S-au Stricat Rulmentii Dupa Nici 1000 De Km.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• S-au Stricat Rulmentii Dupa Nici 1000 De Km.

va salut si as dori daca se poate sa ma ajute si pe mine cineva .
    in urma cu 1 luna mi-am cumparat o remorca de 500 kg. la scurt timp dupa ce am dus remorca acasa a inceput sa faca zgomot rulmentul de la roata dreapta spate. mi s-a parut oare cum normal sa se duca rulmenti avea 83.000 de km si nu ii shimbasem. am aschimbat rulmenti si ieri am plecat cu remorca sa imi aduc un atv de la sibiu la hunedoara 120 de km si cand am ajuns acasa am constata ca iar imi huruie rulmentul pe partea dreapta. a mai avut cineva problema asta?
    va rog ajutati-ma ca nu vreau sa vand masina doar ca sa pot trage remorca

deci e faza ca rulmenti nu ar trebui sa se duca la km aia .. poate ca au fo niste rebuturi .. remorca . made in romania?? D: ca atunci se explika
    Don`t drink and drive.....just Smoke and Dive !! NO SMOKING !!

Comment

rulmenti cica erau nemtesti asa scria pe holograma de pe cutie. legat de remroca este nemteasca marca stema. in acest timp de cand am schimbat rulmentii pana ieri nu am folosit deloc remorca iar remorca cu tot cu incarcatura avea undeva la 430 de kg

Comment

Pai nu iti ramane decat sa schimbi air rulmentii cu altii de alta marca si sa vezi daca se duc iar...daca tot se duc asa repede inseamna ca ai o problema...
        sigpic

Comment

Ai grija la provenienta rulmentilor. Cunosc un taximetrist care a patit ca tine, pe ambele parti spate, dupa doar o saptamana.
          Eu mi-am schimbat pe spate dreapta, doar unul adica si asta din cauza mea. Acum ceva timp am luat o gura de canal ( fara capac ) si am facut varza totul pe partea aia. In timp mi-a cedat si rulmentul , pe care nu l-am schimbat la data respectiva. Rulmentul schimbat este SNR Franta. Ca cel original de altfel

Comment

Nu vad ce legatura sa aiba remorca cu rulmentii.
            ECUFix
            Please don't visit my homepage!

Comment

Da silviu are o mare legatura daca stai si te gandesti putin ,gandeste-te ca remorca pt. autoturisme are numai o singura osie asa ca o parte din greutatea remorci o suporta osia mai sus amintita si o parte o suporta masina prin osia de pe spate si implicit arcuri, cauciucuri, rulmentii in cazul nostru si bine inteles opune o mai mare rezistenta la franare.
              Cred ca te-am lamurit cum sta treaba.

Comment

si in cazul meu nu sti care ar fi problema?

nu mai da "quote" la ultimul post!
                Last edited by Seba; 20 March 2009, 15:30.

Comment

pune remorca la atv si loganul in remoca :P

Comment

Pai aia care se sprijina e semiremorca.
                    Apasa atat de tare? Sunt care merg tot timpul cu portbagajul plin de scule si nu se mai strica rulmentii.
                    Cel mai probabil ai nimerit niste stifturi.

Tu esti BDR de pe dacia club? Ca citeam aceeasi problema si dincolo.

Ne cenzureaza astia de numa-numa, sa nu cumva sa faci referire la site-ul concurent.
                    Last edited by $$ilvviu; 19 March 2009, 16:26.
                    ECUFix
                    Please don't visit my homepage!

Comment

da da eu sunt. oricum va multumesc la toti pt postari eram curios daca a mai patit cineva la fel. o sa vad zilel astea ce rulmenti gasesc buni pentru logan si cu garantie bine inteles. si vad eu pe urma ce si cum .

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google