Probleme Ph2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by garib1973 View Post
    Multam de raspuns...Tinand cont ca a venit iarna, si nu e zapada, si nu sunt bani, si dam la banci, si avem cauciucuri noi,(i-am luat lanturi in caz ca...desi nu am folosit niciodata in 15 ani si sunt in zona de munte, iarna asta nu ii iau cauciucuri de iarna. O sa incerc la anul dar o sa iau cu jante cu tot ca sa nu dau mereu bani la scos cauciucuri, centrat , plumbuit etc...
    Garib ... parca din Clung ai zis nu ? Incearca sa urci tu spre Matau , pana la Chilii dupa ce se asterne zapada sa vedem daca reusesti . Poate daca reusesti sa urci de iesit de acolo la primavara
    1.6 MPi Icy White

Comment

O intrebare pentru cei cu Ph2.
      A constatat careva scurgeri de ulei pe cureaua de distributie?
      Sunt curios daca la Ph2 s-au rezolvat problemele astea.

Comment

Inca nu am am aceasta problema

Comment

Intreb,pentru ca in viitorul apropiat as vrea sa mai imi cumpar un Logan de data asta Ph2

Comment

Singura problema e un zgomot in bord la trepidatii

Comment

Cati km ai?
              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

3mii si ceva

Comment

si deja au aparut greierasi ?

Comment

Mda,prima data am crezut ca e de la frig,apoi am citit ca mai au si altii aceiasi problema

Comment

am 9500 nu am nici o problema,...mint mi-a scazut lichidul antigel in borcan la minim, nu se vede nimic curs..am completat.
                      @ingerulol- nu ma risc...stiu drumul am vazut ca pe gheata sau pe ud inta abs la frane usoare..stau cuminte ca nu am acu de cauciucuri..
                      AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

8300 km si pot spune ca nu mai am pb.au fost la inceput cateva dar s-a dat pe drumurile patriei..si acum e ok..antigelul .........nu stiu..nu am completat nimic...doar lichid pentru geamuri atat.
                        antigelul nici nu stiu unde e.

multumim de loganul meu.
                        Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

Comment

Originally posted by BC08VDS View Post
                          3mii si ceva
                          Cam devreme,acum depinde si cum iei gropile sau alte "questii"...
                          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

7700km si nici o problema...la fel ca Jmek completat doar cu lichid pentru geamuri.Sunt multumit de masina.

Ps: imi place mirosu de la lichidu care il avea pentru geamuri masina .. stie cineva daca se gaseste ?
                            b 89 plk

Comment

ala vine din fabrica...si mie imi placea cum miroasa....se simtea destul de bine......si placut....eu zic sa incepem sa turnam niste apa de toaleta.....de la pierre cardin sau Dai cu Grebla ) poate va mirosi mai bine
                              Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

Comment

Originally posted by D-FENS View Post
                                Cam devreme,acum depinde si cum iei gropile sau alte "questii"...
                                IN BACAU DIN FERICIRE STRAZILE SUNT CAT DE CAT BUNE,NU PREA AVEM DE CE SA NE PLANGEM

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google