Gaura In Caroserie Din Fabrica?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Gaura In Caroserie Din Fabrica?

am si eu o nelamurire mare.
    M-am uitat la peste 20 masini, din care pe putin 5 au fost PH2 preferance cum am eu si doar 1 avea problema care o am eu iar restul intacte.
    Ce sa fac??
    m-am certat cu cei de la VC.......

voi ce credeti? este o defectiune pe care Dacia a remediat-o imediat dupa ce si-a dat seama sau is prost gandite?
    De ce zic prost gandite?
    pentru ca in dreptul celor 2 stergatoare am aproximativ la fel ........dar acolo e pe partea pasagerului dupa cum se observa...
    Attached Files
    Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

aia nu e gaura. dar am mai vazut-o pe alt ph2. cred ca "asa face aproape toate"
    sigpic

Comment

pai stai putin.
      Am un vecin.Are exact aceeasi versiune ca mine aceeasi culoare.....luata cu 1 sapt mai repede ca mine...si el nu are asa ceva....deci??

Comment

unde exact este chestia aia? sa stiu sa ma uit si eu la mine.
        sigpic

Comment

o poti "gasi" la baza parbrizului, ori intre stergatoare, ori inspre coltul din dreapta (de la pasager) nu mai stiu exact unde e localizata
          sigpic

Comment

ok o sa ma uit daca am asa ceva. sper sa nu. jmek ce ti-au spus ce de la VC?
            sigpic

Comment

aia nu cumva este, sau ar fi trebuit sa fie gaura de la al doilea brat de la stergatorul ala. ca la renault? hmmm?

nu stiu, zic si eu.

LE: adica ca aici http://dolphincars.net/web/images/st...cenic_cpto.jpg sau aici http://www.loganclub.ro/forum/attach...8&d=1237322835

o fi vreun lot mai special?
              Last edited by bogdan_1984; 24 March 2009, 12:56.
              sigpic

Comment

Chestia aia o am si eu,daca nu ma insel.De ce?Pentru ce e acolo?Nu stiu...
                @bogdan 1984,s-ar putea sa ai dreptate,mai ales in cea de a 2-a poza se vede cel mai bine.
                In concluzie,cele cu "chestia" aia sunt mai de "rasa"...
                Last edited by D-FENS; 24 March 2009, 13:05.
                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

ia sa o caut si pe a mea sa vedem ce rasa e! gura mamii ei ...
                  http://forum-lines.ru/rez/ab95552.gif
                  жалюзи плиссе

Comment

......
                    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

A mea nu are , dar o sa mai verific odata Just in case cine stie o fi de rasa si a mea
                      1.6 MPi Icy White

Comment

o fui ca tablierul respectiv e prevazut cu gauri si pt masinile cu volan pe dreapta? si atunci stergatoarele ar veni inversate, simetric de cum sunt acuma, iar faptul ca la unii se vede si la altii nu tine de faptul ca gaurile respective ori nu exista ori au fost mai frumos mascate la altii. zic si eu...
                        Last edited by Seba; 24 March 2009, 16:01.
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Probabil a fost un lot de caroserii pentru tarile unde se monteaza prindere dubla la bratul stergatorului, exact cum se zicea si mai sus. Chiar daca se merge in service, nu vad cum ar remedia ca sa iasa bine, e destul de complicat.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Salut.Daca poti pune o poza mai de departe,sa pot vedea si eu cam unde e localizata mai exact.Din ce vad e posibil sa fi fost cumva lovita!E posibil sa fie un defect de fabricatie.
                            Un Logan----YNG-----
                            Numai bine.

Comment

pai asta mi-a zis multa lume.Defect de fabricatie.....si apoi au remediat problema,dupa ce au constatat.
                              Dar cum suntem luati de fraieri....las ca merge "asea"

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google