Important Inainte De Iesirea Din Garantie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Important Inainte De Iesirea Din Garantie

Stie cineva care ar fi cele mai importante lucruri neaparat de punctat inainte de ultima revizie in garantie
    Ma refer la ce am putea reclama astfel incat sa fie verificat gratuit
    (ex. nu mai merge clima la capac maxima ,pentru completarea gratuita cu freon...)

Ce alte lucruri ar mai fi ca sa-i obligam sa le ia in atentie si poate sa le remedieze

Scuze pentru titlu... fara o litera

Amortizoarele imi vin acum in minte. Bineinteles in limita a 50.000km.

Comment

Ai putea sa te duci sa faci o revizie pe standul ITP.
      Si ce nu iese si se poate face pe garantie... pe ei.

Comment

Ai putea sa faci o verificare vizuala la service si o testare, precum si verificarea nivelului agentului de racire.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Andrei , te referi cumva la testul acela Clip ? Si daca da , ei il fac gratuit la cerinta noastra, acuzand vreo defectiune fictiva?
          , sunt cu ochii pe voi !
          :thumbsup:

Comment

Da. Il fac gratuit.

Comment

si daca nu e nimic in neregla cu masina? tot mocca este?
              sigpic

Comment

Da, tot gratis e daca nu se gaseste nimic. In unele service-uri se cer bani abuziv.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

In primul rand nu trebuie sa te lasi prostit si trebuie sa stii cum sa vorbesti.

Comment

ce inseamna testul CLIP?
                    mai am o luna de garantie, poate profit si eu de aceasta gratuitate...

Comment

Testarea calculatoarelor masinii cu ajutorul dispozitivului CLIP.

Comment

pe 30 mai masina iese din garantie, asa ca azi am fost la un dealer Dacia si am solicitat testul CLIP. A durat maxim 3 minute si a fost GRATUIT.Rezultatul testului : nu exista probleme legate de injectie ( ceva de genul asta scria pe calculatorul meseriasului)

Comment

Eu zic sa cereti sa va inlocuiasca masina, la iesire din garantie si sa va dea alta cu garantie de 3 ani sau 5

Comment

Deci ce teste se pot face moca la reprezentanta inainte iesirii din garantie, pana acum am inteles ca testul CLIP este moca, altceva ?
                            sigpic

Comment

@tutupiciu: radem, glumim, dar AutoEuropa (cel putin in Timisoara) practica buy-back-ul, cu conditia sa iei masina de la ei. Sincer, ma si gandesc la varianta asta pe cand mi-o iesi masina din garantie.

Inainte de iesirea din garantie, cititi manualul de intretinere si service al masinii, vedeti ce NU mai face obiectul schimbarii pe garantie, mergeti la un service cu statie ITP, vorbiti "frumos" (a se citi cu 100 RON) cu operatorul, lasati-l sa scuture masina din toate incheieturile, constatati problemele si mancati-i cu tot cu fulgi la service, pentru orice rahat, cat de mic, daca e acoperit de garantie.
                              The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google