si pentru schimbarea filtrului de aer al motorului trebuie demontata??? de fiecare data?
Logan Facelift Fara Bara Stabilizatoare...din Ianuarie Si Alte Versiuni
Collapse
X
-
Originally posted by PeRuZzI View PostCum 1.2 16v e euro4 ? Cand la ei pe site scrie clar euro 5. Eu mi-am luat masina in martie 2009 si am bara stabilizatoare Laureate 1.6
Comment
-
Originally posted by vdmihai View PostAm citit tot threadul si am inteles ca ph1 au toate.
Umbla vorba prin targ ca pt export aceasta bara stabilizatoare ar exista pana la urma pe toate versiunile, sau e un zvon? poate confirma cineva acest lucru?Multa lume, putini oameni...
Comment
-
Nu este posibil asa ceva ! astia sunt nebuni ! bara de torsiune este un element foarte important pentru un autoturism . Iar loganul din acest punct de vedere devine foarte instabil !!!! RUSINE dacia RUSINE !!!!
Un logan de export este diferit fata de unul pentru noi !!!!!
Comment
-
Originally posted by PeRuZzI View PostCum 1.2 16v e euro4 ? Cand la ei pe site scrie clar euro 5. Eu mi-am luat masina in martie 2009 si am bara stabilizatoare Laureate 1.6
Originally posted by AlexAXL View PostNici eu nu am la a mea. Ar trebui sa ii montez?Originally posted by bobo77 View PostDaca iti permiti si aici ma refer la bani, da.
Comment
-
Multumesc pentru informatie. Daca nu am aceea bara sunt si eu interesat si eu sa o montez dar la ~1000 lei la reprezentanta nu ma bag si cum masina mai are 2 ani de garantie, daca o montez eu se lasa cu scandal la revizii. Nu ca tin prea mult la garantie dar ma gandesc sa nu cedeze ceva prin motoarele astea nemaipomenite din anii '90 din care renault si-a tras o gramada de bani.
Comment
-
Logan Laureate 1.2 16v fabricatie decembrie 2010. are bara stabilizatoare. cel putin asa am vazut eu, atasez si fotografii.
sa ma consider norocos?Attached Files
Comment
Comment