Probleme Ph2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pun pariu ca la golf 5 sau chiar 4 distanta de la puntea spate la asfalt e mai mare ca la Logan. Daca stai la 30m unui spatele unui logan vezi clar puntea.Mi se pare ca doar caroseria este inalta la el.Mai am vazut la ford focus asemenea chestie.De la distanta ,fara sa te apleci ,vezi aproape toate componentele puntii spate inclusiv puntea.Drumul smecher se afla chiar in Timisoara,este asfaltat, dar nu s-a deszapezit.Mai aveam vreo 5 cm liber pana la praguri iar puntea atingea intr-o veselie.Vizual,eu cred ca la golfuri puntea spate este la nivelul marginii de la praguri.La logan nu.
    Last edited by karlos12; 17 February 2012, 16:11.

Comment

• De punte nu pot sa spun daca e mai sus la Golf 5 fata de Logan, dar distanta masurata de la praguri fata de sol, e mai mare la Golf; masurat de mine.
      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• La golf 3 mergeam cu pragurile la milimetru de zapada iar puntea nu atingea, iar la logan,cu o distanta maricica de la praguri la nivelul zapezii, puntea spate atinge. De ce oare are un asemenea design? De ce are caroseria inaltata iar puntea spate prea jos? Cand vezi o masina cu o garda mare la sol cum e logan,te gandesti automat ca a fost facuta special pentru drumurile naspa dar loganul are caroserie de suv si nivelul puntilor fata de sol demn un golf 4 cu suspensie sport.Ce rost mai are caroseria inaltata? Va dati seama la un logan cu suspensie sport ce distanta minora are puntea spate fata de sol?

Comment

• Poti sa o lasi si fara arcuri,distanta fata de sol a puntii ramane neschimbata,se modifica garda la sol a caroseriei nu a puntii.Ca sa modifici garda la sol a puntii trebuie sa folosesti anvelope/jante mai mari sau mai mici.Ca o paranteza,cele mai performante masini off road sunt cele cu punti rigide nu cu suspensie independenta,tocmai datorita faptului ca-si pastreaza garda la sol mai bine.
          KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

• aceeasi distanta karlos 12. cu arcuri sport tragi de caroserie in jos spre punte..nu si de punte...numai daca ii pui jante mai mari sau mai mici difera distanta in + sau in -

a raspuns colegu cu 1 min mai devreme
            fara

Comment

• Distanta puntii spate fata de sol nu depinde de tipul suspensiei; daca e sport este coborata doar caroseria, puntea ramane la inaltimea pe care i-o da inaltimea talonului anvelopei si diametrul jantei.
              Scuze, s-a explicat in posturile pe care nu le-am vazut inainte de a edita.
              Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Si cum la logan nu poti depasi 185/65/15 ramai cu buza umflata.Ai tendinta sa mergi pe drumuri naspa datorita caroseriei inalte , dar pe dedesubt ai nivel de suspensie sport.Bine ca am aflat-o pe zapada si nu prin hartoape.Cred ca poti circula iarna si cu suspensie sport.Aduce nivelul caroseriei la nivelul puntii spate.
                Last edited by karlos12; 17 February 2012, 18:06.

Comment

• Este clar, nu ai inteles nimic din ce ti au explicat colegii si nici nu ai experiente offroad cumasina asta romaneasca. Unde umbli cu loganu nu treci cu golful. "Logica" sau lipsa ei la producearea acestei masini a fost in felul urmator. Producatorul tot vede pe strazile noastre dacii 1310 tarandusi porbagajul de asfalt, pline cu saci de cartofi si alte legume .... apoi tring.... s au gandit ei hai sa facem spatele mult mai inalt ca fata. A rezultat caroseria asta cu portbagaj de frigider si garda la sol ca restul de masini din gama renault. A si sa nu uit, din cauza ridicari asteia saraca masina are de suferit la capitolul performanta daca se poate spune asa. Dezavantajele se stiu, instabilitate la viteze mai mari si in curbe, puterea insuficienta si lipsa unor dotari ce trebuiau sa fie standard inca de la lansare, ex ABS si afu + discuri ceva mai mari de preferat ventilate.
                  Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

• Na, ca a aparut unul care sa dea flame-uri.Baietii de mai sus mi-au explicat ca nivelul puntii spate nu depinde de suspensie.Daca ai gasit tu, in posturile lor,sensul portbagajului inalt( pentru a putea cara taranul sacii de cartofi cum spui tu) esti "tare". Din ultimul meu post "547" am spus clar faza cu 185/65/15 referindu-ma la nivelul puntii spate in functie de marimea jantei dupa cum am aflat de la colegii de mai sus. Tu trebuia sa vii numai cu explicatia portbagajului inalt si nu interpretari hazardate.Tu nici nu citit explicatiile celorlalti colegi si iti dai cu parerea.
                    Last edited by karlos12; 18 February 2012, 08:31.

Comment

• La motoarele logan 1.4MPI lipsesc tachetii sub axa cu cama care se rotesc cod motor K7M 710 iar aceelasi motor renault ex kangoo cod motor K7M 700 le are, de aceea motorul este mai silentios, nu-i asa zgomotos.Daca ne uitam bine foarte multe lucruri asi putea sa le enumar. ex stergatorul pe partea dreapata sistem Bosch la balamaua este facut semn la 65 mm, totusi este dat gaura la 70mm, din cauza asta se opreste lamela prea repede si nu intra pe linia doua lamelei sa nu curga apa intre mijlocul parbrizului. Portierele pe spate la sedan trebuie trantite fata de MCV care se inchid usor. Sunt mici detalii care conteaza foarte mult si aici pierde Dacia eu nu zic ca nu ar fii o masina buna dar concluziile apar.

Comment

• smaci@ care motor e mai silentios cel de logan sau cel de kangoo?

si nu a inventat nimeni o solutie la stergatoare? nu se poate modifica motorasul in asa fel incat stergatorul din dreapta sa parcurga o cursa mai mare?
                        fara

Comment

• Originally posted by smaci View Post
                          La motoarele logan 1.4MPI lipsesc tachetii sub axa cu cama care se rotesc cod motor K7M 710 iar aceelasi motor renault ex kangoo cod motor K7M 700 le are, de aceea motorul este mai silentios, nu-i asa zgomotos.Daca ne uitam bine foarte multe lucruri asi putea sa le enumar. ex stergatorul pe partea dreapata sistem Bosch la balamaua este facut semn la 65 mm, totusi este dat gaura la 70mm, din cauza asta se opreste lamela prea repede si nu intra pe linia doua lamelei sa nu curga apa intre mijlocul parbrizului. Portierele pe spate la sedan trebuie trantite fata de MCV care se inchid usor. Sunt mici detalii care conteaza foarte mult si aici pierde Dacia eu nu zic ca nu ar fii o masina buna dar concluziile apar.
                          K7M 710 e motorul de 1.6 nu 1.4
                          pe 1.4 e K7J

@karlos12 - puntea de golf 4 e aceeasi ca cea de pe skoda tour, seat ibiza/leon, audi a3 (modelele mai vechi). distanta de la punte la sol e mai mica decat la logan. pot sa-ti fac poze cu puntea pe o skoda. nu se vede din spate ca e caroseria mai joasa si altfel spoilerul decat la logan. asta nu inseamna ca-i distanta mai mare fata de sol.

@spanu
                          Acest tutorial mi-a dat multe batai de cap si am vrut sa includ in el toate cele 3 versiuni de masina/stergatoare, din pacate prea greu sa ...
                          Last edited by zeegermans; 18 February 2012, 22:45.
                          internal combustionizer

Comment

• @zeegermans multumesc. stiam de solutia asta dar nu imi place. nu se poate inlocui tija cu cea de la un alt model (megane, scenic, laguna) care sa fie mai lunga?nu gasim sa se potriveasca?
                            fara

Comment

• incearca de clio; megane, scenic, laguna ,au gaurile la brate de metric 8 loganu are 6

Comment

• Eu am rezolvat balamaua la stergator dar nu pot pune poza ca imi cere ceva URL(chiar mai multe poze am facut, trebuie la moderator trimis cumva?). Pur si simplu am polizat partea de nituire putin astfel sa iasa din materialul forma"Z" cu tija, dupa care am dat gaura de 8 la 65mm si am renituit la loc.
                                Am folosit originalul nimic in plus si modificata. Este ca si originalul doar la locul potrivit.

Originally posted by smaci View Post
                                Eu am rezolvat balamaua la stergator dar nu pot pune poza ca imi cere ceva URL(chiar mai multe poze am facut, trebuie la moderator trimis cumva?). Pur si simplu am polizat partea de nituire putin astfel sa iasa din materialul forma"Z" cu tija, dupa care am dat gaura de 8 la 65mm si am renituit la loc.
                                Am folosit originalul nimic in plus si modificata. Este ca si originalul doar la locul potrivit.
                                Am pus 3 poze in album.
                                Last edited by smaci; 19 February 2012, 15:36. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google