If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
am verificat-o de "rasa'" si intradevar are o asimetrie insa , ochiul meu de inginer spune ca seba a intuit bine adica cred ca e pentru inversarea stergatoarelor in cazul automobilelor cu volanul pe dreapta! dar sincer sa fiu la mine se cumoaste insa nu mi-a sarit nicidata in ochi doar cand m-am uitat expres, si plus ca nu prea pare a fi "defect"...in fine pe mine sincer nu ma prea deranjeaza
E de rasa,dom'le!M-am uitat azi,are si a mea.Vazusem cam la cateva zile dupa ce am luat-o,dar uitasem de chestia asta.Dupa parerea mea,mult zgomot pt nimic.
Asta sa fie marea problema...
nu e vb de bagat in priza....la mine s-a dezlipit usor chederul....si e cam nasol....daca voua va convine....nu aveti decat insa mie unul nu imi convine asa ca tip cat ma doare gura.....nu-mi place cum se vede...nu vreau sa am masina conceputa pt volan pe dreapta...problema?? de ce unele au altele nu?? asa ca......o sa se dezlipeasca si la voi chederul...si atunci sa nu va vaitati ca o sa intre curent apa si alte tampenii sau mai grav ........
Am dat 8000E pe ea...sunt bani...rata e salarul meu lunar.......vreau si eu ceva bun...nu retusuri de-ale indienilor vopsite si puse la Romani ca la noi "e bune toate"
Jmek, pai mergi la service, lipesc chederul, iti eplica ce-i cu "gaura" si apoi daca vrei, le zici sa o astupe. Jmek, ai dreptate, noua ne dau resturile indienilor, vopsite si cu gauri, dar asta e Romania.
am fost la service....si a vazut despre ce este vorba....si mi-a dat explicatia super ok )
Ca el cand a luat masina i-a venit fara bara antiruliu si un coleg de al lui care a luat-o in acelasi timp avea.....ideea e ca m-am uitat in parcare la ei si erau majoritatea cu acea gaura.....si 2 fara.....
e lotul dom'le....
exact ce spuneam mai sus....daca vroiam mahindra ma duceam in india...dar asa vreau logan.....cu piese pt romania nu pt india...(elemente de caroserie) si acolo la parbriz sa stau linistit ca e doar oleaca si nu e cheder e ornament
Ce sa mai zic...astept revizia de 20.000 si ma duc la service-ul cel mai bun....Roman.....acolo voi rezolva tot
Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!
am fost la service....si a vazut despre ce este vorba....si mi-a dat explicatia super ok )
Ca el cand a luat masina i-a venit fara bara antiruliu si un coleg de al lui care a luat-o in acelasi timp avea.....ideea e ca m-am uitat in parcare la ei si erau majoritatea cu acea gaura.....si 2 fara.....
e lotul dom'le....
exact ce spuneam mai sus....daca vroiam mahindra ma duceam in india...dar asa vreau logan.....cu piese pt romania nu pt india...(elemente de caroserie) si acolo la parbriz sa stau linistit ca e doar oleaca si nu e cheder e ornament
Ce sa mai zic...astept revizia de 20.000 si ma duc la service-ul cel mai bun....Roman.....acolo voi rezolva tot
Sa ne tii la curent cum e serviceul la automoldova din roman ca nici eu nu as avea curaj sa ma duc la caremil la service.
Oricum la ce explicatie ti-au dat cred ca in loc sa-ti repare masina ti-au stricat-o mai tare ca din cite vad nu-s in stare de nimic.
@andrei dar si in iasi sunt 1000 de service-uri care pot indrepta acea zona insa cu bani.
Poate la automoldova i-o rezolva pe garantie... oricum dupa parerea mea ar trebui schimbata toata partea aia nu indreptate. Descoperirea lau Jmek ar trebui adusa oficial la cunostinta fabricii dacia poate pe viitor nu vor mai scoate pe piata loturi cu astfel de bug-uri daca le pot numi asa!!!
nu ai cu cine sa te certi.iti zic eu este inutil.degeaba faci zarva ca oricum nu se rezolva nimic.poti sa mergi in panzele albe...asa e lotul si iti pot spune oricand ca asa au fost concepute.
traim in romania...care este simply surprising pe zi ce trece.
cum adica asa au fost concepute? te mai duci cu inca 2 ph2-uri care nu au si le dai in bot. un prieten care sta langa mine are tot preferance ph2 doar ca e rosu si nu are nici pe naiba. nu au cum sa fie asa concepute, din moment ce nu toate au dar daca e vorba de rebuturi cum se spuena mai sus, atunci e posibil. ma gandesc ca cei care au 'gaura' aia acolo merita mai multe explicatii decat o amarata de explicatie aruncata in scarba :'asa e toate', sau ma rog, lotul...
Va asteptati sa va schimbe masinile?Aia e o zona cam greu de reparat,mai ales ca in timp(daca nu e bine facuta) s-ar putea sa intre si apa.Eu zic ca n-are rost sa ne ambalam.
nu va fi reparata niciodata......daca vei turna o galeata de apa pe parbriz si o lasi sa se scurga...sa vezi pe partea dreapta cata apa ai jos...are el 2 scurgeri facute...dar pe partea dreapta se scurge de 2 ori mai multa apa decat pe stanga...datorita gaurii.....insa na.....asa e toate.....
ma pot lauda ca am mahindra....macar sa ma duc la astia la service si in loc de stema de logan si dacia sa imi puna mahindra....
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment