Am mers de curind cu un 1,4 mpi fara bara stabilizatoare si chiar se simte lipsa ei
Logan Facelift Fara Bara Stabilizatoare...din Ianuarie Si Alte Versiuni
Collapse
X
-
nu are bara stabilizatore, nu are clima, nu are posibilitatea de a da aerul pe "recirculare". a, nici geamuri electrice nu cred ca are. nu mai are lumina in portbagaj, nu are airbag pasager. nu are scaun reglabil pe ianltime, de reglaj lombar nu mai pomenesc. nu are barele vopsite in culoarea caroseriei, nu are...nu are...nu are...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
bun!
Originally posted by ingerulol View PostDegeaba este FULL (Laureate in cazul tau) daca este 1.4 MPi . Bara stabilizatoare la PH2 s-a motantat la toate 1.6 indiferent de valve si sigur la DCi La restul nu stiu ce sa zic . Al meu e luat pe 15 septembrie si daca nu avea Bara stabilizatoare (avand in vedere ca e 1.6 Laureate) il refuzam . Are pana si suport ochelari - n-am avut ce sa le zic
Comment
-
au luato razna astia daca scot bara stabilizatoare...e catastrofa fara ea...pe bune.eu am lucrat la dacia si singurele masini care nu aveau erau cele cu E.0 adica alea pt ungaria si alte tari mai slab dezvoltate alea nu aveau nici consola intre scaune erau coji goale.in rest toate modelele de pana acum stiu ca aveau....sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
@andreiutzu: Da, are bara stabilizatoare.
Comment
-
Pe 3 februarie 2009 mi-am luat si eu un logan ph2 la care eu am crezut ca nu am bara stabilizatoare dar dupa ce am aruncat o privire am descoperit ca are acea bara ... ar trebui sa ma consider fericitIntalniri Logan Club Constanta:
In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
Ptr detalii : 0723.955.045
Comment
-
Ei nu zau se gaseste pe orice masina, fiat albeea are?cite masini fara bara stabilizatoare vrei sa-ti mai zic, ca vad ca la aruncat vorbe te pricepi...
adi_GVA-pot spune ca pe drum cu gropi este chiar mai confortabil in masina fara bara stabilizatoare, dar lipsa ei se simte in curbe la viteza mai mare, masina se inclina mai mult.Multa lume, putini oameni...
Comment
-
1.4 nu are . Restul au Ca si masini sunt multe altele care nu au . Albea , Fabia ELITE, Polo Happy , (la ultimele doua doar aceste versiuni nu au - incearca sa fie low cost 9664E )Cred ca ar mai fi cateva modele dar nu-mi vine nimic in minte acum1.6 MPi Icy White
Comment
Comment