Salutare , am si eu o problema cu Loganelul meu! Mai exact cand se inchide geamul si ajunge sus, parca forteaza ceva, se aude de parca se rupe ceva pe interiorul usii.
Probleme Ph2
Collapse
X
-
Originally posted by Cristi4Speed View PostSalutare , am si eu o problema cu Loganelul meu! Mai exact cand se inchide geamul si ajunge sus, parca forteaza ceva, se aude de parca se rupe ceva pe interiorul usii.
Comment
-
Originally posted by vasile78 View Postai paravanturi? ai butoane cu impuls? ai hiperacuzie? daca ai una din astea e normal zgomotul...sigpic
Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns
Comment
-
Azi am facut revizia si le-am zis si de becul de la climatizare.Au zis ca verifica,si daca becul e ars il vor inlocui,dar nu pe garantie.Nu e scump,2 ron.Nu au cerut manopera.Becul era bun,contact slabit.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Eu am aproape 12000 km cu el si zbarnaie ceva in usa din dreapta. Au pus la service ceva izolatie autoadeziva , s-a atenuat dar nu este rezolvat. Acum zbarnaie dar nu prea merg cu masina. O sa dea jos fata de usa in service, pe garantie bineinteles, si sper sa se rezolve. Chiar stiu baietii sa demonteze fara sa rupa cleme. Motorul inca nu trage bine dar pe la 18000-20 se lasa. consuma acceptabil. La drum exterior medie 6.2-6.3 oras acum sare de 10. Stima!
Comment
-
Originally posted by bobo77 View PostCredeam ca numai la Constanta sunt hoti, dar se pare ca Targoviste etse mai mare manopera...la ct era 26 lei schimbat acel bec cu tot cu manopera.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
salutare. am probleme cu directia. in urma inlocuirii,pe garantie, a casetei de directie masina nu mai merge ca inainte. imi fuge masina preponderent in stanga ai asta cu mana pe volan ,adica cu volanul tinut fix . am fost de 4 ori inapoi la service pt ''reglarea geometriei'' am sunat si la vocea clientului
nu mai stiu ce sa mai fac . vreau un ajutor un sfat . multumesc
Comment
Comment