Leduri De Pozitie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

salut
    cred ca...ledurile tale....
    nu se inteleg cu device-ul care comanda stingerea becurilor
    ceva gen .....bec - consum

Comment

am vazut acum ca dupa 1-2 ore se sting si punctele alea de la leduri,poate afecta in vreun fel instalatia electrica sau altceva?

Comment

Si eu am leduri peste tot in masina mai putin in portbagaj pentru ca am observat ca, cand am montat si acolo ramanea putin aprins ledul din mijloc. Deci pentru mine solutia a fost sa las in porbagaj bec normal si totul functioneaza perfect. La pozitii si numar am leduri cu soclu de plastic cu 4 SMD-uri pe led le-am luat cu 15 lei setul si functioneaza perfect de aproape 1 an.
        Last edited by Bad_Wolf; 5 July 2010, 10:30.
        sigpic

Comment

Si eu am leduri puse in masina, am pus si in multe alte masini, dar la nici una nu ramane nicaieri aprins vreun led....
          Chiar daca se stinge dupa 1-2-3 ore, nu este normal....
          Am mai spus pe un thread - becoledurile china care raman aprinse au o constructie defectuoasa, care se poate "repara" fara costuri mari - se schimba o dioda cu alta mai buna. Asa am rezolvat asemenea probleme la unele becoleduri care aveau aceasta problema.
          GL-22-TOF

Comment

multumesc de raspunsuri,o sa le schimb cu altele mai de calitate.

Comment

Am si eu o problema cu ledurile de pozitie (in faruri). Am schimbat 2 seturi de led-uri, unele SMD si unele de 5 mm sau mai mari(nu stiu sigur). Led-urile se aprind, fara probleme, dar daca le am stinse si pun frana imi scade din intesitatea luminii de la CB. Cum schimb led-urile si pun becurile originale problema dispare. Aveti idee ce se intampla, nu m-am uitata daca atunci cand pun frana se aprind pozitiile. Multumesc

chiar nu stie nimeni..
              Last edited by andr3w; 7 November 2010, 02:02. Reason: Automerged Doublepost

Comment

n-a mai patit nimeni chestia asta?:-/

Comment

:| macar dati-mi o idee ce sa incerc sa fac..:|

Comment

pune becurile la loc,sincer la cit urmaresc "probleme tehnice" eu nu am auzit nimic sa te ajut,singura chestie ar fi ca ledurile sunt de mai mult 12-14 V si atunci forteaza alternatorul pe acea sursa iar cand vin si alte surse sa ii ia putin din forta,asa pateam cand puneam bec de 24V pe 12V,cand lucram ca sofer la o autobaza si cereai becuri la magazie,mai nimereai asa il puneam si la fel,functiona mai chior,iar cand puneam frina ziceai ca am scurt...stima
                    sigpic
                    Poate pentru lume ești o singură personă,dar
                    pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

inteleg. seturile astea 2 le-am pus si pe masina unu-i prieten (cielo) si nu are nicio problma. Multumesc de raspuns. Bafta

Comment

problema pozitii

am si eu o problema,cum schimb becul de pozitie din farul stanga fata. s-a ars si nu am acces la el,trebuie dat farul jos?

va multumesc anticipat.

Comment

Dai jos bateria daca nu iti incape mana pe acolo.
                          GL-22-TOF

Comment

Sa va povestesc, legat de becuri, "masele" ce se fac pe liniile electrice etc., cum vroiau sa ma pacaleasca cei de la Iatsa Campina. Aveam o problema la stopul pe spate dreapta. Cand semnalizam sau puneam frana era o discoteca pe-acolo, se aprindeau becurile amestecat, ba frana cu semnalizarea, ba pozitia cu frana sau insfarsit, nu era ok. M-am dus in judet, in zona Campinei si cand m-am intors m-am gandit sa trec pe la Iatsa sa rezolv problema. M-au preluat ei, foarte elegant de altfel, si dupa ce le-am povestit care-i problema, a venit la mine un tip, putin secretos si mi-a spus: "Doamna, e grav, trebuie sa schimbati tot farul ca e ceva defect care e turnat cu totul din fabrica" ... povesti d-astea. Io sunt femeie, dar proasta poate numai cateodata, atunci nu am fost, ca-mi spunea ca ma costa unul nou cam 2-3 milioane. I-am spus ferm ca sa-mi spuna cat ma costa constatarea si ca plec sa rezolv in alta parte. Dupa ce-a plecat domnul acela a venit la mine un pusti si mi-a spus ca sa-i dau lui 10 lei si-mi schimba doar placuta aia pe care se fac contactele ca s-a topit pe-acolo ceva si se rezolva. I-am dat 15 lei si am rezolvat problema... Imi pare rau de cei de la Iatsa, erau moderni, aveai incredere in ei, dar cum e la noi la romani, tot cei bun se strica repede.
                            Scuzati, daca am scris prea mult.
                            Acum am si io problema ca dl. wolfeinstein, tot cu pozitia pe stga. Nu se mai aprinde si cred ca e ars becul. Sper sa rezolv onorabil ....

Comment

Mai pun o data aceeasi intrebare poate stie cineva sa-mi raspunda.
                              Am si eu o problema cu ledurile de pozitie (in faruri). Am schimbat 2 seturi de led-uri, unele SMD si unele de 5 mm sau mai mari(nu stiu sigur). Led-urile se aprind, fara probleme, dar daca le am stinse si pun frana imi scade din intesitatea luminii de la CB(ca si cand le-as aprinde). Cum schimb led-urile si pun becurile originale problema dispare. Aveti idee ce se intampla, nu m-am uitata daca atunci cand pun frana se aprind pozitiile. Multumesc

Comment

PROBLEME< PROBLEME< si iarsi PROBLEME

Mai pun o data aceeasi intrebare poate stie cineva sa-mi raspunda.
                                Am si eu o problema cu ledurile de pozitie (in faruri). Am schimbat 2 seturi de led-uri, unele SMD si unele de 5 mm sau mai mari(nu stiu sigur). Led-urile se aprind, fara probleme, dar daca le am stinse si pun frana imi scade din intesitatea luminii de la CB(ca si cand le-as aprinde). Cum schimb led-urile si pun becurile originale problema dispare. Aveti idee ce se intampla, nu m-am uitata daca atunci cand pun frana se aprind pozitiile. Multumesc

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google