Arcuri Sau Amortizoare??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Arcuri Sau Amortizoare??

Intai de toate spe ca nu mai e nici un topic deschis pe tema asta, si tot odata va anut ca nu prea le am cu mecanica si chestiile astea...sunt novice.
    Asa acum la subiect...am partea din spate cam lasata...nu cu mult dar pentru mine e vizibil...am masina din 2005, 43000 km in bord si a cam fost umblata pe drumuri de tzara si drumuri accidentate...care poate sa fie cauza...amortizoarele sau arcurile??

Garda la sol este data de inaltimea arcurilor. Posibil sa fi pierdut din elasticitate, in conditiile in care nu ai vreo ghiulea de 300 KG in portbagaj. )

Comment

Materialul din care este facut arcul e mai slab,sau s-a decalit.

Comment

nu am greutatiP...si ca idee cam cat ma ajunge sa le schimb??

Comment

Un arc spate este intre 70 - 150 RON. Depinde de magazin si marca. Iar manopera nu stiu. Cred ca o sa fie vreo cateva sute de mii.

Comment

Originally posted by florinred View Post
            Materialul din care este facut arcul e mai slab,sau s-a decalit.
            Decalit sigur nu.
            Oricum nu sunt calite, e otel special de arcuri.

De schimbat se schimba foarte usor, preferabil sa se caute la magazine auto, NU la reprezentanta, ca te usuca aia de bani.

Comment

decat sa iei arcuri stock mai bine sport ..parerea mea , acum faci cum vrei daca vrei masina mai inalta ..cumpara stock
              Its just a car ...

Comment

salutare dac circuli mai mult pe drumuri de tara nici sa nu te gindest la arcuri sport ci la unele noi su sa le pui la astea inaltatoare nu stiu daca la astea merge