Salut.Am si eu o problema.Am un PH2 din august 2008 1.6/GPL si de cateva sapatamani imi face figuri frana de picior.Trebuie sa o apas de mai multe ori ca sa se intareasca.M-am uitat la borcanelul in care se "ascunde" lichidul de frana si pe langa el mi se pare ca curge.Care ar fi problema?
Probleme Frana PH2
Collapse
X
-
Daca curge lichid de frana mergi cat mai urgent la service, nu mai astepta!
Comment
-
lichidul de frana se prelinge, nu curge. si la mine a fost la fel, si cineva mi-a spus 'ca asa face toate' din cauza ca in fabrica se umple borcanelul pana la refuz. nici nu se mai vede 'sigiliul' de pe borcanel pentru ca mereu stergeam. oricum imi bag ceva in garantia lor si in tot ce ofera acel dealer, ca masina acolo nu v-a ajunge. acuma nu mai am probleme. oricum, pentru probleme la sistemul de franare trebuie sa ajungi in service. sti ce risti conform legislatiei.(la tine nu are cum sa te prinda rar-ul ca vede ca e noua masina si nu te opreste pentru verificari, mai mult furiile). dar in caz ca accident e nasol pt tine.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
nu mai da cu presupusul atunci cand e vorba de siguranta ta! taie-o in service...
Comment
-
Indicat ar fi macar la sistemul de franare sa nu se umble de unul singur.
Comment
Comment