Problema Dupa Resoftare Dci 65 Cp

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Dupa Resoftare Dci 65 Cp

Am facut de curand o resoftare la al meu golan si am o problema care sincer ma deranjeaza...Am fost azi la Constanta si masina fumega in orice treapta de viteza ...atunci cand apas mai mult de 30 la suta din cursa pedalei fumega parca ar fii Raba.Ce ma sfatuiti sa fac ?Mentionez ca softul a fost schimbat la cineva cu experienta...Am inteles ca trebuie reglata vre o tija ceva la turbosuflanta.Astept raspuns de la cei cu resoftare..masinile voastre tot asa fumega ?

Probabil trebuie reglata presiunea in turbina. Tipul asta "cu experienta" ar fi trebuit sa stie chestia asta...
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

La cine ai facut?
      ECUFix
      Please don't visit my homepage!

Comment

reglata cu ce...cu cheia de 13 ca la turbo mai vechi ?))))))
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Ai verificat sa nu ai cumva un furtun crapat ?

Comment

Si eu am facut de curand resoftare. Intradevar scoate fum putin , dar numai atunci cand accelerez brusc, in oglinda retrovizoare nu se vede dar mi-a spus cineva care a mers in urma mea
            Cu tractorul pe ogoarele (strazile) patriei

Comment

La mine daca plec de la semafor se vede in oglinda un nor de fum..motorina nearsa...iar cand am fst la Constanta am pus pe cineva sa conduca loganul si eu am mers in spate,cum accelera cum scotea fum.Nu am ce sa zic trage superbine dar nu pot sa merg cu fumegatoarea dupa mine...

Comment

Nu ne spui si noua unde ai remapat-o?
                ECUFix

Comment

Exista 2 cauze teoretice:
                  Cel care a facut remaparea nu e profesionist.
                  Cel care a facut remaparea nu a fost profesionist in cazul tau.

Comment

3, sau a luato pe ulei turbina(lagarele)....

Comment

Leo, nu ai incercat sa mergi ceva mai turat , pe o distanta de cativa zeci de km , mai ales ca ai fost pe autostrada , in idea sa se mai curete un pic ?
                      Cam cati km ai facuti dupa resoftare? Din ce stiu eu , in special dupa resoftare , scoate fum doar atunci cand motorul este rece , dupa ce intra in regimul termic de lucru, nu mai face decat daca accelerezi foarte brusc.
                      Si cu aproximatie cam cat de negru este fumul??
                      , sunt cu ochii pe voi !
                      :thumbsup:

Comment

Masina are 22500 de km ..pana acum a mers exceptional...Nu obisnuiesc sa merg subturat,sant sofer de meserie.de cate ori ies afara din bucuresti nu merg mai usor de 130 de km pe ora deci nu are cum sa fie ceva infundat...este problema de resoftare.As dori sa ma intalnesc cu un coleg de forum din bucuresti care are masina dci resoftat sa vad daca si la el fumega...iar in privinta omului care a fct remaparea chiar e profesionist...
                        Last edited by L3on; 16 March 2009, 21:53.

Comment

@ Leon pai vino la intalnire sambata ca o sa vin si eu. Saptamana asta lucrez de dimineata. Hotaraste o zi si ne intanim
                          Cu tractorul pe ogoarele (strazile) patriei

Comment

Oki Stanley ne vedem sambata..Eu plec maine in delegatie si ma intorc vineri.Multumesc mult de tot!

Comment

Cum s-a rezolvat?
                              ECUFix

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google