Rezervor lovit...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rezervor lovit...

Va salut pe toti. Astazi, dintr-o mica mare greseala, ca sa-mi si fac un mic cadou de ziua mea, am facut o prostie. Am dat cu spatele, si nu am vazut o prostie de-aia in forma de T de la apa, si m-am proptit cu spoilerul spate fix in el, si destul de urat, ca s-a auzit zgomotul (si normal si bruscarea) cu muzica data drumul. Ca prin miracol spoilerul nu are nimic, probabil s-a indoit si a revenit la loc, insa imediat dupa spoiler, este acel tub (sau cum sa-i zic...) care cred ca este rezervorul, care este un pic indoit, in apropierea spoilerului. Benzina nu curge, am lasat masina stationata 1 ora dupa acest incident, si cand m-am intors nu erau urme de benzina pe jos, si nici nu mirosea in acel loc a benzina. Mi-e teama totusi sa nu se fi fisurat si in timp sa curga benzina. Poze nu am, dar daca credeti ca e nevoie, maine fac si le postez. Astept pareri. Tnks to all
    Logan Ambition 1.6 8V

Dle Cristi Blanaru, rezervorul este mult mai in spate decat crezi (cam sub bancheta din spate) si este din plastic, nu e din metal. Cred ca ai indoit altceva, mai putin grav care trebuie totusi indreptat. Dar o sa scapi cu viata nu o sa sari in aer!

Comment

Acolo unde ai lovit tu masina nu e rezervorul
      Acolo vine roata de rezerva a masinii
      Rezervorul e sub bancheta din spate
      Asa ca stai linistit ca nu ai de ce sa-ti faci griji

Comment

M-am linistit. Desi mi s-a parut cam lat si lung "tubul" ala, poate ar trebui totusi sa fac niste poze....dar daca sunteti siguri ca e de la rezerva (si intr-adevar, tubul ala, este sub rezerva, dar se continua si mai in spate), atunci e ok. Mersi mult
        Logan Ambition 1.6 8V

Comment

stai ma linistit ... este ceva legat de roata de rezerva ...
          Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )

Comment

nu este rezervorul

tevile de la rezervor sunt pe partea dreapta langa roata iar in spate poti sa o lovesti tare nu ajunge la rezervor in portbagaj este roata de rezerva deci nu iti face problema

dar niste poze ar rezolva multe
            "cromul este placerea mea"
            "cui nu-i place , valea"

Comment

ia uitate in portbagaj sub roata de rezerva???

sigpic

Comment

Dute la masina si salta bancheta spate. O sa vezi unde este amplasat rezervorul.

Comment

@sonykel are dreptate ia uitate sub roata de rezerva se vede lovitura sau indoita tabla ???

Comment

Nu e rezervorul acolo. Nici la roata de rezerva nu avea cum sa ajunga, poate in cel mai rau caz sa ajunga la lonjeroane. Sa te uiti sa nu fie strambe daca a fost impactul puternic.
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Andrei, sa fac poze atunci? Eu nu prea ma pricep foarte bine la astea mai noi, eu pana acuma (pana sa-mi iau loganul) avand o daciuta mai batrana ca mine ) Dar nu stiu cat de bine se va vedea, avand in vedere aparatu meu de 4 MP ) dar incerc....si le pun diseara.tnks
                      Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Pune poze atunci. La 4 MP sunt destul de clare, dar sa fie facute ziua.

Comment

Am facut pozele, nu stiu cat se intelege, este acel "tub" care in prima poza vine imediat dupa spoiler, si restul pozelor care nu prea se vad bine, arata deformarea acelui tub....sper sa se inteleaga ceva, dar nu poate mai mult aparatul meu foto (
                          Attached Files
                          Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Stai linistit e locasul rotii de rezerva
                            Nu ai de ce sa-ti faci griji

Comment

E lovit planseul spate, nicidecum rezervorul. Nu are ce sa se intample, edoar tabla in zona aia.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google