@cc_iordachescu: Au incercat varianta cu scoaterea sigurantei MP3 Player-ului? Oricum e mai bine ca-l schimba, dar intreb asa informativ.
dezamagire
Collapse
X
-
-
problema cu deflectoarele de vant banuiesc ca este la majoritatea loganurilor. la mine in sunt 4 loganuri cu aceeasi problema, cel putin eu nu mai folosesc geamul din dreapta pentru ca la ridicare nu se mai ridica normal, aproape de capatul cursei se inclina in fata lasand distanta de aproape un deget in partea din spate. problema e ca asa am luat masina si nu stiu cum se le scot fara sa le sparg. o idee va rogsigpic
Comment
-
Originally posted by Marius View PostDeja ne apropiem de ritualuri specifice 1310. Scoate siguranta, fumeaza o tigare. La alte masini nu prea am auzit de asa ceva. Un mp3 in mintile lui nu puteau sa puna?
sigpic
Comment
-
Originally posted by iuly75 View Postproblema cu deflectoarele de vant banuiesc ca este la majoritatea loganurilor. la mine in sunt 4 loganuri cu aceeasi problema, cel putin eu nu mai folosesc geamul din dreapta pentru ca la ridicare nu se mai ridica normal, aproape de capatul cursei se inclina in fata lasand distanta de aproape un deget in partea din spate. problema e ca asa am luat masina si nu stiu cum se le scot fara sa le sparg. o idee va rog
PS: ar trebui sa gasesti 5 cleme cel mult ;)sigpic
Comment
-
nu am gasit nici o clema, deflectoarele danseaza pur si simplu intre geam si cheder cand e geamul lasat deci nu e prins cu nimic, dar nu ii gasesc pozitia indiferent cum trag de el se torsioneaza foarte tare si nu iese, unul sa crapat putin dar fara rezultat, cred ca pana la urma o sa le sparg ca deja am epuizat toate solutiilesigpic
Comment
-
cu o surubelnita mai subtire cauti clemele si le scoti dupa aceea scoti defectoru' ;)
PS: ar trebui sa gasesti 5 cleme cel mult ;)
cand e geamul lasat danseaza intre geam si cheder deci nu are nici o clema, am tras de ele se torsioneaza dar nu ies sub nici o forma deja unul sa crapat putin, dar cred ca pana la urma o sa le sparg decat sa se strice motorasele de la macaralesigpic
Comment
-
Originally posted by csebalyn View Postwizard24, tata, da-i tu cu apa fiarta cand afar sunt -15 grade si-n primavara o sa vinzi o gramada de piese componente de bord pt logan, plus ceva tabla cu vopseaua cojita...
Originally posted by iuly75 View Postcu o surubelnita mai subtire cauti clemele si le scoti dupa aceea scoti defectoru' ;)
PS: ar trebui sa gasesti 5 cleme cel mult ;)
cand e geamul lasat danseaza intre geam si cheder deci nu are nici o clema, am tras de ele se torsioneaza dar nu ies sub nici o forma deja unul sa crapat putin, dar cred ca pana la urma o sa le sparg decat sa se strice motorasele de la macarale
SI eu am aavut cu adeziv deflectoare, si am tras de sus de el mai tare un pic asa in jos, si au iesit!Last edited by andrei; 29 December 2007, 19:27.sigpic
Comment
-
Originally posted by iuly75 View Posto sa incerc si varianta astaAttached Files
Comment
-
Originally posted by petroman View Postwizard24
De ce se intinde pateul?!)
E obosit rau ?
Acuma on topic:am o noua zdranganitura la geamul de la sofer,se aude asa ca si cand ar fi ceva sarma sau ceva si ii desprinsa si atinge geamul si zdrangane,ceva de genu!Ce ii culmea ii ca pana acuma nu mi sa mai auzit niciodata,acuma a apucat-o, si imi face si cu geamul sus si cu geamul lasat jos.
Am incercat sa imping de fata de la usa sa vad daca se mai aude,si tot asa face,am impins si de geam si tot asa face,tin sa precizez ca zgomotul daca ma pun sa il ascult mai atent, vine din fata cumva de la usa !!!ma terorizeaza,
Am noroc ca am dau muzica mai tare si "omor" sunetul si nu mai aud nimica!sigpic
Comment
-
Originally posted by wizard24 View PostExtenuat,nu asa....)
Acuma on topic:am o noua zdranganitura la geamul de la sofer,se aude asa ca si cand ar fi ceva sarma sau ceva si ii desprinsa si atinge geamul si zdrangane,ceva de genu!Ce ii culmea ii ca pana acuma nu mi sa mai auzit niciodata,acuma a apucat-o, si imi face si cu geamul sus si cu geamul lasat jos.
Am incercat sa imping de fata de la usa sa vad daca se mai aude,si tot asa face,am impins si de geam si tot asa face,tin sa precizez ca zgomotul daca ma pun sa il ascult mai atent, vine din fata cumva de la usa !!!ma terorizeaza,
Am noroc ca am dau muzica mai tare si "omor" sunetul si nu mai aud nimica!
Comment
-
Eu cred ca o sa vb cu mos craciun,sau cu iepurasul(da da cu iepurasul mai repede),ca prin primavara sa scot piticul cu tot cu "casa" lui la vanzare si poate poate,ma ajuta iepurajul sa iau alta masina,numai de data asta pitici sa stea deoparte.
PS:scuzati de off-topic!:Psigpic
Comment
-
Originally posted by wizard24 View PostEu cred ca o sa vb cu mos craciun,sau cu iepurasul(da da cu iepurasul mai repede),ca prin primavara sa scot piticul cu tot cu "casa" lui la vanzare si poate poate,ma ajuta iepurajul sa iau alta masina,numai de data asta pitici sa stea deoparte.
PS:scuzati de off-topic!:P
Comment
Comment