A Disparut Reglajul Lombar La Scaun Sofer

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ziceam de explicatiile date clientilor, nu de abureala ce ti-o servesc cand mergi sa cumperi masina...
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

cam asa este cu dealerii uni sant idioti cu diploma dar ca au scos reglajul lombar indiferent ca te ajuta sau nu trebuia sa anunte si sa scada pretul la masina sau sa puna altceva de bani care iau economisit nu sa taca miseleste si daca ii intrebi de ce lau scos te aburesc cu o gramada de date tehnice pe care nu le inteleg toti intrun cuvant tiganie pe fata

Comment

Am avut o intindere musculara la spate acum doua saptamani si ma miscam ca un mos la 120 de ani. Mi-a fost de foarte mult folos acel reglaj lombar altfel conduceam in chinuri. In situatii d-astea e de folos, in rest nu-i vad utilitatea.
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Utilitatea reglajului lombar apare doar cand ai nevoie de el, eu l-am reglat sa ma simt bine si nu am mai umblat deloc la el. Sustine un pic zona lombara care ma doare ca naiba cand stau in picioare.
          Foarte rau ca l-au scos, macar optional sa fi ramas.

Comment

E bun reglajul lombar - eu am - dar la cum sint scaunele facute. Tot aia e. Mai mult de 3-4 ore adunate nu poti sa conduci fara pauza. Poti, dar e greu...

Comment

Mai treceti oameni buni pe la sala de forta si lucrati lombrii ca va plangeti ca niste mosi

Comment

daca suferi de discopatie lombara, poti sa lucrezi si la sala de mese, ca doar sarma aia din scaun te tine sa nu umbli in 4 labe dupa 2 ore de condus...au scos-o degeaba, da-i drac' de neseriosi. numa' pretu' a ramas...
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Cand zici discopatie lombara incepe deja se miroasa a zeama de cutit, eu stau mult in masina (in dreapta) si deseori mai ridic greutati nedistribuite corect pe axul coloanei vertebrale, de aici rezulta un lumbago de toata frumusetea care nu trece cu nimic (decat cu repaos pe scandura)! E minunat cad ai ceva care face presiune acolo unde trebuie pe coloana, cei care sufera stiu despre ce vorbesc. Am vazut la un coleg de munca niste huse cu burete care vine fix in regiunea lombara, erau misto...

Comment

de alea am luat si io si de atunci nu m-am mai atins de rozeta de la lombar.acum cine stie daca o mai merge reglajul.
                    Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google