azi am vazut ca are
Logan Facelift Fara Bara Stabilizatoare...din Ianuarie Si Alte Versiuni
Collapse
X
-
-
darksid3, eu mi-am exprimat punctul de vedere cu privire la politica celor de la dacia, daca doresti sa-mi stergi postul nu ma supar, insa as fi oarecum revoltat daca mi-ai da ban fara sa-mi explici in ce fel am incalcat regulamentul forumului, in fond eu nu am jignit pe absolut nimeni.
Multumesc.
Comment
-
banuiesc ca ai servodirectie nU?cica alea fara nu aveau nici atunci.problema nu sunt cele din 2007 .unele loturi din 2008 au lipsa bara (cele aduse de afara).cunosc pe cineva cu preferance din ungaria luat care are lipsa si era facut anul trecut.Last edited by margelatu; 26 January 2009, 14:11.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Bicicleta Dacia
Originally posted by alindrgn View Postadevarul e ca o bicicleta marca dacia mi-as lua. daca i-ar pune macar 2 roti pe 21" frane. si evident, sa nu imi ceara 10000 de euro pentru un metru de fiare
cand a aparut ph2 am vrut sa schimb masina actuala. dar acum nu regret ca nu am schimbat-o, vazand 'reducerile' celor de la dacia, in ceea ce priveste echiparea masinilor
Comment
-
@kuku: Depinde, probabil pe motorizarile diesel s-a pus, pe benzina nu s-a montat.
@PCH: A fost doar o gluma de 1 aprilie, anul trecut. Nu exista asa ceva.
Comment
Comment