Probleme Ph2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme am si eu la Laureatul meu. Troncane usor zgomot de sticla lovita in portiera dreapta fata. Nu am fost la garantie, ma duc la 1 an, dar inca nu sunt controlate bine. O inspectie serioasa, se impune, dar la masini cu pretentii mari apar probleme, si te flituiesc in service, la noi macar incearca sa rezolve. Daca nu reusesc, asta chiar e grav. Per ansamblu masina e super ok.

Comment

• Am impresia ca primele modele au fost mai reusite,nu zic asta pentru ca am eu,dar daca ne uitam bine..aceleasi probleme apar si la PH2 plus cele legate de caseta de directie sau treaba cu bara stabilizatoare.La inceput cred ca au fost mai atenti,acum cand au vazut ca au cerere...nu-i mai intereseaza..sa vina banu'!.Sunt curios cat o sa mai tina treaba daca se lucreaza in felu asta...mai ales cu abureala la garantie cand e vorba de rugina...
      Cumpar volan de Duster

Comment

• si eo am avut aceeasi problema cu a mea da cand avea 7500 km ...curgea ulei de la un pinion da a mea e model ph1 /11.2007 credeam k sunt singurul ghinionist la vremea aia da mi-a spus mecanicul k a fost un de cca 200 de loganuri cu un pinion NEoriginal si daia ar fi curs
        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• care ar fi uleiul ideal logan?elf?
          Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

• exista un thread kilometric pe tema asta, unde fiecare e de parere ca ideal e uleiul pe care il are el in masina: http://www.loganclub.ro/forum/ce_ule...siti-t273.html
            Pe scurt: important e sa respecti gradul de vascozitate, firma producatoare e mai putin importanta

Comment

• Uleiul recomandat de renault este ELF. Eu folosesc elf evolution sxr 5w40. (motor 1.6 16v) si sunt foarte multumit de performante si de pret, dar in principiu poti folosi orice ulei aprobat de renault pentru motoare RN 700 parca.

Comment

• Originally posted by Chans View Post
                2)1-2 greieri
                3) o lovitura de cauciu tampon care se aude undeva pe dreapta atunci cand schimb viteza (cel mai bine se aude cand sunt in a 2-a si accelerez usor iau picioru de pe acceleratie si iar accelerez ).Am fost la service si mi-au zis ca este tamponul care are rolu de a atenua socurile respectiv balansul motorului(cum deschizi capota este pe stanga).Cica se stie de acel zgomot specifica 1.4 si 1.6 8 V si trebuie sa-mi dea cu niste vasilina siliconica,dar nu era deschis la garantii in acel moment.
                PS: Va rog sa-mi confirmati daca aveti si voi acel zgomot sau nu.
                Momentan doar vreo 3000 km ,nu am avut timp de ea.
                Si eu am aceeasi probleme ca tine cu mentiunea ca geamurile trepideaza bine de tot la denivelari sau gropite, iar zgomotul ala intr-a doua cand accelerezi este enervat rau. Am 6100km

Comment

• Salut

Du-te la service, la 6100km mai este in garantie, iei un mecanic cu tine il plimbi 10 minute cu masina pana cand isi da seama care e problema si ti-l face in garantie. Nu merita altfel.
                  Bafta

Comment

• Salutare... la mine in cei 44700km intr-un an si 5 luni nu am avut nici o problema... pana azi cand am observat ca mi s-a ars becul dreapta (faza scurta) a doua oara (schimbat acum 3-4luni). Ma asteptam sa fie cel de pe stanga ca poate i-a sunat ceasul dar n-a fost asa, ma gandesc sa nu fie o defectiune la partea electrica... sau poate becul defect (philips). Culmea acum tot philips am pus sa vad cat ma tine... o parere? multumesc...

Comment

• becurile sunt de vina masina nu are probleme.
                      Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• Asa mam gandit si eu ...dar e o coincidenta prea mare: acelasi bec si aceeasi faza... sper sa ai dreptate ca daca se mai arde o data direct la garantie ma opresc...

Comment

• am vazut ca philips este becul cu probleme,este din targ la 30 ron perechea sau cel la 140 ron?!..si eu la masina de servici,un logan van,am avut probleme cu becurile...am schimbat 4 in 3 luni.....ele erau de vina,sunt proaste!

Comment

• eu am philips bluevision de aproximativ 1 an si inca functioneaza excelent!

Comment

• Am dat 13,50roni si am zis ca e marca - philips si a vrut doamna din magazin sa-mi dea ceva frantuzesc la 9 lei ca cica sunt bune. Dar eu... ce stie ea, femeie la electrice... si m-am intepat... of of

Comment

• Originally posted by s.catalin View Post
                                Am dat 13,50roni si am zis ca e marca - philips si a vrut doamna din magazin sa-mi dea ceva frantuzesc la 9 lei ca cica sunt bune. Dar eu... ce stie ea, femeie la electrice... si m-am intepat... of of
                                ca sa vezi si tu ca femeile nu sunt bune doar la bucatarie
                                Nu-i bai...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google