If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
uite eu sufar de acel reglaj lombar, fiind inalt si cu ceva probleme la spate, pe mine m-a ajutat intotdeauna la drum lung. acum sa ma p** pe ea firma de tigani franceji, ca daca e sa-mi iau alt logan, adio reglaj, adio confort...nu vreau o masina in care sa obosesc sau dupa 200km sa ma dau jos teapan de spate.
PS: imi cer scuze tiganilor pt ca i-am jignit facandu-i "franceji"...
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
eu cand am comandat ph2-ul am luat un laureat asta si datorita acelui reglaj lombar iar la reprezentanta cand am luat-o am constatat cu stupoare ca lipseste din dotari reprezentantul de acolo mi-a spus ca au scoso pt ca avea probleme de functionare dar acum ce sa mai fac ........ si nu este vorba ca am pretentii la logan dar cred ca 9000 euro sunt niste bani pentru un logan iar daca este vorba de dotari .....uitati-va si voi in fisa de prezentare sa vedeti ce considera ei dotari : stergatoare cu 2 trepte , tetiere , lampa citit harta , oglinda retrovizoare ....etc pai mai fratilor voi nu credeti ca aceste dotari ar trebui sa fie obligatoriu puse pe o masina ce dreaq suntem in 2009 nu in 1009 .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nu trebuia sa ridici masina pana nu-ti aduceau scaun cu reglaj lombar sau sa-ti faca reducere de pret pt o chestie ce-ai platit-o dar pe care n-au pus-o pe masina...
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
inredibil ce se intampla cu tampitii astia de la dacia!usor-usor o sa scoata si tetierele si reglajul pe inaltime si tot ce tine de confort)!au fost butoanele pe impuls,acum asta....
"CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
seba...asa am auzit de la un prieten cum iti spun si tie:pe golanu din 2004 si 2005 au pus tabla de 0.7, iar din 2006 incoace au pus tabla de 0.5. scuze pentru off topic.
deci asta chiar a pus capac sa mor io...
nu merita banii astia loganul, il am din 2005, n-as mai face greseala sa mai iau unu...
sunt cateva chestii care imi plac, casco e vreo 1300ron, piese gasesc in targ pt revizii, si ma costa maxim 150-200ron tot...
in rest...e ceva de placut? sincer?...
m-am urcat fratilor intr-un opel kadet din 1985... si stateam in el mult prea bine fata de loganele astea...
eu chiar m-am enervat...) maine - poimaine auzim ca nu se mai scot geamurile din sticla si le pun de plastic...
offtopic: stie cineva cum se repara reglaju lombar ? s-a rupt de ceva timp si mor de dureri de spate...
se repara schimbind scaunele.mergeti la desmembrari si va puneti ce fotolii vreti.mai era un topic legat de scaune unde erau poze cu niste scaune de na vazut logan si no sa aibe 'franceji 'astia niciodata .
eu cand am comandat ph2-ul am luat un laureat asta si datorita acelui reglaj lombar iar la reprezentanta cand am luat-o am constatat cu stupoare ca lipseste din dotari reprezentantul de acolo mi-a spus ca au scoso pt ca avea probleme de functionare dar acum ce sa mai fac ........ Si nu este vorba ca am pretentii la logan dar cred ca 9000 euro sunt niste bani pentru un logan iar daca este vorba de dotari .....uitati-va si voi in fisa de prezentare sa vedeti ce considera ei dotari : Stergatoare cu 2 trepte , tetiere , lampa citit harta , oglinda retrovizoare ....etc pai mai fratilor voi nu credeti ca aceste dotari ar trebui sa fie obligatoriu puse pe o masina ce dreaq suntem in 2009 nu in 1009 .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
seba...asa am auzit de la un prieten cum iti spun si tie:pe golanu din 2004 si 2005 au pus tabla de 0.7, iar din 2006 incoace au pus tabla de 0.5. scuze pentru off topic.
AU VRUT SA USUREZE MASINA
Last edited by KELBURTOS; 3 March 2009, 19:31.
Reason: Automerged Doublepost
e comunitatea posesorilor de logan, nu a fericitilor posesori de logan. daca eram fericiti, aveam audi sportquattro, nu logan
unii dintre voi sa inteleg ca sunteti in culmea extazului cand ceva ce chiar va trebui la masina e scos din dotari si pretul se pastreaza? al dracului cum romanul e fie carcotas fie super-multumit si mereu cu capul plecat
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment