Salut baieti...am si eu o problema/intrebare
Mi-am pus in cap sa scot 10 cai din admisie
Am inceput cu un filtru sport si am obtinut 3
Am facut un sistem direct(ram air)...m-am dus la 5
Tot nu era bine....am lungit teava si am facut un sistem cu admisie aer rece...am 8
Problema mea este urmatoarea:
Vreau sa recesc mai mult teava aia ca sa scot si ultimi 2 cai si asa ca m-am gandit la un sistem de recire cu apa(infasor teava cu un furtun sau ceva cu apa..DAR...imi este frica de condens mai ales ca acum vine vara
Cine stie sa imi spuna si mie...daca infasor teava cu un furtunas cu apa condensul unde se formeaza...pe teava sau innauntru???
PS:Nu vreau sa fac sistem de bypass ca imi ia din cai la cea mai mica umeazeala(sunt prea sensibile)
Va rog fara pareri aiurea...vreau doar raspunsuri de la cinva care se pricepe
Mi-am pus in cap sa scot 10 cai din admisie
Am inceput cu un filtru sport si am obtinut 3
Am facut un sistem direct(ram air)...m-am dus la 5
Tot nu era bine....am lungit teava si am facut un sistem cu admisie aer rece...am 8
Problema mea este urmatoarea:
Vreau sa recesc mai mult teava aia ca sa scot si ultimi 2 cai si asa ca m-am gandit la un sistem de recire cu apa(infasor teava cu un furtun sau ceva cu apa..DAR...imi este frica de condens mai ales ca acum vine vara
Cine stie sa imi spuna si mie...daca infasor teava cu un furtunas cu apa condensul unde se formeaza...pe teava sau innauntru???
PS:Nu vreau sa fac sistem de bypass ca imi ia din cai la cea mai mica umeazeala(sunt prea sensibile)
Va rog fara pareri aiurea...vreau doar raspunsuri de la cinva care se pricepe
Comment