dezamagire

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut!

Daca era numai de rau, asa cum zici tu ca ai citit, probabil nu mai aveam niciunul masina asta, loganul.

Una dintre ideile de baza ale unui forum de genul asta, este de a invata lucruri interesante, care sa te ajute sa rezolvi problemele care iti apar la masina si poate tocmai de asta ti se pare tie ca sunt numai de rau.

Pentru probleme cu stergatoarele e un topic special AICI

"ma dezamageste stergatoarele face ca draci"

Comment

Originally posted by crististreulea
      caroseria oricum se torsioneaza intr-o mica masura
      legat de torsionare ... poate mi se pare mie, dar cand cobor o bordura, sau iau o gropita (de "bucurest) cu viteza mica, scartaie toate chederele ... parca ar flexa caroseria pe ea de zici ca-i din cauciuc ...

+ niste vibratii ciudate pe care sper sa le identific duminica la meeting

eu nu sunt deloc dezamagit de camion ... de acord, se putea mai bine, mai ales la mine (MCV) bancheta spate are 0 confort ... oricum aia la mine e f rar ocupata, de regula e rabatata si masina plina de $$$$$$ ()

Originally posted by iulian_vis
      "ma dezamageste stergatoarele face ca draci"
      poate or fi catziva draci pe stergatoare care fac zgomote cand sunt deranjati si cand sunt plimbti prin ploaie ... concluzia: prindeti o umbrela deasupra parbrizului; nu veti mai avea probleme nici cu ploaia, nici cu draci(i)
      Last edited by andrei; 17 November 2007, 11:52.

Comment

Originally posted by CAnnabYS
        de regula e rabatata si masina plina de $$$$$$ ()
        esti fenomenal omule!

Comment

Originally posted by GaMa
          ma dezamageste stergatoarele face ca draci aia mari
          Ai dracu' draci, acum au inceput sa scartaie...
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

nu fi nebun mai..nu fi dezamagit de logan......loganu e "masina nemteasca"ii foarte buna......pt noi......eu unu sunt foarte multumit de ea....... ;)
            0.9 tce SL plus

Comment

masina are 21.000 km..rulata cat se poate de finut..pana am pus eu mana pe ea ..hihi) . avea si ea undeva in portiera soferului..un greieras (nesemnificativ) dar sa vedeti chestie,am facut un drum timisoara -chinezu via dudestii noi si retur (drumul e din dale de beton) ..si mi-au mai aparut 5-6 ,e de-a dreptu enervant ..cred ca "a strigat dupa ajutor" maimuca din portiera !
              Mai nou trage si dreapta ..trebuie sa vad pneurile ..si mi se pare ca faza scurta e....prea scurta chiar si data la maxim nu mai e ca inainte, poate ca umblam mult incarcat ..

Comment

Am 20 de ani si 15000 Km cu un LOGAN (sfatul incepatorului ca sa nu se mai auda zgomote aiurea prin masina la genunchi in usa si prin alte parti va sfatuiesc sa turati motorul cat trebuie) exp logan 1.4 mpi 2500-3000 altfel baraie toata dupa 3000 de Km
                sigpic

Comment

Da, are dreptate online24hh, daca o turezi cum se cuvine nu mai auzi nimic. Buna solutia, nu stiam ce sa fac....

Acum, un pic mai serios, eu ma pregatesc sa "implinesc" 20.000 km (facuti in 8 luni) si a inceput sa zdrangane bordul, in zona indicatoarelor de bord. Asa sa faca 1000 de ani, sau 100.000 km (dupa care sper sa o vand). Si daca nu ma pricopsesc, o sa-mi placa tot Loganul

Comment

Deci de cand a dat frigul pe la noi, a inceput si o noua zdranganitura la mine in masina,
                    Sa va spun, acolo la gaurile alea de la dezaburire la parbriz pe unde iasa aerul de la ventilator, cand ma urc dimineata in masina, si e frig de mori afara, ma urc in masina frumos, plec la lucru cu ea, dar cand dau intro groapa sau ceva sa ma zguduie un pic,orice, FACe un zgomot acolo la dezaburire(ca si cand zici ca este un pumn de pietre acolo), la gaurile alea de pe bord!Dar cand se incalzeste in masina si iasa aer cald pe gaurile alea de acolo , GATA ca prin MINUNE nu se mai aude zgomotul acele,deci chiar ca este o faza ciudata, am incercat sa bag degetele pe acolo sa vad nu este nimica desprins sau ceva dar nu simnt nimica!
                    Mentionez ca nu am scapat nimica pe gaurile alea!!!
                    Eu zic ca sa-r putea sa fie desprins ceva de pe acolo,dar iara e ciudat, cand se incalzeste nu mai face acel zgomot!!!
                    sigpic

Comment

Pai iti spun eu ce e: GHEATA. Dupa ce se incalzeste nu mai e. Nu-i nimic desprins, s-a mai intamplat si la mine sa aud zdranganeli ciudate, asta doar pana s-a incalzit. Cand vin seara cu ea acasa, trec pe un drum plin de apa, multe ''piscine'' si de aici am tras concluzia ca dimin pana se incalzeste mai am ceva apa inghetata prin ea...

Comment

Incerc sa nu ranchinos, dar cum sa ajunga apa de la balti tocmai in zona aeratoarelor tale? nici la berlina veche nu era asa ceva , desi la aia iti ploua in masina.
                        In alta ordine de idei, c-am mare coincidenta asta domle, a dat frigu'!, are personalitate masina! ) . E normal ca orice material sa aibe un coeficient de elasticitate, care e in functie de temperatura, cum cei de la Dacia - Renault, au vrut sa scoata masina ieftina, nu si-au mai batut capul cu toate elementele de confort, plasticele alea se contracta si dilata, iar intre ele nu prea sunt elemente de contact elastic. Ca idee la toate loganurile dupa aprox 10 000 km sau 20 000 km in functie de cum mergeti cu ea, sa inceapa scartaielile, gen centuri, usi, scaune etc...
                        In general scartaielile de la centuri sau pedale se rezolva cu un spray WD-40.
                        Logan Berlina 1.5 DCi 65 CP - Preferance 26 OCT. 2006 sigpic

Comment

Nu mai...nu ajunge apa in aeratoare. Dar prin zona aia auzi zgomotul. Azidimin. am dat cu pumnii prin bord si in usa...Se auzea de undeva, dar nu pot spune cu precizie de unde. Cert e ca suna ca si cum ar fi fost un cub de gheata si tot zdranganea la denivelari. Dupa ce s-a incalzit n-a mai facut. Deci ma gandesc ca a avut gheata pe undeva.

Comment

Originally posted by Octavian___28
                            Nu mai...nu ajunge apa in aeratoare. Dar prin zona aia auzi zgomotul. Azidimin. am dat cu pumnii prin bord si in usa...Se auzea de undeva, dar nu pot spune cu precizie de unde. Cert e ca suna ca si cum ar fi fost un cub de gheata si tot zdranganea la denivelari. Dupa ce s-a incalzit n-a mai facut. Deci ma gandesc ca a avut gheata pe undeva.
                            Mai gheatza nu ai de unde sa ai acu pe vremea asta. Ploua afara si nu se depune polei, in plus cred ca nu ai gasit gheata pe parbriz, deci eu zic, gheata se exclude. Raman 2 variante: 1. plasticele pana se dilata putin, joaca; 2. ai ceva pe acolo (cabluri sau mufe) care ating de ceva, sunt rigide cat timp e rece. La mine am rezistentele pentru dezaburire (diesel) si niste cabluri care asa fac, sau uita nevasta-mea ceva prin torpedou si fac prezenta la toate urarile din calendar pana ma prind )
                            Logan Berlina 1.5 DCi 65 CP - Preferance 26 OCT. 2006 sigpic

Comment

Nu stiu ce sa zic, dar si mie mi se pare cam ciudat sa se auda gheata de acolo,
                              Deci si eu cred ca este ceva legat de plasticurile alea de pe acolo, nu se dilata si zdrangane ca naiba, oricum ii nasol de tot zgomotul,da ce sa fac, asta e.
                              Ar fi o solutie , bagam spuma poliuretanica,si infundam tot si gata, am rezolvato)
                              Dar sa revin,deci dom-le asa ceva cu frigu asta, cred ca ii rea masina de frig!
                              Deci a mai apaurt ceva problema la mine, acuma stateam eu linistit la stop, si am ambalat-o putin si aud un nou zgomot!
                              Deci, calc acceleratia, urca acula la turometru si pac un zgomot aud asa incet, deci eu zic ca e de la turometru , o fi de la ac, deci cand se ridica acul scoate un zgomot asa incet de frecat ceva si cand se lasa acul in jos tot asa face , un fel de vrrrrrmmm(in sus) si vrrrr(in jos)) , va rog sa imi scuzati descrierea, dar nu mi-o venit alta in minte!!
                              De la ce naiba poate sa fie?!?!stie cineva?sau daca sa mai discutati sa ma indrumati cu un link!! multumesc
                              sigpic

Comment

Originally posted by wizard24
                                Deci, calc acceleratia, urca acula la turometru si pac un zgomot aud asa incet, deci eu zic ca e de la turometru , o fi de la ac, deci cand se ridica acul scoate un zgomot asa incet de frecat ceva si cand se lasa acul in jos tot asa face , un fel de vrrrrrmmm(in sus) si vrrrr(in jos)) , va rog sa imi scuzati descrierea, dar nu mi-o venit alta in minte!!
                                De la ce naiba poate sa fie?!?!stie cineva?sau daca sa mai discutati sa ma indrumati cu un link!! multumesc
                                e de la reductorul de rahat al motoraselor pas cu pas care misca acele indicatoare...nu-ti fa mari griji, atata timp cat acele stau la 0 cand masina sta, 750 la ralanti cu motorul cald si 110km/h la 3000rpm in treapta 5, e ok. doar daca ai ceva ceva special cu aia de la dacia, zi-le sa-ti schimbe bordul pe garantie. numa' ca exista posibilitatea sa ti-l monteze la loc cu scartaitori cu tot si-atunci iar n-o sa-ti placa eu zic sa nu-ti faci griji. e un c...at de angrenaj de plastic care face zgomot. al meu facea asa la inceput, acum nu mai face (intre timp am 33000km cu masina).
                                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google