PH2 Nou-lampa Nr.de Inmatriculare Lipsa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by nemo_bimos View Post
    Scuze ca nu am dat nici un raspuns pana acum.Am fost la dealer unde nu am rezolvat nimic.Ei sustin ca masina a fost verificata(pe elevator) inainte de a o ridica eu si daca lampa nu era s-ar fi montat pe loc.Eu in continuare cred ca nu a fost acolo niciodata o lampa dar asta e,nu pot demonstra asta.Asa ca o sa fiu nevoit sa o cumpar.Deocamdata astept sa vad ce o sa fac in legatura cu inmatricularea (pe 11.12 imi expira nr.Rosii).
    Stai linistit, eu am fost cu ea in service si l-am vazut pe mecanic cum a scos geamul lampii de la numar si cand m-am dus la el o avea in buzunar. Explicatia m-a lasat masca. A zis sa stau calm ca nu a facut decat sa verifice becul si daca e oglinda curata. Dupa o cearta buna, omul a plecat trimitandu-l pe un pusti sa verifice masina. Eram prezent acolo pt o problema minora zic eu, in mers am un zgomot la usa sofer, un zgomor de plastic destul de deranjant. A doua zi zgomotul a revenit. Nu pot sa imi dau seama ce este, aveti idee cumva?

Numai bine, si km multi fara probleme...

Comment

In legatura cu zgomotul, verifica / schimba bucsa de pe cuiul de inchidere de pe stalpul central.
      GL-22-TOF

Comment

Lampa aia de care se vorbeste e logic sa fie pe orice masina nu conteaza echiparea. Inafara de lampa va mai lipseste ceva? Eu am maisna de 3 saptamani si pana acum nu am observat sa lipseasca ceva.... cum vad ceva pe forum cobor sa verific... totul e ok ... la ce ar trebui sa ma mai uit asa ce va mai lipseste voua....
        Intalniri Logan Club Constanta:
        In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
        Ptr detalii : 0723.955.045

Comment

voi ziceti ca sa se duca la dealear...daca a constatat ca masina e in regula cand a ridicat-o, poate sa se duca pe luna, degeaba....asta nu inseamna ca iau apararea celor de la dacia, ci dimpotriva...dar de-acu doar nu am sa stau sa numar toata suruburile si piulitele de sub masina sau sa vad daca are aceleasi placute de frana, etc....e penibil cum se procedeaza in romania...fura romanul cum poate..auzi de-acum fura lampi pentru iluminare numar.. traim in romania...si restul il cunoasteti !
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Subscriu si eu. Mi-am pus ornament de toba si ce sa vedeti....?
            Lipsa geam lampa iluminare numar. Pret magazin 50 RON lampa cu totul. Separat nu exista.
            Stiti careva vreo alta metoda de a-mi ilumina numarul, ca eu in lampile astea minune nu mai am incredere.
            Last edited by 1q Mitru; 5 September 2009, 07:02.

Comment

Becul de cati volti este?

Comment

Apai tat ma gandesc ca nu pote avea mai mult de 12.

Comment

Eu am patit sa mi lipseasca boxa din usa dreapta.Stateam frumos la stop si cand ma uit la usa dreapta se vedea prin protectia de la boxa rosu , zic ma ce naiba e boxa rosie??, si cand ajung acasa spre surprinderea mea boxa nu era acolo. Am sunat la dealer (autocobalcescu) si le-am explicat care e situatia si m-au invitat sa ma duc sa mi puna alta.Deci eu cred ca se poate daca dealerul vrea , daca nu vocea clientului.

Comment

Salutare la toata lumea.....eu zic sa nu te mai complici si sa-ti iei de la dezmembrari o lampa ptr numar si in 5 min nu ai ce face....
                    Mai mult de 5 lei nu te costa...
                    In fiecare oras e cate unul care dezmembreaza logan...
                    Bafta !

Comment

salutare, tocmai mi-am cumparat masina ieri am adus-o in parcare, cu 2 luni in urma vecinul meu se plangea ca nu are geamul de la lampa numarului, asta a fost primul lucru pe care l-am verificat cand am ajuns ieri la reprezentanta si astazi dimineata am observat cu stupoare in timp ce imi montam ornamentul pe teava de esapament ca imi lipseste mie, si culmea vecinul o are in timp ce eu nu o mai am deci se poate intampla oriunde sa iti dispara cate o chestie micuta de genul asta

Comment

Mai degraba vecinul tau sa nu cumva sa fii "imprumutat-o " pe a ta... ca de cazut nu prea are cum sa cada daca este pusa cum trebuie are 2 "craci " la un cap si unul mare la celalalt.

Acum trebuie sa iti i-ei lampa cu totul ca numai geamul nu stiu daca gasesti .

Ps. Cati mai multi Km cu masina si asta sa fie primu si ultimul incident neplacut cu masina .
                        sigpic

Comment

Originally posted by Sinner88 View Post
                          salutare, tocmai mi-am cumparat masina ieri am adus-o in parcare, cu 2 luni in urma vecinul meu se plangea ca nu are geamul de la lampa numarului, asta a fost primul lucru pe care l-am verificat cand am ajuns ieri la reprezentanta si astazi dimineata am observat cu stupoare in timp ce imi montam ornamentul pe teava de esapament ca imi lipseste mie, si culmea vecinul o are in timp ce eu nu o mai am deci se poate intampla oriunde sa iti dispara cate o chestie micuta de genul asta
                          sa o stapanesti sanatos !
                          sfat: raspundei vecinului cu aceeasi moneda daca vezi ca este al tau geamul. se observa usor daca este unu nou.
                          Dacia Logan Laureat, 1.6 16V 105cp, Bleu Electrique

Comment

Ce tare!

Comment

Mi se pare ceva oarecum normal...doar traim in Romania
                              Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

Eu sunt tot fara sticla la nr de 2.5 ani. O sa o rezolv cat de repede cu leduri.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google