dezamagire

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

e posibil sa fie si gheata, apa vine de la condens. doar ca mi se pare stupid ca si la mine sa fie gheata, de cind a dat frigul s-au pus piticii pe minerit la mine in bord, in usi si cam pe tot ce e plastic.
    mi-au venit in minte 3 solutii:
    1. impusc piticii
    2. ma obisnuiesc cu ideea
    3. astept vara, demontez, silicon si ce mi-o mai trece prin cap
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

csebalyn si crististreulea mersi de raspunsul promt, pai mari griji nu imi fac ca nu se aude asa de tare si din cate am vazut nu imi face probleme,
      Dar am zis ca sapt asta care vine le fac o vizita la dacia,cu problema asta sa vad ce explicatie pretioasa imi da, daca tot mai am garantie 1 an pe ea, sa profit de ea,ca dupa orice vizita cred ca ma costa si daca imi pune mana pe ea mecanicu ma taxeaza !!

PS: si la mine am avut un timp pitici prin bord , dar le-am venit de hac, si or plecat si mau lasat in pace, dar acuma cu frigul asta cred ca sa-u intors inapoi, si iar imi fac zile negre!!)
      Last edited by wizard24; 7 December 2007, 17:32.
      sigpic

Comment

Eu din fericire nu ma pot plange de zgomote!
        poate daca ati incerca sa lasati si prietenele sau sotiile sa va conduca masinile...s-ar speria si ai vostri " pitici "..eu asa am scapat pana acum si am 24.000 la bord (masina , nu eu!)...sau s-ar putea sa fi murit de inima?

Comment

Nu stiu ce sa zic, dar la mine ma omoara zgomotele, in spate se aude ceva, in fata acolo la dezaburire,imi face si turometrul zgomot,toate zgomotele au dat pe ea vad ca acuma de cand a venit frigul
          Cred ca ar trebui sa arunc o galeata de apa peste ea si sa o las peste noapte poate,mai ingheata ceva pe ici pe colo,si mai mor vre-o cativa greieri,gandaci,pitici,si alte animale care ar putea sa intre prin gaurile din masina,si poate nu va mai face asa zgomote)
          sigpic

Comment

se pot strica motorasele de la geamurile electrice din cauza deflectoarelor? ca la inchidere/deschidere in partea de sus cand ajunge la deflector merge o idee mai greu ! ;)
            sigpic

Comment

Si eu am deflectoare la geamuri electrice(fata) cam de 6 luni,acum ce sa zic?Cum ne-o fi norocul...depinde si de felul cum le exploatam.Mult succes!
              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

si la tine merge mai greu acolo sus? ms
                sigpic

Comment

Si eu am avut deflectoare, cam un an , si vreau sa zic ca si la mine mergeau greu geamurile cand ajungeau sus acolo,si nu a patit nimica macaraua,la mine nu sa stricat ,
                  Dar nu le-am tinut mai mult pentru ca, mi-au zgariat geamurile ambele chiar acolo sus la chedere si ma-u enervat,si le-am dat jos, si parca ii mai misto fara ele
                  sigpic

Comment

zdranganeala ma omoara si pe mine, ma dispera, inebunesc!
                    din cauza frigului au inceput sa zdrangane plasticurile in bord, usi si mai rau au inceput sa vibreze si butoanele inchidere de pe usi...
                    am avut, le mai am, deflectoare de aer rosii si aceleasi probleme si la mine, cind ajungea sus se inchidea mai greu si cel mai rau, cel de la sofer o lua catre fata si raminea gaura de 2-3 mm ...
                    nu pun ca s-au zgiriat si geamurile, toate ... in partea sus. cind da caldura le pun din nou, nu am AC pe masina si vara e crima daca nu deschizi un geam. am probleme cu curentul, deci fac ceva pe zgirieturile alea si pe deplasarea geamului :d
                    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

oricum zgarieturile daca sunt de maxim 2 centimetri . nu cred ca m-ar deranja dar sa nu se strice macaralele :d ms de informatii friends ;)
                      sigpic

Comment

Originally posted by crististreulea
                        deflectoare de aer rosii si aceleasi probleme si la mine, cind ajungea sus se inchidea mai greu si cel mai rau, cel de la sofer o lua catre fata si raminea gaura de 2-3 mm ...
                        nu pun ca s-au zgiriat si geamurile, toate ... in partea sus.
                        La fel am patit si io cu deflectoarele de vant. Cand am vazut cum geamu de la sofer o ia in fata si ramane distanta in spate le-am dat jos si nu mai am de gand sa le pun, plus ca erau prinse prin lipire (asa era modelu) si mi-a ramas lipici pe chedere si o vreme tot scartaia geamu.

PS: Deflectoarele de aer is bune dar is prost facute (cel putin sistemu de prindere)
                        ...de doi lei :p

Comment

eu cred ca o sa arunc o oala cu apa fiarta acolo pe gura de la dezaburire din interior dimineata cand ma duc la servici, poate poate nu o sa mai faca si topesc si eu ce o fi pe acolo,sau inmoi plasticul ala idiot care zdrangane ca naiba,
                          Daca mai apar multe zdranganituri la ea si tot felu de probleme din astea de 2 lei,ii fac bagajele si prin primavara o scot la vanzare!!
                          sigpic

Comment

Originally posted by wizard24
                            eu cred ca o sa arunc o oala cu apa fiarta acolo pe gura de la dezaburire din interior dimineata cand ma duc la servici, poate poate nu o sa mai faca si topesc si eu ce o fi pe acolo,sau inmoi plasticul ala idiot care zdrangane ca naiba,
                            Daca mai apar multe zdranganituri la ea si tot felu de probleme din astea de 2 lei,ii fac bagajele si prin primavara o scot la vanzare!!
                            Doar pentru atit Fiecare masina isi are piticii ei

Comment

am un KissFm 1,6l de 10 zile. e prospatura, merge bine. doar cd-player-ul cu mp3 s-a dus, si asta cu cd original in el. mi-au spus ca il schimba, nu au ce sa-i mai faca. sper sa fie asta singurul ghinion. de deflectoare stiam de la un mecanic de la Dacia ce probleme fac. am renuntat, pot fuma si fara ele linistit.

Comment

wizard24, tata, da-i tu cu apa fiarta cand afar sunt -15 grade si-n primavara o sa vinzi o gramada de piese componente de bord pt logan, plus ceva tabla cu vopseaua cojita...
                                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google