Originally posted by zzsako
View Post
Logan Facelift Fara Bara Stabilizatoare...din Ianuarie Si Alte Versiuni
Collapse
X
-
Originally posted by EUGEN2008 View Postdumiirak exagerezi putin , iti dau 2 loganuri cu si fara bara stabilizare sa te dai cu ele si daca nu iesi de pe asfalt nici la 2 din 3 incercari n-o sa ghicesti care e unul si care e altul.
Comment
-
oameni buni, o suspensia mai moale e de preferat pe piatra cubica unei intarite cu bara antiruliu. voi aveti niste fixatii cu bara antiruliu si discuri de frana pe spate, urmate de motorizare 1.9tedei de la folxvagin. fara suparare. cum sa troncane mai tare o suspensie moale decat una intarita? da-o dracu' de treaba...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
placebo se traduce intr-adevar printr-o diferenta enorma. la fel ca aia cu arcurile intarite la ph2, ca sa compenseze lipsa barii stabilizatoare. cat mai pot sa minta ratatii aia din service-uri ca sa-si justifice reducerea costurilor?Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Pai bara impreuna cu clemele acelea care vin pe sasiu am luat-o de la un centru de dezmembrari din popesti-leordeni 200 lei , bucsile de la un magazin dupa str luica 50 lei buc originale dacia, iar montajul l-am facut la un prieten...parerea mea chiar se merita
Comment
Comment