Probleme Ph2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salutare , am si eu o problema cu Loganelul meu! Mai exact cand se inchide geamul si ajunge sus, parca forteaza ceva, se aude de parca se rupe ceva pe interiorul usii.
    sigpic
    Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns

Comment

• ai paravanturi? ai butoane cu impuls? ai hiperacuzie? daca ai una din astea e normal zgomotul...

Comment

• Mi s-a ars si mie becul de la aeroterma si am dat la service vreo 40 de lei pt schimbat. A doua oara cand s-a ars, am urmarit un tutorial de-al lui streulea(sanatate) si s-a rezolvat cu 0,5 lei, cat am dat pe bec.
        sigpic42.453.149

Comment

• Originally posted by Cristi4Speed View Post
          Salutare , am si eu o problema cu Loganelul meu! Mai exact cand se inchide geamul si ajunge sus, parca forteaza ceva, se aude de parca se rupe ceva pe interiorul usii.
          Am patit si eu ceva asemanator : la capat, geamul parea sa nu isi ainga finalul de cursa , si atunci cand parea inchis , dc mai apasai se auzea cum forteaza si da sa inchida dar se auzea si un tiuit care continua 1-2 secunde dupa ce luai degetul de pe buton. S-a schimbat macaraua si s-a rezolvat.

Comment

• Originally posted by vasile78 View Post
            ai paravanturi? ai butoane cu impuls? ai hiperacuzie? daca ai una din astea e normal zgomotul...
            Nu am nici una din astea! Daca ma duc la garantie rezolv ceva sau bat drumul degeaba?
            sigpic
            Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns

Comment

• Depinde de service.
              Multa lume, putini oameni...

Comment

• Azi am facut revizia si le-am zis si de becul de la climatizare.Au zis ca verifica,si daca becul e ars il vor inlocui,dar nu pe garantie.Nu e scump,2 ron.Nu au cerut manopera.Becul era bun,contact slabit.
                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• E bine ca nu ti-au cerut manopera. La mine au fost mai hoti ...asta e

Comment

• Pai am intrebat inainte,ca,daca cereau ma lipseam.Manopera e vreo 40 ron,asa am auzit.

Comment

• la bani ce ii cer ei mai bine fara bec sau te duci la cineva care se pricepe daca nu ai macar putin habar de a schimba un bec

Comment

• Credeam ca numai la Constanta sunt hoti, dar se pare ca Targoviste etse mai mare manopera...la ct era 26 lei schimbat acel bec cu tot cu manopera.

Comment

• Eu am aproape 12000 km cu el si zbarnaie ceva in usa din dreapta. Au pus la service ceva izolatie autoadeziva , s-a atenuat dar nu este rezolvat. Acum zbarnaie dar nu prea merg cu masina. O sa dea jos fata de usa in service, pe garantie bineinteles, si sper sa se rezolve. Chiar stiu baietii sa demonteze fara sa rupa cleme. Motorul inca nu trage bine dar pe la 18000-20 se lasa. consuma acceptabil. La drum exterior medie 6.2-6.3 oras acum sare de 10. Stima!

Comment

• Problema asta cu zgomotul din usi mai mult ca sigur ca este peste puterile si priceperea celor din service, mai bine incerca singur si mai pui in usa daca tot o desfaci burete si pasla si gata cu zgomotele.

Comment

• Originally posted by bobo77 View Post
                              Credeam ca numai la Constanta sunt hoti, dar se pare ca Targoviste etse mai mare manopera...la ct era 26 lei schimbat acel bec cu tot cu manopera.
                              Nu in zona Targovistei am auzit asta,desi nu cred ca ar fi exclus,ci aici pe forum.Oricum,am rezolvat pe garantie cand am facut revizia.

Comment

• salutare. am probleme cu directia. in urma inlocuirii,pe garantie, a casetei de directie masina nu mai merge ca inainte. imi fuge masina preponderent in stanga ai asta cu mana pe volan ,adica cu volanul tinut fix . am fost de 4 ori inapoi la service pt ''reglarea geometriei'' am sunat si la vocea clientului
                                nu mai stiu ce sa mai fac . vreau un ajutor un sfat . multumesc

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google