti rele masina asta dar nu astea cu tenta de confort psihologic al conducatorului
                            Nu mai blamati atat si mai cautati si singuri solutii.
                            De ex, eu nu puteam sta cu masina 1 AN cu o problema majora la directie fara sa investighez pana ce o rezolvam intr-un fel chiar fara garantie.

@Alex21 Ce modificari mai ai la masina, ai instalatie de gaz ? ce iti poate produce probleme...
                            Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

• frate cand am drum la bucuresti daca esti de acord te invit la un test;)
                              si inca o chestie eu am dat 8000 de euro pe masina asta! pentru mine nu este chiar o suma de nimic!
                              inainte de a ma decide sa cumpar loganul am avut un audi 80 adus din spania,m-a costat 1000 de euro am facut cu el in tara 70.000 de km si am schimbat numai capetele de bara la el!
                              or fi masinile din germania cum zici tu dar iti spun eu sigur ca cu 8000 de euro imi luam ceva mult mai bun!
                              maine voi merge iar la service ii voi pune sa imi puna pe hartie exact ce are masina si iti voi atasa sa te convingi si tu ;)
                              sincer daca nu ai problema asta si nu stii cum se manifesta chiar nu mi se pare normal sa iti dai cu parerea asa

Comment

• ambreajul nu are nimic....merge perfect mecanic...numai partea de actioanare..pedala, cablu, camasa nu cred ca functioaneaza bine..
                                in service au desfacut pedala, au uns cu ulei, vaselina, nu stiu...si numai facea...
                                dupa 100 m dupa ce am iesit din service a inceput iar sa faca...in fine...

in legatura cu bazaitul de la motor..a inceput sa se auda iar, dar foarte incet...trebuie sa mi fac timp sa ma duc ea in service!
                                eu am 42 mii km si nu troncane nimica pe ea...plastice, bord...etc..doar geamul dreapta cand este deschis...
                                ce bube mai am: repartitorii au ruginit si scartie (asta pe la 5000 km), bara fata-spate o pierd pe drum, si vechea problema cu intratul in marsarier...fu..mas pe el de marsarier...
                                deci nu este posibil sa nu rup cutia in 13432 cand dau cu spate cand ma grabesc..si nu numai...daca nu tin ambreajul 4 secunde apasat nu intrat bine...
                                am mers cu 12312 loganuri...toate fac la fel...

calca ambreajul prin podea, dau bine de schimbator...neah...caraie de se rupe-n 233432...aia de la service ziceau ca nu are opritor la ambreaj...ceva de genul...
                                masina este de firma...deci sincer...nu prea tin la ea...
                                Last edited by Alex21; 1 July 2010, 00:24.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google