Probleme Ph2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aceiasi problema o am si eu cu becul si sincer sunt foarte dazamagit de calitatea Dacia

Comment

• La ph2 sunt 2 becuri in consola centrala. Am avut si eu ars unul si da sunt consumabile nu se schimba pe garantie teoretic ( eu pe garantie l-am schimbat).
      @PeRuZzI e normal stai linistit.
      Multa lume, putini oameni...

Comment

• Originally posted by PeRuZzI View Post
        Baieti am si eu o problema daca ii pot zice asa , sau e din cliclul asa face toate , am ventilatorul pe 0 si aeroterma pe full rosu , se simte cum baga caldura in masina , daca o dau pe full albastru ( rece ) se simte cum baga rece , e ok asa ?
        chestia asta ai sesizato in mers sau stand pe loc? te intreb ca si eu am PH2 si nu am sesizat chestia asta.la mine ventilatia este mereu pe 1
        Eu beau sigpic

Comment

• Originally posted by PeRuZzI View Post
          Baieti am si eu o problema daca ii pot zice asa , sau e din cliclul asa face toate , am ventilatorul pe 0 si aeroterma pe full rosu , se simte cum baga caldura in masina , daca o dau pe full albastru ( rece ) se simte cum baga rece , e ok asa ?
          atata timp cat masina se afla in miscare si clapeta de recirculare aer este deschisa, este si normal sa simti aer rece/cald din cauza aerului care intra in masina natural de afara nu fortat de ventilator.
          sigpic

Comment

• si la mine sa ars becul de la butonul de caldura,foarte proaste becurile astea

Comment

• Si eu l-am schimbat pe garantie, nu am platit nimic ...
              Intalniri Logan Club Constanta:
              In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
              Ptr detalii : 0723.955.045

Comment

• Originally posted by bogdan_1984 View Post
                atata timp cat masina se afla in miscare si clapeta de recirculare aer este deschisa, este si normal sa simti aer rece/cald din cauza aerului care intra in masina natural de afara nu fortat de ventilator.
                defapt e vacumul creat in afara masinii, la grila de aer, unde la viteza se creaza o zona cu diferenta de presiune, si intra fortat aerul de afara, perfect normal tinand cont ca clapetele de la redirectionare sunt etansate cu ... nimic
                sigpicMy ride

Comment

• Deci e bine , ma gandeam ca are a mea ceva ca la alte masini n-am simtit sa vina aer cand e pe 0 .. Mersi baieti

Comment

• 95% din problemele expuse aici sunt problemele Loganului in general si nu ale PH2-ului in particular, eu nu am chiar nici o problema cu masina! Ba am una, nu prea am bani de benzina...

Comment

• Originally posted by D-FENS View Post
                      .... am observat ca nu mai am lumina la butonul de caldura si cel de la ventilator....
                      Gata,s-a rezolvat!Cu un pumn...
                      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• vasile asta nu e numai problema ta

Comment

• Mai baieti treaba cu becurile e un lucru normal, rezolvarea cu pumnul e mai extrema da bine ca a dat roade inseamna ca becurile nu faceau contact, asta o aplicam si eu la reno.
                          Cu aerul rece/cald e normal, ventilatorul doar baga aerul cu viteza.
                          Eu am avut 4 renouri pana sa iau loganul si nu le mai consider probleme, reno in general are astfel de chichite.
                          Pana acuma loganul nu mi-a aratat nici o problema cu care eram invatat la reno, deci sunt super multumit.
                          A era sa uit, am una care se manifesta si la renouri, se reseteaza computerul de bord pe consum mediu, in rest fara probleme, sa tina asa vreo 100 de ani si e ok.
                          Last edited by vyp75; 1 November 2010, 20:14. Reason: Automerged Doublepost
                          Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• problema cu becurile in butoane sau consola am svuto si eu si am rezolvat simplu am pus leduri albastre

Comment

• Originally posted by D-FENS View Post
                              Gata,s-a rezolvat!Cu un pumn...
                              ar fi bine cand ai drum la service sau daca te pricepi tu, sa verifici cum stau becurile acolo.Asa a facut si la mine si in final s-a ars unul.
                              Multa lume, putini oameni...

Comment

• M-am gandit ca pana la urma s-ar putea arde,datorita contactului slab.
                                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google