Nu Pot Merge Cu Mai Mult De 110

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu Pot Merge Cu Mai Mult De 110

Ziua bună. Să vedeţi ce păţesc. Duc maşina la spălat, totul fiind în regulă, după zece minute ies pe şosea, la 80 se zgâlţâie ca toţi dracii,zic că mi-a căzut un plumb şi echilibrez roţile faţă. Mă lasă până la 100 şi iarăşi intră în vibraţii. Merg la reprezentanţă, o verifică, schimbă un braţ, merge până la 110, tipii reechilibrează toate roţile, le schimbă între ele, de câteva ori fără nici un efect şi îmi recomandă să-mi schimb cauciucurile. aveţi cumva o idee mai bună(ieftină)?

Daca s-a intamplat dupa spalare, mai mult ca sigur e de la catalizator sau una din sondele lambda. Asta trebuia sa vada ei pe tester, nu sa schimbe piese.
    A fost spalat si motorul?
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Nu a fost spălat motorul şi maşina nu a fost trecută prin tunel.Motorul are putere , trage, 130, 140 fără nici o problemă dar nu pot merge prea tare din cauza vibraţiilor. Se zguduie toată maşina.

Comment

daca mai este in garantie spunele ca daca nu este gata in 3-4 ore te duci la tv sa le faci reclama si ai sa vezi ce repede rezolva problema in perioada asta de criza

Comment

a32bicaic cei de la service au fost sa fac proba de teren cu masina dupa ce ti-au schimbat ce ai spus?
          Cauta la un prieten si fa schimb de roti si mergi iar la service cu ea daca face la fel.
          sigpic

Comment

Am patit-o si eu odata,tot dupa ce am spalat masina,ce-i drept era plina de noroi,iar dupa spalare a ramas noroi in anumite portiuni pe interiorul gentilor .La 100 km /h in sus ziceai ca se rupe in doua asa de tare vibra caroseria.Ideea este ca eu mi-am dat seama ce ar putea fi si dupa ce am ajuns acasa am demontat rotile le-am spalat bine pe interior si s-a rezolvat.Nu stiu daca si la tine este aceeasi problema dar nu strica sa incerci

Comment

Maşina nu mai e în garanţie, roţile sunt echilibrate, s-a făcut test şi mi-au zis că mai mult nu se pricep ce să facă, decât să schimb cauciucurile.

Comment

Daca nu e de la noroi, verifica si suportii motor.

Comment

Se poate să cadă suporţii ăia subit?

Comment

Nu sa cada, ci sa se rupa unul din ei si exact asa se manifesta. Dar eu cred totusi ca e vorba de noroi pe janta, incearca curatarea cu un aparat de presiune la roti.

Comment

am patit la fel acum vreo 5 ani la mare cu un opel vectra..dupa spalare Am venit cu 90 km pe ora 600 km exact din aceeasi cauza.
                      Problema s-a dovedit a fi de la cauciucuri in fine..nu stiu ce au putut pati dar dupa echilibrare toate 4 rotile s-a rezolvat.Am mai facut echilibrari pe drum dar se pare ca desteptii nu au introdus in masina de echilibrat dimensiunea rotilor si a cauciucurilor
                      FA o echilibrare la un service care se respecta

Comment

mulţumesc frumos

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google