Probleme Ph2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

sper sa te ajute pozele

Asta il am eu la logan care nu e PH2!!!
    Attached Files
    sigpic

Comment

Mersi mult BOGDAN dar asa ceva nu imi aduc aminte sa fi vazut oricum inca odata mersi pentru ajutor si sper sa deu de ea daca o am

Comment

Se poate cumpara unul nou, nu e problema.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Nu exista mai multe pb ca la PH1...PH2 de exemplu la usi are ceva schimbat si anume "tuburucul" ala de la portiera care e acum un cauciuc mai gros ......In schimb motorul este acelasi ca PH1.....Poate erau asteptari mult mai mari de la acest PH2 ..Dar este o masina middle-level......Asa ca multe nu poti sa ii ceri.3 ani de zile nu te doare capul la problemele de la motor.Ai garantie...Deci.....
          Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

Comment

Da, dar in usi nu a fost schimbat nimic, deci problemele cu macaraua geamului pot persista nestingherite.

Comment

3 ani de zile nu te doare capul
              Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

Comment

Tin sa te contrazic jmek,,,,o sa te doara ,,,,amortizoare .Bucse,consumabile ,,,,in 3 ani ,,,exemplu pt un cablu de acceleratie am stat 11 zile,,si mers in service de 2 ori,,,,altii pt un racord au mers o luna de zile ,,,cu programare saptaminal ,ca nu se potrivea,,vina meseriasilor,,,benzina ,nervi ,timp pierdut,,,,nu ti doresc,,,dar garantia asta de 3 ani nu e ce ne asteptam ,,,,

Comment

Offtopic: sau poate sa te doara, dar iti trece (pe garantie)
                  sigpic

Comment

Sa vezi cand mergi cu una second hand si te programeaza mecanicu dupa vreo 2 saptamani pt ca e suprasolicitat si la final dupa ce e gata iti vine si nota de plata pe care o achiti din buzunar, atunci sa vezi nervi, timp pierdut.....Etc.

Comment

@saturnia2001: Asta tine de service, nicidecum de garantia masinii.

Comment

salut ! de bord ce parere aveti ca mie la 1300 km cand merg pe un drum mai denivelat cam trepideaza . apropos domnule Super Moderator mi-a venit PH2-ul la doua luni dupa comanda , nu mai sunt suparat . ;)

Comment

Cineva imi spunea ca bordul este fixat in niste cleme de plastic si 2, 3 suruburi de caroserie. Daca e adevarat nici nu ar mai trebui sa ne miram ca scirtie.

Comment

salut ! zgomotele din bord se rezolva in service ,pe garantie,personal am fost si e totul ok.majoritatea colegilor mei se pling .o buba mai veche a celor de la dacia ,In alta ordine de idei ,aseara am facut pana ,azi mers la un service ,rezolvat problema ,dar presiunea din pneuri era de 1,6 in cele trei vechi,iar in rezerva abia pusa de 2,7,,,refacut presiunile normale.Din august cind am luat masina si pina amu nu am verificat presiunea,asa era din fabrica ..poate e bine sa le verificati si voi,,,PS cei din service au zis sa schimb pe timp de iarna pneurile macar pe fata ,am Michelin,,,au zis ca sunt prea tari ,,,bafta!!

Comment

@81TTU: Bordul daca trepideaza nu e o problema, daca nu zdrangane cand dai in gropi sau mergi pe drum cu denivelari.

Comment

Eu cand am luat-o ziceai ca am tanc cand dadeam in gropi simteam articulatiile "cum plang". Aveam presiune 3 cel putin in fiecare roata . Am ramas afis , dar asa sunt ele pe tir . Acum e 2 cu 2.2 si e alta viata . Nu am "greieri" nici pe asta si nici la cel din 2006 cu 30k km nu sunt probleme . Deci ...
                                1.6 MPi Icy White

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google