Aceiasi problema o am si eu cu becul si sincer sunt foarte dazamagit de calitatea Dacia
Probleme Ph2
Collapse
X
-
Originally posted by PeRuZzI View PostBaieti am si eu o problema daca ii pot zice asa , sau e din cliclul asa face toate , am ventilatorul pe 0 si aeroterma pe full rosu , se simte cum baga caldura in masina , daca o dau pe full albastru ( rece ) se simte cum baga rece , e ok asa ?Eu beau sigpic
Comment
-
Originally posted by PeRuZzI View PostBaieti am si eu o problema daca ii pot zice asa , sau e din cliclul asa face toate , am ventilatorul pe 0 si aeroterma pe full rosu , se simte cum baga caldura in masina , daca o dau pe full albastru ( rece ) se simte cum baga rece , e ok asa ?sigpic
Comment
-
Originally posted by bogdan_1984 View Postatata timp cat masina se afla in miscare si clapeta de recirculare aer este deschisa, este si normal sa simti aer rece/cald din cauza aerului care intra in masina natural de afara nu fortat de ventilator.sigpicMy ride
Comment
-
Mai baieti treaba cu becurile e un lucru normal, rezolvarea cu pumnul e mai extrema da bine ca a dat roade inseamna ca becurile nu faceau contact, asta o aplicam si eu la reno.
Cu aerul rece/cald e normal, ventilatorul doar baga aerul cu viteza.
Eu am avut 4 renouri pana sa iau loganul si nu le mai consider probleme, reno in general are astfel de chichite.
Pana acuma loganul nu mi-a aratat nici o problema cu care eram invatat la reno, deci sunt super multumit.
A era sa uit, am una care se manifesta si la renouri, se reseteaza computerul de bord pe consum mediu, in rest fara probleme, sa tina asa vreo 100 de ani si e ok.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
Comment