Va salut pe toti. Astazi, dintr-o mica mare greseala, ca sa-mi si fac un mic cadou de ziua mea, am facut o prostie. Am dat cu spatele, si nu am vazut o prostie de-aia in forma de T de la apa, si m-am proptit cu spoilerul spate fix in el, si destul de urat, ca s-a auzit zgomotul (si normal si bruscarea) cu muzica data drumul. Ca prin miracol spoilerul nu are nimic, probabil s-a indoit si a revenit la loc, insa imediat dupa spoiler, este acel tub (sau cum sa-i zic...) care cred ca este rezervorul, care este un pic indoit, in apropierea spoilerului. Benzina nu curge, am lasat masina stationata 1 ora dupa acest incident, si cand m-am intors nu erau urme de benzina pe jos, si nici nu mirosea in acel loc a benzina. Mi-e teama totusi sa nu se fi fisurat si in timp sa curga benzina. Poze nu am, dar daca credeti ca e nevoie, maine fac si le postez. Astept pareri. Tnks to all
Rezervor lovit...
Collapse
X
-
nu este rezervorul
tevile de la rezervor sunt pe partea dreapta langa roata iar in spate poti sa o lovesti tare nu ajunge la rezervor in portbagaj este roata de rezerva deci nu iti face problema
dar niste poze ar rezolva multe"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Nu e rezervorul acolo. Nici la roata de rezerva nu avea cum sa ajunga, poate in cel mai rau caz sa ajunga la lonjeroane. Sa te uiti sa nu fie strambe daca a fost impactul puternic.
Comment
-
Pune poze atunci. La 4 MP sunt destul de clare, dar sa fie facute ziua.
Comment
-
E lovit planseul spate, nicidecum rezervorul. Nu are ce sa se intample, edoar tabla in zona aia.
Comment
Comment