Ochi De Pisica

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ochi De Pisica

Sunt posesor de Logan Phase 2, si un ochi de pisica, partea stanga mi s-a spart, aveti idee unde as putea gasi. Detalii va rog sa-mi lasa-ti pe ym: razvan_fun. Multumesc.
    la bine si la rau, alaturi de loganul meu

cel mai probabil la dealer, dezmembrari, sau ii dai un pm lui silviu,patrick si ceilalti care se mai ocupa cu importul pe club de piese
    sigpicMy ride

Comment

Daca te duci la dealer si intrebi de pret posteazal si aici, pentru orice eventualitate.
      Multa lume, putini oameni...

Comment

la magazinul al;a de langa bras sub pod ai putea gasi ...cred
        1.2 TSI

Comment

Am fost mai peste tot prin Iasi, si am primit acelasi raspuns: e un accesoriu prea nou si nu se gaseste, inca . Doar pe comanda, la f putine mag si dureaza f mul .

Comment

atunci mai asteapta sa apara sau dutte la ei
            1.2 TSI

Comment

Cred ca n-ai de ales,ori faci comanda ori mergi la dealer.Eu asa am rezolvat problema cu oglinda,am dat comanda si mi-au adus-o dupa 1 saptamana.La dealer n-am fost ca au niste preturi de vorbesti singur...
              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Si la cine ai dat comanda?

Comment

Pai nu ai in oras magazine auto care aduc piese la comanda?Eu asa am facut,am fost la un magazin care aduce la comanda piese auto straine si autohtone.

Comment

Ochi de pisica

Am c-am fost peste tot in Iasi, si nu are nimeni, iar pe comanda toti mi-au zis ca nu prea au de unde, si mai ales ca dealerul mare Dacia Mioveni e in "pana" acuma. Revin cu intrebarea mea, nu e nimeni pe forum care sa stie unde se gasesc, si c-am cat ar costa?

Comment

Se poate comanda la orice dealer, fara nici o problema.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Ochi de pisica

S-a rezolvat problema. Ideea sta in felul urmator, cand mi sa intamplat problema, am sunat la toti dealerii si toate magazinele care au piese de Logan, si mai toti m-au asigurat ca nu se gaseste, si ca nici pe comanda nu prea au de unde face rost pentru ca e un accesoriu prea nou, si cum fabrica de la Mioveni era in somaj, nu ar fi avut alt loc de achizitie. In fine, merg azi la Bras, si vb cu un domn, si suna nu stiu unde si ma asigura ca in max o zi imi aduce. Nu trec decat vreo 2-3 ore, dupa ce merg si dau comanda, si ma suna, ca sa vin la Bras, ca incopetentele de vanzatoare nu stiu sa citeasca si sa se uite in toate locurile din magazin, si ca cica aveau piesa, si chiar de f mult timp. Oricum, bine ca sa rezolvat. Ma costat 24 RON. Multumesc tuturos care au raspuns la acest Thread. Bafta

Comment

poti pune o poza cu acel"ochi de pisica" ptr ph2? e la fel ca cele ptr ph1?

Comment

De asta e vorba
                            Sa-l ia dracu' de comp.
                            Last edited by D-FENS; 5 March 2009, 12:07.

Comment

pai la ph 1 nu cred ca e vreo pisica cu ochi.doar la ph2 daca gresesc va rog sa ma corectati.
                              Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google