Este adevarat si masina se comporta ca o barca nici acum nu este mai stabila dar oricum e o diferenta
Logan Facelift Fara Bara Stabilizatoare...din Ianuarie Si Alte Versiuni
Collapse
X
-
simplu pe bascula te uiti daca pleaca bara
sau brat daca nu stii ce e bascula
eu am montat bara si m-a costat 4 milioane.2 milioane bara antiruliu la dezmembreri la reprezentanta noua costa 9 milioane
a daca vreti preturi bucsile de pe bascula sunt 250 la reprezentanta setul,brida 45 bucata iar bucsile de vin sub brida 50 setul
in service mie mi-au spus ca m-ar duce cu manopera 18 milioane
Comment
-
Am fost la reprezentanta si ziceau oficial ca ei nu recomanda montarea acestei bari stabilizatoare pentru ca trenul de rulare pentru cele fara bara stabilizatoare zic ei ca ar fi mai rigid ca sa compenseze lipsa acesteia. In momentul in care o montezi suspensia ar fi prea rigida si te arunca de pe drum. Eu nu stiu ce sa zic la chestia asta, de aia as vrea sa intreb pe cei care si-au montat daca simt cumva ceva de genul? Mai ales la drum lung si in curbe. Nici eu la Laureate 1,6 nu am si m-ar tenta montajul uneia. Neoficial mecanicii de la reprezentata au zis ca au montat pe mai multe masini insa nu am putut discuta cu proprietarii. Daca cineva ma poate ajuta cu o parere as fi recunoscator
Comment
-
Originally posted by kumpel View PostAm fost la reprezentanta si ziceau oficial ca ei nu recomanda montarea acestei bari stabilizatoare pentru ca trenul de rulare pentru cele fara bara stabilizatoare zic ei ca ar fi mai rigid ca sa compenseze lipsa acesteia. In momentul in care o montezi suspensia ar fi prea rigida si te arunca de pe drum. Eu nu stiu ce sa zic la chestia asta, de aia as vrea sa intreb pe cei care si-au montat daca simt cumva ceva de genul? Mai ales la drum lung si in curbe. Nici eu la Laureate 1,6 nu am si m-ar tenta montajul uneia. Neoficial mecanicii de la reprezentata au zis ca au montat pe mai multe masini insa nu am putut discuta cu proprietarii. Daca cineva ma poate ajuta cu o parere as fi recunoscator
Comment
-
is povesti chestiile astea cu tren de rulare mai rigid, la modelele fara bara. modelele full option ph2 vin cu bara inclusa. e scoasa doar pt a mai taia din costuri.Last edited by zeegermans; 4 September 2011, 22:44.internal combustionizer
Comment
-
Sincer sa fiu asa ma gandeam si eu, mai ales ca am auzit mai multi care si-au montat bara si absolut nimeni nu s-a plans de vreo problema. Multumesc. Eu as vrea sa iau o bara noua dar evident nu din reprezentanta. Stie cineva codul?
Apropo si a mea e Laureate 1.6 PH2 cu jante de aliaj din fabrica si tot nu a avut. La momentul comanezii habar nu am avut ca pot sa vina fara bara stabilizatoare. Daca stiam nu comandam.
Comment
-
In Iulie 2008, ABS-ul nu era in dotarea de serie, si tot nu avea bara de torsiune.
Cand i-am intrebat la reprezentanta de ce nu are bara, s-au dus sa se uite la masini ca nu credeau!
Cei de la VC au zis ca masina corespunde tehnic normelor europene si ca daca vreau sa imi montez bara de torsiune pot sa o fac ulterior.
Comment
-
Pe ph1 cred ca au avut toate indiferent de echipare sau motorizare, la ph2 si-au dat seama ca pot sa mai castige cateva sute de lei/masina si-au scos-o ...glumesc. Citisem pe forum ca loterie a fost la prezenta conductelor de incalzire pentru pasagerii spate, dar asta e alta problema.
Conductele le-am pus si as vrea sa pun si bara de torisune dar masina se comporta bine. Nu am mers cu logane cu bara sa vad diferente deci nu ma luati in seama
Comment
-
salut
Si eu am fost panicat la inceput cand am constatat ca nu am bara aceea la masina dar pana la urma s-a dovedit a fii placebo. Cu ea acolo fara ea acolo tot aceeasi masina e.sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
Comment