A Disparut Reglajul Lombar La Scaun Sofer

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

nu stiu cum e la voi, dar eu am logan laureate ph2 si am reglaj lombar si chiar merge. sa inteleg ca sunt un caz fericit din acest punct de vedere?
    P.S. mentionez ca masina e fabricatie august 2008.

Comment

Primele masini au avut asa ceva, a fost doar un lot de 500-1000 masini.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Si eu am reglaj lombar ,s-a stricat dupa 1 an l-am reparat in garantie si dupa ce a iesit din garantia sa stricat din nou.
        sigpic #

Comment

Si ce face chestia aia pana la urma ?

Comment

Se intareste spatarul in zona rinichilor (ca o perinuta).
            sigpic #

Comment

@BC08VDS- Trebuia sa zici ca am luat Logan "de bunavoie si siliti de imprejurari"!
              @GAMEZCDR- Sprijina noada cand apesi pedalierul si-ti mai face si masaj la rinichi!
              Last edited by Gusi; 19 March 2009, 21:52.
              LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Nu stiu cat ajuta acel reglaj lombar, dar reglarea pe inaltime a volanului si a scaunului soferului ajuta mult, la PH2.

Comment

Ajuta la confort. Pacat ca l-au scos.
                  Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Eu mi-am pus o perna de 20 de lei cumparata din Auchan nestiind cum era reglajul original n-as putea face o comparatie intre ele .

Comment

Eu am fost cu un seria 3 si avea reglaj lombar.Pentru mine ar fi foarte folositor,nu stiu pentru altii.Pacat ca l-au scos :-<

Comment

S-a renuntat la reglaj lombar pentru a monta airbag-uri laterale? Am vazut ca unde ceri side airbag (Configurator Dacia Sandero-acum un an) cade reglaj lombar si tetiere reglabile pe inaltime!

Comment

fals! Exista si reglaj lombar cu airbag pe acelasi scaun
                          Pain brings out the truth in us all...
                          ...how much truth can you stand?

Comment

discutand cu unul dintre dealarii dacia, s-a renuntat la reglajul lombar din cauza unor motive tehnice. in cazul in care esti lovit din spate, e foarte mare riscul ca, scaunul sa se rupa intr-o anumita zona. probabil nu a fost proiectat corespunzator sau materialele au fost de o calitate foarte proasta....

Comment

al meu s-a rupt si cand m-am lovit din fata, dealerii sunt mai mult decat idioti de multe ori. sau ne cred pe noi idioti...
                              oricum, e o pierdere lipsa reglajului lombar. eu chiar eram dintre cei care-l foloseau.
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Nu inteleg de ce dealerii sunt idioti la faza asta, tinand cont ca si ei folosesc modele noi dacia care nu au reglaj lombar. Idioti sunt aia care ai proiectat scaunul. Oricum, cel putin eu prefer sa nu aiba reglaj lombar dar sa am un plus de siguranta decat sa cad de pe scaun.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google