dezamagire

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce cauta cablul de la antena in usa?
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• nu stiu unde sa intreb... dar sa-mi explice cineva cum se scoate oglinda...
      si daca o rup cat costa una )
      deci stiu ca se trage in sus sau ceva de genu asta , dar nu am reusit... se treage in sus adica trebuie sa gliseze paralel cu parbrizu sau cum???tre sa apas vreo clema ceva???

sigpic

Comment

• Oglinda iese prin culisare catre partea superioara a parbrizului. Pe parbriz este prinsa o parte fixa cu niste sine pe care se prinde apoi oglinda cu suportul ei. Se poate demonta astfel: se intoarce oglinda catre maxim jos, dupa care se loveste usor cu podul palmei astfel incat oglinda impreuna cu suportul ei sa culiseze in sus paralel cu parbrizul.
        In nici un caz nu se trage spre spatele masinii sau in jos.
        Deci miscarea este in sus, paralel cu parbrizul.

Daca o strici, costa 70 ron una noua.
        Last edited by andrei; 31 December 2007, 18:03.

Comment

• Originally posted by wizard24 View Post
          Si eu am avut deflectoare, cam un an , si vreau sa zic ca si la mine mergeau greu geamurile cand ajungeau sus acolo,si nu a patit nimica macaraua,la mine nu sa stricat ,
          Dar nu le-am tinut mai mult pentru ca, mi-au zgariat geamurile ambele chiar acolo sus la chedere si ma-u enervat,si le-am dat jos, si parca ii mai misto fara ele
          eu pana se incalzeste un pic in masina,uneori pun sa dea aer cald pe geamuri,imping geamul soferului cu mana in jos ca nu vrea sa coboare...la urcat urca mai incet...
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• iuly75 , tija de desghidere interior usa fata nu se afla intre geam si partea interioara a usii(tabla) cum spui tu , este intre panoul de usa si exteriorul tablei usii
            plasticul ala mare negru din usa este un absorbant acustic care incearca sa elimine vibratiile si totodata are un rol de absortie al socului la un impact lateral

Comment

• Originally posted by daniel76 View Post
              iuly75 , tija de desghidere interior usa fata nu se afla intre geam si partea interioara a usii(tabla) cum spui tu , este intre panoul de usa si exteriorul tablei usii
              plasticul ala mare negru din usa este un absorbant acustic care incearca sa elimine vibratiile si totodata are un rol de absortie al socului la un impact lateral
              Si totodata zdrangane ca naiba de la vibratile ce le produce difuzorul de la boxe,care din interior daca merge muzica nu se aude, dar daca stai afara din masina cu usa inchisa se aude ca naiba....cel putin la mine asa face
              sigpic

Comment

Si totodata zdrangane ca naiba de la vibratile ce le produce difuzorul de la boxe,care din interior daca merge muzica nu se aude, dar daca stai afara din masina cu usa inchisa se aude ca naiba....cel putin la mine asa face
                eu cred ca difuzoarele au fost puse sa se asculte muzica in interiorul masinii nu inafara ei si cu portierele inchise(am facut si eu proba asta care zici tu dar e OK atit timp cit nu dai la maxim, daca vrei sa ai o auditie mai fidela la maxim schimba linia audio la banii care îi ia fabrica pe linia audio care e in dotarea standard mi se pare inregula
                __________________________________________________ ___
                părerea mea

Comment

pana la urma nu raman decat sa demontezi sa descoperi zgomotul. imi pare rau dar alta solutie nu stiu.
                  sigpic

Comment

• Alta solutie nici nu exista...

Comment

• sa-si schimbe linia audio?!

Comment

• Chiar asa zdranganitoare ai masina asta deja incep sa ma tem ca am mai auzit de la anumite persoane (persoane care prefera masini SH in defavoarea loganului) ca se aud zgomote si alte chestii nu prea bune dar in general nu prea am auzit pareri proaste din partea celor care au multi km la bord pe logan.O sa aiba probleme cu mine cei de la service pt ca sunt genul de persoane care ami place totul sa mearga perfect.Oricum turbez pana ami aduc masina mi-au zis ca la sfarsitul lui ianuarie dar termenul limita este februarie.

Comment

• stai linistit nici o masina nu e perfecta sub 20 mii de euro si posibil si peste chiar daca e noua (dar nu intratit cat sa fii dezamagit ca ai luato daca nu ai probleme tehnice normal e sa te legi de linia audiu dar ai vazut vreo reclama in care loganul sasi laude linia audio) eu sunt dezamagit ca in pretul masinii 13 mii nu au bagat alarma presuri interioare si la roti si chestii de astea dar mai vedem in timp

Comment

• Originally posted by blaze2k View Post
                            Chiar asa zdranganitoare ai masina asta deja incep sa ma tem ca am mai auzit de la anumite persoane (persoane care prefera masini SH in defavoarea loganului) ca se aud zgomote si alte chestii nu prea bune dar in general nu prea am auzit pareri proaste din partea celor care au multi km la bord pe logan.O sa aiba probleme cu mine cei de la service pt ca sunt genul de persoane care ami place totul sa mearga perfect.Oricum turbez pana ami aduc masina mi-au zis ca la sfarsitul lui ianuarie dar termenul limita este februarie.
                            acum depinde si de norocul fiecaruia nu neaparat ca trebuie sa zdrangane toate loganurile,problema-parerea mea personala este suspensia prea rigida(asa e la mine) si exploatarea masinii(functie si de drumurile din ROMANIA)
                            sigpic

Comment

• pai loganul lau facut specila pentru Romania si lau nimerit pentru drumurile astea

Comment

• O fi el facut pentru drumurile din Romania dar nu-i tanc.
                                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google