Scartait Capete Amortizor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Scartait Capete Amortizor

azi dimineata am remarcat ca scartaie atunci cand virez. un scartait ca cel a unei usi neunse sau frecarea intre 2 bucati de cauciuc. spre seara dupa ce am mers cu masina maxim 15km scartaitul s-a intensificat. Scartaitul se aude de la capul amortizorului (capetele din laterale de langa parbriz de sub capota)(cel putin asa am detectat eu) mai mult cand virez dreapta. Acele capete se misca cand virez dar asa cred ca este normal dar cel din dreapta mi se pare mie ca e putin cam stramb cand sunt rotile drepte. mentionez ca si directia merge mai greu ca la inceput si simt o usoara franare la plecarea de pe loc si la mersul cu spatele.
    mai mentionez ca masina este un logan 1.4mpi, servo, abs, 24500 km din 2007.
    multumesc anticipat.

Originally posted by gigyk View Post
    azi dimineata am remarcat ca scartaie atunci cand virez. un scartait ca cel a unei usi neunse sau frecarea intre 2 bucati de cauciuc. spre seara dupa ce am mers cu masina maxim 15km scartaitul s-a intensificat. Scartaitul se aude de la capul amortizorului (capetele din laterale de langa parbriz de sub capota)(cel putin asa am detectat eu) mai mult cand virez dreapta. Acele capete se misca cand virez dar asa cred ca este normal dar cel din dreapta mi se pare mie ca e putin cam stramb cand sunt rotile drepte. mentionez ca si directia merge mai greu ca la inceput si simt o usoara franare la plecarea de pe loc si la mersul cu spatele.
    mai mentionez ca masina este un logan 1.4mpi, servo, abs, 24500 km din 2007.
    multumesc anticipat.
    Pina de curind n-am stiut nici eu ca amortizoarele fata se rotesc odata cu volanul.Lasa capota motorului deschisa si roteste de volan la maxim dreapta sau stinga si ai sa observi cum se rotesc amortizoarele.De aici provine scirtiitul cind virezi dreapta sau stinga.

Comment

Oricum, scartaitul nu are voie sa se auda, nu e normal.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

probabil deja e tardiv, dar banuiesc ca sunt rulmentii. mai ales daca scartzaie in miscare

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google