Salut am o problema cu ambreiaju cred....imi dardaie masina rau la plecarea dupa loc si in schimb in treapta a II-a care ar putea fi problema si cati bani ar costa repararea ei...??precizez ca am logan an 2006 si e dci,si imi cer scuze daca am postat unde nu trebuia
Ambreiaj Defect ....cred
Collapse
X
-
dardaie scutul de obicei, si la mine face lafel. ambreaju iti dai seama ca e bulit cand masina se tureaza si nu creste viteza, vezi si tu ca trebuie sa prinzi 90km/h cu a 2-a...daca nu ii prinzi, e bulit.
gasesti kit nou de origine in targ la ovidiu mai ieftin...
Comment
-
Cu a doua sigur nu prinzi 90 ca e limitarea.
Si chestia asta inseamna forja pentru desfundat injectoare catalizator etc.
Daca dardaie masina inseamna ca ambreiajul are o problema.
Nu trebuie sa o duci in limitare ca sa vezi ca ambreiajul are o problema.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
Bai nene ... ce se intampla cu sfaturile astea , de 2 zile incoace pe toate threadurile se discuta si se ia ca referinta sa ajungi la 90 cu a 2-a Cred ca m-am tacanit eu ? sau e o dubiosenie la jumatate ? Deci ca sa fiu total offtopic va dau un exemplu : "I:Am un tacanit cred ca e de la ambreiaj - R: Daca nu prinzi 90 km/h cu a doua inseamna ca e bulit" Bai nene puneti mana si cititi o carte de mecanica . E o mare aberatie ce spuneti voi aici
Daca s-a dus placa de presiune patineaza ambreiajul de-i sar "okii" dar tot prinde 90 (daca ar fi sa luam asta etalon). Daca a crapat nu mai debraiaza nimic , nici nu "prinde" nimic1.6 MPi Icy White
Comment
-
Face asta numai la schimbarea dintre treapta I si II? Se manifesta la orice turatie ar fi schimbata treapta? Tind sa cred ca e o problema de la injectie sau turbina, nu de la ambreiaj...
Comment
-
da....numai la schimbarea din treapta I spre a II-a dar si la plecarea dupa loc....si la orice turatie...si da andrei cred ca ai dreptate ca am inteles ca loganurile din 2006 au avut probleme cu turbina.....scapa ulei pe undeva....cred ca zilele astea o duc la doctor sa vad concret care e treaba....ms de ajutor oricumLast edited by zapto; 17 March 2009, 22:01.
Comment
-
Originally posted by tomu View Postdardaie scutul de obicei, si la mine face lafel. ambreaju iti dai seama ca e bulit cand masina se tureaza si nu creste viteza, vezi si tu ca trebuie sa prinzi 90km/h cu a 2-a...daca nu ii prinzi, e bulit.
gasesti kit nou de origine in targ la ovidiu mai ieftin...
Mie imi suna a disc ambreiaj uzat sau soarele placii presiune slabit.
@skynetmhmh: despre ce viteza limita vorbesti ?
Comment
Comment