mai taie, mah, din barca aia, recunoaste ca a fost doar model radiocomandat
Logan Facelift Fara Bara Stabilizatoare...din Ianuarie Si Alte Versiuni
Collapse
X
-
eu am un logan ph2 cumparat in decembrie 2008 si la fel nu avea bara aniruliu dar dupa vreo doua luni de cearta cu cei de la vocea clientului am reusit si mi-au pus bara antirului pe masina.Eu le-am cerut acte doveditoare s imi arate de ce nu pun bara pe masina ca e chestie de siguranta,dar nu au avut ce acte s imi trimita si pana la urma m-am dus la service s imi monteze bara.Sfatul meu este s nu renuntati la bara cei care mai aveti masinile in garantie.Sunt obligati sa puna bara stabilizatoare pe masina.Eu le-am spus ca ii dau in judecata pentru asta shi cand au vazut ca nu au nici o scapare nu au avut ce s faca.Last edited by bogdan25; 5 June 2012, 10:56.
Comment
-
Poza asta este facuta la roata din dreapta (pe parte acu pasagerului a.k.a locul mortului) cu volanul virat maxim dreapta, din cate stiu eu planetara scurta nu are chestia aceea de echilibrare. Deci ai gresit partea, se vede clar in poza pusa de me_catalin pusa aici https://www.loganclub.ro/forum/showp...&postcount=325
Comment
-
Nu am bara dar sicer să fiu nu i-am simţit lipsa in cei 46000 de km cu toate că am făcut două drumuri de Italia şi sub 140 la oră nu am lăsat-o.Singura problemă pe care am avut-o a fost volanul pe care l-am schimbat în garanţie fără să mă coste nimic.( dar asta din cauza verighetei de la mâna stângă care l-a distrus ) ÃŽn concluzie mă declar mulţumit de Logan.
Comment
-
micutzu, bara e si pe stanga si pe dreapta, doar ca este prinsa pe cadru motor intre sofer si puntea fata deci are capetele indreptate inspre fata. Cel mai simplu virezi dreapta maxim si te uiti pe partea soferului in poza facuta de tine nu se vede.
Comment
-
Da, clar. Intre timp am mers cu un clio vechi fara bara stabilizatoare, naspa experienta. Nu ofera niciun feedback despre drum, iei curba dar nu stii ce face masina, habar n-ai cat mai duce sau nu, ca viteza de abordare a curbei, nu simti nimic. Naspa senzatie. Oricum bara de stabilzare la logan e destul de rudimentara, sa nu o ai e si mai trist.
Comment
-
Dragilor,
Am montat acum 2-3 saptamani bara stabilizatoare (nu aveam - masina este din 2009).
Nu observ diferente notabile....
Costuri:
- bara stabilizatoare din dezmembrari - 50 RON
- bucsi + bielete de origine - 65 RON
- pret manopera - 0
Stau mai linistit ptr ca stiu ca "exista"....altfel....
Edi
Comment
Comment