PH2 Nou-lampa Nr.de Inmatriculare Lipsa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• PH2 Nou-lampa Nr.de Inmatriculare Lipsa

Salut,am ridicat si eu un PH2 acum doua saptamani si acum 2 zile am observat
    ca nu am lampa de la nr.De inmatriculare.Nu exista urme ca ar fi fost scoasa cu ceva.Poate fi scoasa usor ,fara a lasa urme?Este doar mufa si sunt 99% la suta sigur ca nu a fost niciodata.Sincer nu m-am uitat cand am luat-o.De la dealer mi-au zis ca nu pot face nimic si ca trebuie sa o cumpar!A mai patit cineva asa ceva?
    GILL 3*

Pai cred ca este optionala ...Oricum..Jenant !!

Comment

Imi marea rau sa aud asta....Posibil sa o fi luat vreo cineva de la dealer-ul de unde ai luat-o...Sau nu pus-o din fabrica.De dat jos se da foarte usor...Fara sa lase urme.

Comment

Plus ca jumatate din nopti masina a stat in curte la casa si apoi daca te uiti sa furi ceva lampa asta cred ca e ultimul lucru pe care l-ai lua.Asa ca scoate baiatu 41 lei din buzunar si injura printre dinti.
        GILL 3*

Comment

DA se poate lua usor jos, si eu am schimbat becul de la, lampa de la nr. Si am pus un led, daca ai mufa inseamna ca era lampa din fabrica, ce versiune de Logan ai?
          sigpic

Comment

Laurete 1,4

Nu mai da quote ultimului mesaj, se subintelege ca la el raspunzi.
            Last edited by Cezar; 27 November 2008, 01:19.
            GILL 3*

Comment

Eu am preference , pai toate masinile ar trebui sa aiba indiferent de optiune.
              sigpic

Comment

Scuze ca rad.Acum ca le-au scazut vanzarile, astia de la dacia s-au gandit sa va faca sa treceti mai des prin service sa cotizati.Uita-te mai bine...Sigur trebuie sa mai lipseasca ceva....Jenant...Asta chiar ca e low-cost

Comment

Mergi la dealer sa o monteze(gratis). E obligatoriu sa ai lampa de iluminat numarul. E ca si cum nu ai avea faruri montate. Si paraste-i si la vocea clientului.
                  Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Poti sa suni la vocea clientului daca nu poti dovedi ca nu ai avut cand l-ai ridicat. Ei o sa zica ca a avut si ca poate l-o furat.
                    I HAVE A !sigpic
                    fara linkuri externe in semnatura

Comment

Originally posted by adyshor View Post
                      daca ai mufa inseamna ca era lampa din fabrica
                      Ce logica interesanta, daca ai mufa inseamna ca ai lampa... Te-ai gandit mult?

@nemo_bimos: Mergi la alt dealer si spune-le, daca nu se rezolva suna la Vocea Clientului.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Poate ti-a luat-o cineva care dorea sa faca rau.Intradevar se scoate foarte usor.
                        Cam scumpa lampa asta.
                        sigpic
                        !

Comment

Nu cred ca mai ai ce sa le faci la cei de la dacia sau de la service... Nu ai semnat actul acela ca iei la cunostinta starea masinii?
                          sigpic

Comment

Pina la urma ce a facut initiatorul topicului ca nu ne-a spus? Cum a rezolvat sau daca?
                            Multa lume, putini oameni...

Comment

Scuze ca nu am dat nici un raspuns pana acum.Am fost la dealer unde nu am rezolvat nimic.Ei sustin ca masina a fost verificata(pe elevator) inainte de a o ridica eu si daca lampa nu era s-ar fi montat pe loc.Eu in continuare cred ca nu a fost acolo niciodata o lampa dar asta e,nu pot demonstra asta.Asa ca o sa fiu nevoit sa o cumpar.Deocamdata astept sa vad ce o sa fac in legatura cu inmatricularea (pe 11.12 imi expira nr.Rosii).
                              GILL 3*

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google