dezamagire

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by wizard24 View Post
    am o noua zdranganitura la geamul de la sofer,se aude asa ca si cand ar fi ceva sarma sau ceva si ii desprinsa si atinge geamul si zdrangane,ceva de genu!
    S-a slabit un surub de la macara, mai mult ca sigur. Ca daca era gheata si lovea de geam, se topea totusi...
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Ms andrei, se poate sa fie ceva desprins pe acolo, o sa vad eu pe sfarsitul sapt viitoare,sa imi fac timp sa dau fata jos.O sa am ceva de lucru cu ea, ca ii si antifonata, acuma o sa trebuiasca cred sa tai din antifon,
      sigpic

Comment

Cu placere.
        N-ai de ce sa tai din antifon, ca doar desfaci fata de usa si strangi suruburile.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by petroman View Post
          si eu am paravinturi dar nu am nici o problema cred ca nu au fost montate bine de aia agata geamul
          De unde ti-ai luat paravanturile si cat au costat?
          sigpic

Comment

Originally posted by andrei View Post
            S-a slabit un surub de la macara, mai mult ca sigur. Ca daca era gheata si lovea de geam, se topea totusi...
            sau sa desprins tija de la deschidere din interior din suport si din cauza asta se aude zgomotul
            sigpic

Comment

Originally posted by iuly75 View Post
              sau sa desprins tija de la deschidere din interior din suport si din cauza asta se aude zgomotul
              dar a spus ca a tinut apasat pe tapiteria portierii si tot se auzea mai degraba cum sa mai spus de pe la macara - citez-"Am incercat sa imping de fata de la usa sa vad daca se mai aude,si tot asa face,am impins si de geam si tot asa face,tin sa precizez ca zgomotul daca ma pun sa il ascult mai atent, vine din fata cumva de la usa !!!ma terorizeaza,"

Comment

dar a spus ca a tinut apasat pe tapiteria portierii si tot se auzea mai degraba cum sa mai spus de pe la macara - citez-"Am incercat sa imping de fata de la usa sa vad daca se mai aude,si tot asa face,am impins si de geam si tot asa face,tin sa precizez ca zgomotul daca ma pun sa il ascult mai atent, vine din fata cumva de la usa !!!ma terorizeaza,"
                tija de care spuneam se afla intre geam si partea interioara a usii(tabla) dupa care este fata de usa deci degeaba se impinge, dar asta se poate verifica simplu, se desface un singur surub si se misca de tija care ar trebui sa fie fixa(prinsa pe jumatatea usi). sau pe partea interioara in dreptul manerului mai exista in usa un plastic cam mare(nu stiu ce rol are) poate e slabit
                sigpic

Comment

Originally posted by iuly75 View Post
                  tija de care spuneam se afla intre geam si partea interioara a usii(tabla) dupa care este fata de usa deci degeaba se impinge, dar asta se poate verifica simplu, se desface un singur surub si se misca de tija care ar trebui sa fie fixa(prinsa pe jumatatea usi). sau pe partea interioara in dreptul manerului mai exista in usa un plastic cam mare(nu stiu ce rol are) poate e slabit
                  dar eu cind am folisat geamurile parca am vazut tija sub tapiteria portierei
                  mia sarit in ochi ca era foarte bine ghidata printrun chidaj de mastic sau ceva de genul asta,oricum nu te contrazic posibil sa ma insel nu am insistat prea mult asupra tijei ma grabeam sa termin folisatul

Comment

dar eu cind am folisat geamurile parca am vazut tija sub tapiteria portierei
                    mia sarit in ochi ca era foarte bine ghidata printrun chidaj de mastic sau ceva de genul asta,oricum nu te contrazic posibil sa ma insel nu am insistat prea mult asupra tijei ma grabeam sa termin folisatul
                    si daca acel ghidaj a cazut tija se misca in voia ei,care totusi e intre geam si tabla distanta fiind mica intre ele
                    sigpic

Comment

• Scuze de offtopic
                      Dezgustator modul in care incep sa apara greierasi prin logan (plastice+suruburi neinsurubate+scaune scartaietoare+centuri+ect.) sincer la partea de mecanica(motor, cutie) sunt placut impresionat (acolo se cunoaste ca au trecut si francezi prin logan) dar la ce tine de ornamente, imbinari "se stie stie si se cunoaste" ca au trecut conationalii nostri. Sincer daca aveam posibilitatea (optional) sa mai dau acolo un 100 de euro dar sa imi stranga toate cele zornaitoare prin ea ii dadeam fara sa ma uit la ei.
                      P.S. stiti ce ar fi interesant ... sa sunam intr o zi mai toti useri de pe forum la vocea clientului si sa ne spunem nemultumirile, posibil sa iasa ceva interesant.
                      sigpic
                      Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

• Originally posted by tezeu View Post
                        Scuze de offtopic
                        Dezgustator modul in care incep sa apara greierasi prin logan (plastice+suruburi neinsurubate+scaune scartaietoare+centuri+ect.) sincer la partea de mecanica(motor, cutie) sunt placut impresionat (acolo se cunoaste ca au trecut si francezi prin logan) dar la ce tine de ornamente, imbinari "se stie stie si se cunoaste" ca au trecut conationalii nostri. Sincer daca aveam posibilitatea (optional) sa mai dau acolo un 100 de euro dar sa imi stranga toate cele zornaitoare prin ea ii dadeam fara sa ma uit la ei.
                        P.S. stiti ce ar fi interesant ... sa sunam intr o zi mai toti useri de pe forum la vocea clientului si sa ne spunem nemultumirile, posibil sa iasa ceva interesant.
                        e o idee, dar sa sune toti odata in aceeasi zi
                        sigpic

Comment

• Originally posted by tezeu View Post
                          Scuze de offtopic
                          Crezi ca ei nu urmaresc aceste forumuri

Comment

• Mie sincer din contactele pe care le am avut pana in prezent cu cei de pe la service mi au lasat impresia ca nu prea stiu sa citeasca (m am dus cu masina cu niste scartaieturi pe la scaune si imi spune la un moment de rascruce un nea Ion "auzi tu nu ai ce face pe acas" l-am mascarit putin si cu atat m-am ales). Deci raman la parerea ca macar asa de dragul nostru ar trebui sunat la vocea clientului intr o zi din saptamana vreo 30 de proprietari de loganuri si sa incepem sa ne plangem toti (fiecare cu problemele lui , in cazul meu plascticurile + scaune .. ma dispera)
                            Per total loganul meu este bun si imi ofera mai tot ce imi doream pana in prezent de la o masina dar asta se datoreaza in mare motorului care este incantator + cutia (care in cazul meu lucreaza foarte finut) + spatiu pe care mi-l ofera , chiar si confortul din ea (dar numai cu muzica data drumul sa nu se auda greierasi).
                            sigpic
                            Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

• Mersi baieti de info-uri, cand o sa am timp sapt care vine o sa ma pun sa dau jos fata de usa,sa vad ce este pe acolo.
                              Cu cititul forumurilor eu zic ca le mai citesc cei de la dacia,nu de alta dar zilele astea am fost la ei cu zdranganitura din gura de dezaburire si cu becul de la mersul inapoi,in legatura cu becul nici nu sa-u uitat sa vada daca merge, eu le-am zis ca merge numai cand vrea el si mi-au si spus, "ii clar, trebuie inlocuita sonda de mers inapoi, acolo ii baiu", iar cu zdranganitura de la dezaburire cica asa au zis eu ca trebuie demontat bordul si etc-uri, si cand am stat sa vad ce face la ea,nu au mai demontat bordul, am vazut ca mi-au scos mp-3ul si am vazut pe un "mecanic" ca vine cu ceva coliere de plastic(fasete din acelea),ca , cica "ai avut desprins ceva fire prin spate la casetofon,si alea faceau asa",bine am zis eu ok, nici nu am mai insistat ca nu aveam chef sa imi desfaca bordul ca aveam trasa alarma pe sub el si ledul de la alarma era acolo si mai erau si firele de la mp3 la statie si la boxe, si nu mai am avut chef sa demoleze si sa le mai ramana piese de schimb ca nu mai stiu sa puna la loc.
                              Asa ca ma-m lasat pagubas!asta e, sa vina vara si atunci nu o sa mai faca asa la dezaburire,nu stiu ce are,numai cand ii frig face asa!!probabil o fi de la plasticurile idioate care is pe acolo cum sa mai spus pe aicea pe forum si de la frig se intaresc si fac asa urat,ca dupa ce se incalzeste in masina nu mai fac!
                              sigpic

Comment

• Originally posted by wizard24 View Post
                                Mersi baieti de info-uri, cand o sa am timp sapt care vine o sa ma pun sa dau jos fata de usa,sa vad ce este pe acolo.
                                Cu cititul forumurilor eu zic ca le mai citesc cei de la dacia,nu de alta dar zilele astea am fost la ei cu zdranganitura din gura de dezaburire si cu becul de la mersul inapoi,in legatura cu becul nici nu sa-u uitat sa vada daca merge, eu le-am zis ca merge numai cand vrea el si mi-au si spus, "ii clar, trebuie inlocuita sonda de mers inapoi, acolo ii baiu", iar cu zdranganitura de la dezaburire cica asa au zis eu ca trebuie demontat bordul si etc-uri, si cand am stat sa vad ce face la ea,nu au mai demontat bordul, am vazut ca mi-au scos mp-3ul si am vazut pe un "mecanic" ca vine cu ceva coliere de plastic(fasete din acelea),ca , cica "ai avut desprins ceva fire prin spate la casetofon,si alea faceau asa",bine am zis eu ok, nici nu am mai insistat ca nu aveam chef sa imi desfaca bordul ca aveam trasa alarma pe sub el si ledul de la alarma era acolo si mai erau si firele de la mp3 la statie si la boxe, si nu mai am avut chef sa demoleze si sa le mai ramana piese de schimb ca nu mai stiu sa puna la loc.
                                Asa ca ma-m lasat pagubas!asta e, sa vina vara si atunci nu o sa mai faca asa la dezaburire,nu stiu ce are,numai cand ii frig face asa!!probabil o fi de la plasticurile idioate care is pe acolo cum sa mai spus pe aicea pe forum si de la frig se intaresc si fac asa urat,ca dupa ce se incalzeste in masina nu mai fac!
                                mai exact acolo unde spui ca era zgomotul in general provine de la cablul de antena care este lasat in voia lui din fabrica
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google